Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 02 Ное 2010 22:35
Captain Hero написа: Имаш предвид всичките игри, които СА CoD, и останалите, които не са CoD, но се изшибаха копие на CoD? Мрънкането към конкуренцията, моля. CoD си е CoD и няма да се промени, просто защото другите са станали като него. За RP и "джиджавки" не искам да слушам, та това са единствените иновации в играта от 2ката насам.
Multiplayer-а на MW2 беше fail. Там в новата игра очаквам най-много подобрения. Ноо ще видим... Написаното е по-скоро фенбойско ама карай, свикнал съм ти вече. Не говорехме за това кой от кой копира и кой като кой е станал. Мен това не ме вълнува. Фактите са, че в новата игра няма нищо ново и нищо свежо. Не искам нещо кой знае какво, просто не искам едно и също нещо да ми се пробутва по 1 милион пъти. Виж например Super Mario игрите - можеш ли да ми намериш две еднакви игри? Сега виж CoD и ми кажи можеш ли да ми намериш 2 различни. Апа умникът на форума Lich King ако може сам да си разбере какво е написал... Треа да има некъв бан за тия лапетии!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 02 Ное 2010 22:43
Lich King написа: Хората на боксовете я превъртяха. 4 часа, ако си по бавен - 5 - съдбъ брат,както казваме тука Ехххх, еми да ми ядат кура. Не си купувам игри, ама за 4 часа ептен никога не бих дал пари. Кво съдбъ - направо БРАДЪ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 02 Ное 2010 22:45
аз cod-овете от mf 1 насам ги врътвам за 1 следобед и после ги изтривам и забравям друго си fallout-a новия, сигурно вече 1 месец го цъкам и ме държи в напрежение ама то това е нормално де, просто cod поредицата си е мултиплейър ориентирана и сингъла е един вид бонус, а аз просто не съм много зарибен да цъкам игри в мулти.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 02 Ное 2010 22:48
WidowmakeR написа: Треа да има некъв бан за тия лапетии! Ако аз съм лапетия и ти си там значи Във всяка тема в която пишеш всичко става в лайна между другото
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 02 Ное 2010 22:51
Lich King написа: WidowmakeR написа: Треа да има некъв бан за тия лапетии! Ако аз съм лапетия и ти си там значи Във всяка тема в която пишеш всичко става в лайна между другото Да, но не аз ги правя. Виж се в тази тема например. Едит: Also Цитат: друго си fallout-a
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 02 Ное 2010 22:55
Чакайте сега и аз да се намеся . Този COD не трябваше ли да се развива през Судената война. Да не е много далеч от сега, но не е и много близо. Не знам за вас но аз лично не съм чувал за шутър развиващ се тогава (сигурно има но и сигурно са малко). Това не е ли малко по различно от миналите игри самата история
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 02 Ное 2010 23:16
Абе ако искате в CoD да колите дракони с мечове - заебете се, някой ше се трогне от мрънканята ви. Еле па факта, че конкурентните заглавия се превърнаха в CoD копия говори нещо за вас. Щом това се продава - това ще се прави. Какво ви се прави на вас, никой не го ебе. Ше дойде някой да пита бай ви Видовмейкъра дали аджеба иска подобен геймплей в следващия CoD, сякаш дори пък имаш едно оригинално копие на рафта си. CoD е CoD и това е. Верно, може би ако пропуснем един ноември нова игра, на следващия може да разцъкаме сингъл който е 14 часа а не 7. Но играта е ориентирана към мултиплейъра и това не е от MW насам, това е било винаги. Марио игрите били различни. Еми рейсър ли искаш да ти направим от CoD? Айде тихо там, като не ви харесва - не го играйте. Ако спре да се купува - ще го променят. Щом не го променят, значи се купува, а щом се купува - се харесва. Срал съм ви аз на компетенцията.
Във всеки CoD има нещо ново и нещо свежо. Всъщност, CoD вкара всички иновации, които гледахме из BF(без унищоженията, respect) и MoH. Помните AC-130H в MW, където за сефте го видяхме. Вече ми писна от него. Снайпер/стелт мисиите също. Просто не ревете на правилната игра. Мрънкайте някъде друга де, тук детския плач никого не впечатлява.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 02 Ное 2010 23:23
Бе тоя блек опс ще има ли як ко ъп като на мв2? Че ме мързи да проверявам
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 02 Ное 2010 23:37
Не се прави, че не разбираш кво съм написал. Казах ти, тъпо е да твърдиш, че не може да се вкара нещо ново в играта. Никой до сега освен теб не е говорил за готварство, дракони, рейсъри и други тъпизми. Пък и много добре ме разбра какво имах впредви с Марио игрите ама реши да се направиш на дървен философ. И иновациите за които говориш могат да се вкарат с пачове, а не със отделни игри по 60$ всяка. Виждал съм пачове, които добавят повече контент отколкото Activision е добавил в CoD за последните 5 години. Караш се все едно ти натяквам, че играта ще е лоша - нищо подобно, просто казвам, че е тъпо всеки път все едно и също.
