Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 22 Окт 2010 18:44
Хахх интересен вариант на топлинен пистолет. Дори не ми е минало през ума като трябваше да го минавам моя с топлинния
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 22 Окт 2010 18:47
Това е ремонт на пс3 с ред еррор. Един приятел така си орави пс3 ката пуска я на 200 градуса в фурната бахаха и сега си бачка пак. Ебаси гаврата. Та това е ноговото пс3 готово за печене
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 22 Окт 2010 18:52
Аз така си оправих бокса след Е73. Но това трябва да се прави в ултра краен вариант. С топлинен пистолет минаваш само което трябва а тука както гледам всичко е изложено на топлината, а не е нужно всичко да се пече, само някои части, според проблема(ако вариант за ремонт е топлинна обработка), има си гайдове в нета коя част за кой проблем е. Така цялото, както казах не винаги е на хубаво и няма да изтрае много. 3-4 месеца ако направи ще е късмет(ако играе сериозно де).
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 22 Окт 2010 19:31
Е ти това за хбокс ли го помисли като го видя бе? То това е доста по големо като го гледам.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 22 Окт 2010 20:11
Честно казано за бокс го помислих защото само като видях увита платка във фолио и разбрах за какво става въпрос, позната картинка си казах После видях че не е дъно на бокс, понеже там има много лайна на много гъсто разположени Не знам как са новите дъна на слима де, на тях нито снимка съм виждал нито нищо, а и не съм се интересувал. След време кажи колко е издържала конзолата след пекането
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 22 Окт 2010 20:57
Ми засега си бачка па ше видиме хаха
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 22 Окт 2010 21:52
Със сигурност ще работи в началото като нова. Но както казах й давам най много 3 месеца при голям късмет. Дано да греша и момчето да си играе още но такива данни са показали опитите по форумите. От 2 седмици до 3 месеца е диапазона на живот на конзоли върху чиито дъна са минавали топлинни пистолети.
|
|
|
|
|
PoPa78
|
|
В момента играе: ALAN WAKE
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 23 Окт 2010 04:55
Радостин Стефанов написа: Попе в момента няма време да пиша лекция по въпросите на компютърната графика, но с две думи - в заблуждение си. Тревата я няма нa PS3 заради мързела на разработчика и времето което са им отпуснали за програмиране а не заради хардуерни ограничения. Вижте какво ще Ви кажа на всички ако щете ме мислете за луд не ме интересува това си е ваш проблем, обаче не може просто ей така разработчика на играта от мързел и нямане на време да пропусне тревата и да не е програмира за PS3, а за XBOX 360 всичкото това да го прави като по принцип датите на излизане на игрите при двете конзоли е в повечето случаи една и съща!
___________________________________ PLAY TO WIN
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 23 Окт 2010 08:32
Може, може - тревата не е лесна.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 23 Окт 2010 16:37
Доста производители признават че PS3 е доста сложна платформа за работа, не че са мързеливи хората.
|
|
|
|
|
Love_Kittens
|
|
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 14 Ное 2010 10:49
Stormheim написа: PoPa78 написа: Вижте какво ще Ви кажа на всички ако щете ме мислете за луд не ме интересува това си е ваш проблем. Не те мислим за луд, а за тъп. Stormheim ако някой от двама ви е тъп, по-вероятно е да си ти! Той си го каза много правилно за тревата... Не ме карай да търся pic
|
|
|
|
|
PoPa78
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 18 Ное 2010 08:51
Радостин Стефанов написа: Оставям снимките да говорят. Бокс PS3 Защо изтри снимките?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 18 Ное 2010 18:47
Това не са снимки а линкове към снимки, линковете логично ги трият като мине определено време.
|
|
|
|
|
PoPa78
|
|
|
|
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox? Публикувано на: 20 Ное 2010 04:18
ШШШШШШ Stormheim я иди и вземи тревата от XBOX-a и иди да се напушиш!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|