Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 22 Окт 2010 18:50
Captain Hero написа: Естествено че сивотата е целена.. Никой не е казал че не е
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 22 Окт 2010 19:14
еми идеята е, че няма смисъл от тоя мод, като променя изцяло усещането от играта
тва все 1 да си моднеш Plants vs Zombies с мрачни цветове, за да изглежда че играеш хорър
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 22 Окт 2010 19:28
Абе аз усещането си го имам. В 2ката като не виждаш небето да не би да я няма атмосферата на играта Мода не пипа нищо от света на играта, само променя сетинга на гамата и настройките на цветовете. Един от най теглените модове е в nexus-а освен всичко. И в описанието си го пише Цитат: 200 years since the bombs fell and somehow everything is tinted green? Things in Fallout and Fallout2 weren't green.
Fellout changes all that, giving a harsh world more reminiscent of the Sahara Desert or the Mad Max/ Road Warrior movies though due to popular demand (and if Enhanced Weather is installed) some areas will have rain.
Some purists may love it, some may hate it,............ Аз само дадох снимки как съм си го направил, разбирам да беше така в New Vegas че да се дискутира ама
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 22 Окт 2010 20:01
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 22 Окт 2010 21:15
Доста е приятен мода. Мерси за линка
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
ciborg
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 22 Окт 2010 21:29
Не казах, че сивотата не е целена или пък, че е лоша идея, но мен ме дразни. Иначе - I Am Alive ( http://www.youtube.com/watch?v=HLGuM_d-6Ok) не изглежда да е толкова сивкава, ама не пречи да създава яка атмосфера дори само от трейлърите. Bionic Commando също не беше сива... Omega-x написа: Е копеле луд ли си? Имаш пост-апокалиптичен свят и го правиш шарен о.О Се1 да направиш света на Супер Марио.
А оня с дългия пост - балък и дебл си. Освен, че си неграмотен, си доста зле и никак не си подбираш обидите.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 22 Окт 2010 22:42
Всъщност ви предлагам да видите ENSLAVED където "шареният" пост-апокалиптичен свят изглежда адски добре... Сега друг е въпросът, че във Fallout все пак говорим за nuclear warfare, но все пак... Also, бах тоя втори ъпдейт+ фикса за ФПС ми удвои кадрите. Сега играта хвърчи на медиум-high, а според изискванията не би трябвало дори да я подкарам П.С. Шибаният проблем със звука още си е там, някой ако има идея как се оправя да пише.
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 22 Окт 2010 23:34
цццц тъкмо си викам "Аре свършиха новите места и хора" и хоп чисто нов кусет линия с нови герои ИГРАТА Е БЕЗКРАЙНА!!!
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 22 Окт 2010 23:53
какво се прави на масата до тази с менгемето в началното селце да знам, но аз питам за тази ДО нея, те са две, има нещо като бормашина на нея
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 23 Окт 2010 00:20
говориш с него с Е се говори
ако си събрал части за оръжия и имаш схемите може да си ги сглобяваш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 23 Окт 2010 02:06
Seigar -X- написа: WidowmakeR написа: То пак вече ще ми се напълни дата.бг акаунта вече Btw от тука ли дебнеш кога ще излезе нов ? http://downloadbox.org/ПС: Разгледай в New Vegas Nexus за VATS. Мисля, че имаше мод за него (алтернатива) От тук, по-нагледно ми е и ми е по-удобно, от downbox-а ги свалям, но ги разглеждам и двата общо взето.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 23 Окт 2010 08:58
trenti написа: какво се прави на масата до тази с менгемето в началното селце да знам, но аз питам за тази ДО нея, те са две, има нещо като бормашина на нея сигурно говориш за "презареждащата пейка" там може да си правиш амуниции
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 23 Окт 2010 14:05
Абе защо имам едно незапълнено маркерче в Прим, ще ме побърка. Какво означава?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 23 Окт 2010 14:45
Вчера си купих игрицата при положение, че най-накрая излезе а я чаках от цифра време До сега съм доволен. Настрои ми се на медиум аз я цъкнах на една степен отгоре и за момента върви идеално. Hard Mode-а не е безсмислен за мен. Моя пич ожяднява често общо взето ще трябвапо-често да се връщам за да спя/пия и хапвам. Освен това и тежината на мунициите. Вярно е, че началото беше малко тъпо но имаше и забавни неща примерно по време на теста с асоциациите (майка -> човешки щит ). Така де добре почва. Тук там виждам бъгчета но само дребни за момента. Единствено ме дразни за момента че като тича пича все едно е яхнал ракета и трябва да пускам caps-а докото претърсвам сгради. Те от Бетезда така или иначе скоро ще почнат пач след пач, после add-они един след друг и накрая сигурно пак GOTY Edition. Все същата ще е... Между другото забелязах вече няколко нововъведения които още не мога да използвам. Можеш да палиш огън, пейката с мунициите също. Ще се види по-натам как ще е
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 23 Окт 2010 16:42
Отне малко време да усетя че играя Фолаут, но като цяло съм много доволен Картата ми се вижда малка, но пък е пълна с какво ли не, препратките към старите игри винаги ми харесват и, честно, намерили се някой дето да не се ухили поне дебилно на радиото на супер мутантите?
|
|
|
|
Glamour
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 23 Окт 2010 17:00
Omega-x написа: Абе защо имам едно незапълнено маркерче в Прим, ще ме побърка. Какво означава? Означава, че си цъкнал изглежда без да искаш с десния бутон върху картата и все още незнаеш, че така се слагат произволни помощни маркери където си поискаш
___________________________________ Fear is the mindkiller!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 23 Окт 2010 19:26
Абе сега като се разиграх малко и с всички фиксове, играта е доста приятна, всъщност.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 23 Окт 2010 20:28
За новобранците, може би и тези, дето не помнят от 3ката: - Задържането на цифра на клавиатурата докато си в инвентара показва менюто за бързо избиране, така че да се настрои. - Задържането на Tab (или друг бутон за Pip-boy според настройките) включва фенера, който е полезен ако сте на тъмно място. - Задържането на R (или бутон reload) прибира изваденото оръжие. Движението с прибрано оръжие е по-бързо от движение с извадено.
Ии някой може ли да ми каже какво активира 2рия куест на компаниона Boone? Че ме дразни аз да съм облечен с combat armor а пича до мене да е по тениска, а тоя куест му слага новата броня.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 24 Окт 2010 00:40
Captain Hero блгадоря за инфото, това с фенерчето го бях забравил как беше и минах няколко подземия като прилеп на тройката ти даваха жилище в първия град след няколко куеста и там можеше да си оставяш разни ценни неща а тука няма или поне аз още не съм намерил, 8 левел съм и мога да нося само 210кг и постоянно ходя пълен и немога да взема нищо
|
|
|
|
|
Xendor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Fallout: New Vegas Публикувано на: 24 Окт 2010 02:48
Отиди в 'The Strip', влез в 'Lucky 38', говори с 'Robert House'. Приемайки задачата, която ти дава, той ти осигурява, меко казано, огромен апартамент. Но защо ти е официално жилище? Намери си барка някъде из Мохаве и я направи своя. ;P
___________________________________ The bird of Hermes is my name eating my wings to make me tame.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|