Пък и е безкрайно глупаво да засягаш темата за това кой колко игри си е купил. Имам 3 игри и не ми пука, че ти имаш повече детинщини от мен. За толкова съм имал пари, толкова съм си купил.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 03 Ное 2010 00:00
Captain Hero написа: Айде малко по-конструктивно тогава, каква иновативност искате от новата игра? Ше кажеш ли нещо адекватно или само глупости ше изпишеш?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 03 Ное 2010 00:02
Omg! Ти сериозно ли? Я си прочети само мненията.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 03 Ное 2010 00:03
WidowmakeR написа: Да, но не аз ги правя. Виж се в тази тема например. Хахах дали? Ти дойде в темата да храниш КоД-а, колко еднакви били, на бокса текстурите кви били и тн.. Не аз. Ти даже няма да си купиш играта, така че ептен никой не го интересува твоето мнение. Като си купиш играта тогава върви реви че не ти харесва във форумите на активижън, ама като ще я свалиш от замундата и с 5 пари не си оценил труда на хората нямаш право на глас. Играта ще си се продаде повече от добре, и ще се играе от хората така или иначе. Бтв като приемаш игрите за детинщини какво изобщо правиш в разделите за рс/конзолни игри ??
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 03 Ное 2010 00:09
Сами си противоречите, но каквото е казал уидоумейкъра, по-добре не мога да го напиша. Сигурно ще я пробвам, ако наистина пък ме впечатли ще си я купя за мулти. Captain Hero написа: Айде малко по-конструктивно тогава, каква иновативност искате от новата игра? Не мисля, че разбираш как работят нещата. Работата на разработчиците е да измислят всичко, моята работа като краен потребител е да се наслаждавам на труда им. Не е моя работа да измислям какво да има в новата им игра... Като тях не ги е грижа, защо аз да се трогвам?? Това се било продавало... Ами продава се. И? Колко бройки продава играта няма много общо с качествата й като такава - само виж как се продава TFU 2...
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 03 Ное 2010 00:18
Ама като се появиш у някой форум с претенции и мрънкаш как няма иновации, кажи какво ново би искал да има в играта бе да еба мама му. Големи сте разбирачи, еднакви ви били игрите, ама сами не можете да кажете какво ви липсва в тая игра. Смешници. Колко бройки продава играта има много общо с качествата й като такава. И щом сегашните й качества продават толкова бройки, няма да й променят качествата и да продадат по-малко бройки, за да угодят на вас, дето сте най-мизерните от компетенцията геймъри, които да дават акъли каква трябва да е играта и каква не.
Бармане, мишок, чакам да ми кажеш какво искаш от новия CoD, не да ми цепиш глупости щото и сам не знаеш какво говориш.
Иначе казано - интернета се е нагледал на лапетии дето са недоволни за нещо ама не знаят какво точно. Не ми обяснявай как не ти влиза в длъжностната характеристика. Тия путкенски приказки нито в пцм ше минат, нито и у форума на Активижън. Спестете си мрънкането, момчета. Каквото излезе - това ще играете.
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 03 Ное 2010 00:21
С много думи каза едно голямо нищо. Поздравления. Абсолютно игнорираш всичко, което ти се казва, без дори секунда размисъл. В случая характеристиката "лапетия" не се отнася за нечия възраст...
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 03 Ное 2010 00:26
@Lich Много си зле, честно ти го казвам. И да ми ревеш и да ми се прайш на голям си оставаш тъпо педалче.
Вярно е, че вляхох в темата за да спомена за това, че играта не предлага нищо ново и какво от това? Нещо лошо ли съм направил?
Това за текстурите го вметнах ей така. Тези неща по принцип не ги и забелязвам но в този случай просто ми се наби супер много на очи.
И много ясно, че няма да си я купя. Ти си я купи обаче, кефи й се сега защото ще пораснеш и ти някой ден.
