___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: ZOMG ZAMUNDA IS DOWN
Публикувано на: 01 Ное 2010 13:58
замунда е била down защото всички са се втурнали да теглят НОВИЯ ФМ КОПЕЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и трафикът си е ебал мамата
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 01 Ное 2010 16:12
pzy написа:
замунда е била down защото всички са се втурнали да теглят НОВИЯ ФМ КОПЕЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и трафикът си е ебал мамата
Леле човек, влизат ми Pes & FM едновременно... ще се съсипя от футбол
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:
ave isus e pokemon ve
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 01 Ное 2010 17:03
Dexter написа:
pzy написа:
Леле човек, влизат ми Pes & FM едновременно... ще се съсипя от футбол
Много ми е интересно каде ти влизат аджеба Песа и ФМ при това едновременно, не е ДП.
___________________________________ LA COKA
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 01 Ное 2010 19:56
Ммм, да си чувал за образност и метафори в изказа?! Айде завърши 7ми клас и пак ме храни...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения