Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Окт 2010 07:50
Sentry написа: Ами не е нещо особено, но има free character development като можеш да носиш каквито си искаш два различно вида оръжие едновременно, бърза прогресия, много куестове, mount от level 5, авто събиране на loot и някои други готинки нещица, което прави играта ако не друго, поне приятна за загубване на малко време. Наистина е приятна.Оръжията и околната среда са доста цветни и ме кефят,но в туториал зоната жив човек няма После в града има около 15-20 човека не повече.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Окт 2010 12:03
Много хора щъкат насам-натам при клановете ми се струва, а и не съм видял да е пусно, честно казано, поне като за closed beta. BTW, намерих още един ключ
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Окт 2010 12:27
Играта ме радва, но това което ме дразни е, че има разни NPC-та, при които тръгнеш ли да ги заговориш ти изкарва critical error и айде пак се логвай...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Окт 2010 12:29
То това са event NPC-тата... по-точно тези за gift bag-овете.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Окт 2010 12:55
Sentry написа: То това са event NPC-тата... по-точно тези за gift bag-овете. Абе поне 20 човека се оплакаха от тях днеска, а админите никакви ги няма. П.С Ин-гейм съм TKD.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Окт 2010 12:57
Ами как няма да се оплакват като не могат да си вземат зелените оръжия
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Окт 2010 20:55
Абе, как точно става регистрацията за Forsaken World. Аз имам PerfectWorld рег от мн. отдавна и като се записах, след 2 мин. ми бяха пратили ключ. Редиймнах го, ама после к'во? В играта не ме пуска с акаунта, а на сайта пишеше, че ще получа e-mail, като го активират, обаче все още не са ми го пратили (направих всичко това вчера)...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Окт 2010 21:14
Няма да го активират сега, а след три-четири седмици.
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Окт 2010 21:36
Sentry написа: Няма да го активират сега, а след три-четири седмици. Ok, thx.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Окт 2010 21:41
Това е малко ако си късметлия btw Така, да обясня - Perfect World както правят напоследък редовно, отново се надцениха и за три месеца не спряха да раздават ключове и сега не могат да поемат всички, затова по случаен начин са изтеглили от всички регистрирани с ключове тези, които ще участват в първия етап на бетата. Всеки етап продължава по три-четири седмици и като започне следващия ще има още поканени, но за сега можем само да чакаме.
|
|
|
|
|
dr_gilotin
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 31 Окт 2010 00:20
Sentry написа: re? Играта си е сравнително нова и за пръв път е на английски доколкото знам. Виж http://loong.gamigo.com/ и ако не можеш да си намериш ключ за бетата, а искаш да я видиш пиши едно ЛС, може да успея да намеря. Това ми прилича на Silkroad... нищо лично... дано е добра игригата аз си цъкам GW
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 24 Ное 2010 18:33
Втората бета вече започна, има ли поканени?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 24 Ное 2010 19:06
Sentry написа: Втората бета вече започна, има ли поканени? Ще я изтегля отново,ще ги напсувам на 4-pи езика и ще я изтрия отново
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 25 Ное 2010 14:51
Трябват ли ми някакви ключове и F2P ли е?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 25 Ное 2010 19:27
Да, но може и да не те изберат и да, но е closed beta.
|
|
|
|
|
Vect0rZ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 29 Ное 2010 20:43
Вече цъках бетата.Бях един от 50 късметлии от Dungeon контеста. Да ви кажа честно...hype...не е това което чаках цяла една година.Разочарован съм и ще чакам истинският старт.
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Ное 2010 04:30
А бе не е, ама има и попадения, от рода на craft-ването на XP Potion-и Daily dungeon-ите също са зарибителни.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Vect0rZ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Ное 2010 18:42
Reaver написа: А бе не е, ама има и попадения, от рода на craft-ването на XP Potion-и Daily dungeon-ите също са зарибителни. Прав си.И ако премахнат лага пускайки Европейски сървър, което ще стане само при ОБ ще е зарибявка...
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бета ключове за Forsaken World ако исканякой да я пробва Публикувано на: 30 Ное 2010 22:00
Лага според мен се дължи на многото хора играещи я едновременно на едно място. Лично на мен много ми харесва идеята и за водача, който ти казва от къде да level-ваш, кога имаш да учиш скилове, къде да ходиш за пари, кога можеш да си купиш mount и т.н.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|