Просто играта не ми запълни очакванията нито за ПЦ нито за конзоли. А вторите даже трябва да са още по-недоволни.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 03 Ное 2010 00:35
WidowmakeR написа: @Lich Много си зле, честно ти го казвам. И да ми ревеш и да ми се прайш на голям си оставаш тъпо педалче.
Хахахха палячо, виж си снимките отново дето постна наскоро и после кажи кой е педалче И аз ще си я купя, както и всяка друга КоД игра съм си купил без 3ката. Не аз рева а ти щото ние играем играта каквато я пуснат, а на теб не ти изнасяло това и онова и ти било еднакво. Като не ти харесва не играй
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 03 Ное 2010 00:50
Captain Hero написа: не да ми цепиш глупости щото и сам не знаеш какво говориш. Ти сериозни ли ми говориш за глупости? А прочете ли си постовете с драконите и рейсърите? В играта можеше да има бойна система за близък бой като във Mirror's Edge - доста добра, ефективна и ще пасне страхотно на CoD. Може да вкарат система за прекритие като в Call of Juraeaz, която също перфектно ще пасне. Може да направят картите по-големи и по-този начин да предлагат нелинеен подход към мисиите. (Не знам още колко ще са големи картите, о от видяното по нета ще са си мега линейни както и при останалите игри) Може да вкарат скачане последване от таркаляне също както в Mirror's Edge - би паснало страхотно на системата за прикрития за бърз отскок от стена до стена. Може да вкарат съвсем леки sci fi елементи. Не до толкова, че играта да си загуби духа, просто съвсем леки. Дори може да екпериментират с леки РПГ елементи като по-бързо презареждане и прочие. Има толкова много безброй идеи а те не ти дават нищо. Thanks, I'll pass this one. Виж например Bioshok - Продаваше хипер много и даже стана игра на годината, но това не значеше, че двойката щеше да е същата като единицата, нали? Беше пълна с ново съдържание! Така че теорията ти за тва че не се сменя заради продажбите е напълно невярна. Не я сменят защото не искат и това ме дразни. Дразни ме до толкова, че не си заслужава да се купи и да й дам най-много 7 в Gamespot. А сега след като видях какво са причинили на Xbox версията и 7 няма да й дам. Едит: Коментара на Lich - 100% фенбойска детинщина.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 03 Ное 2010 01:10
Най сетне да напишеш един реален пост Такава бойна система не вярвам да работи добре, най вече че на оръжията хит детекшъна не винаги работи та и на тази бойна система едва ли ще работи перфектно. Ако добавят такава система трябва доста да си поиграят а вкарат определено тегло на всички оръжия, според което да ти позволява или забранява различни движения, защото няма как накачен с да кажем помпа и м60 и жилетка и други джунджурии да биеш шамари с крак, да скачаш като Джеки Чан и тн. На FEAR беше забавен меле боя, защо не и на КоД Системата за прикритие можеше и да работи ако картите бяха големи, но картите на КоД са мънички и престрелките са бързи, няма за кога да се прикриваш чак в кавър система, да се дръпнеш зад стената/кашона също върши работа сега. По бързо презареждане - има си perk за него. Кавър система и големи карти ще има в новата Red Orchestra която казах вече на Сентри, и много чакам. Тя ще е доста по реалния поглед на бойното поле от колкото ще е Black Ops(едва ли някой е очаквал от КоД да е реална бтв :Д )
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Black Ops !!! Публикувано на: 03 Ное 2010 01:26
WidowmakeR написа: Дори може да екпериментират с леки РПГ елементи като по-бързо презареждане и прочие.
Мнение на човек не играл мултиплейъра. Lich King написа: По бързо презареждане - има си perk за него.
Мнение на човек играл мултиплейъра. Да мрънкаш, че на играта й липсва нещо, да споменеш че го искаш, а то да се окаже, че вече го има и въобще не е липсвало. Бих спрял дотук. Ако искаш кавър система, скачане с превъртане, sci-fi елементи... Ами изтегли си Ghost Recon. CoD винаги е била за динамиката. Игри като Battlefield и Medal of Honor, които обаче не са били баш за динамиката, в новите си издания болезнено наподобяват CoD. Не е нужно да си икономически анализатор, коментара за продажбите е дотук. Както и целия коментар, всъщност. Някъде около частта, че системата за близък бой в Mirror's Edge би имала някаква, каквато и да било съвместимост със мултиплейър режима на CoD. И дори дума не казах за идеята ти за sci-fi елементите, която си е безбожно тъпа. Това не е Crysis. Sci-fi в CoD ше ЗАНУЛИ продажбите й. Но все пак благодаря, че поне написа нещо адекватно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|