Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: С кого коментирате...
Публикувано на: 01 Окт 2010 21:38

5 различни иконки копеле!!!!!!!!!!

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 03 Окт 2010 16:39

Пичове, учители за изпит? :D Аз уча за изпит по рентгенология, не се ебавам. Съвсем редовна сесия, ебало си е майката. Накрая ще лея алкохол, ако съм спечелил.
Прочее, снощи бях на купон с ученички 12-и клас. После сънувах продължение на купона. Много е яко да се събудиш по средата на REM сън, щото си адски бодър и ориентиран.
Беше добре, и без това емоционалното ми ниво е на тяхното :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2010 18:47

Не съм очаквал да го кажа, но вчера прекарах ~ 7 часа и половина на тату феста, в резултат на което искам татус :shock:. Ще изчакам около 2 седмици да ми мине, но ако не стане, ще ме рисуват :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 03 Окт 2010 23:53

Дърпаньие на ръчни на едно полигонче.Фън...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 04 Окт 2010 02:36

Мда, с предно такива опити за туй на 2 коли съм късал ръчните :Д На бащата като взех книжка преди 2 години така дай да одим на полигоня,дай му газ дай, и след 3-4тия път айдееее няма ръчна. На мойта ся,същата работа. За туй съм си казал като си взема БМВ 325ТДС(или е30 325) и му се турне един шпер тогас такива изпълнения,до тогава - ДРАГ :lol: :lol: Иначе да споделя нещо, нещо динамото се ебеше от както съм взел колата,ии вчера го свалям да го видим кво му има и ко да видя Made in France и си викам ееее да му еба мамата,цялата кола немска само динамото френско и се еба да го еба... една част да имам от франция и замина. Ако е Френско не ми го хвали :!: (no offence Скуизе,и аз признавам Пежо 306 GTi 6 :? )

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2010 09:25

и се ебе да го еба...

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2010 10:23

Лич, хах, аз миналата година след едни много диви 20 минути на полигона на Панчарево останах без съединител :lol: Това не ме спира, де, аз чат-пат пак ходя по паркинги и си правя кефа, а леле дойде ли момента на кола със задно :rockon:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2010 14:56

Sirius написа:

човек след няколко години

а ти ше си това

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2010 16:25

Squiz написа:
Лич, хах, аз миналата година след едни много диви 20 минути на полигона на Панчарево останах без съединител :lol: Това не ме спира, де, аз чат-пат пак ходя по паркинги и си правя кефа, а леле дойде ли момента на кола със задно :rockon:
Мда,момента на кола със задно е голямо събитие за всеки. Освен за тъпите фешъни на които още първата им кола е така ама не знаят как да я карат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2010 18:35

човек написа:
Sirius написа:

човек след няколко години

а ти ше си това

Уви, никога няма да имам такова високо чело, бяла риза и палаво зализана коса и да бъда така лелеяния от мен cunt destroyer.. Още ми е трудно да го приема.

Профил ICQ WWW

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 04 Окт 2010 19:07

високо чело - check. оредяла отпреде коса - check. искаш ли да си смениме главите и ризите?

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2010 08:01

Lich King написа:
Мда,момента на кола със задно е голямо събитие за всеки. Освен за тъпите фешъни на които още първата им кола е така ама не знаят как да я карат.

Най-як е момента с кола със задвижване на 4те колела ;). Чувстваш се бог в завоите... до момента, в който не прекалиш и не осъзнаеш, че всъщност не си бог... а си в канавката :lol:.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2010 08:14

Имам такава подобна "кола" със задвижване на 4те колела вече аз,тука зад блока е :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2010 08:34

deeba taa kriva niva

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2010 08:38

Ам под кола със задвижване на 4те кола имах предвид някое quattro, 4matic или x-drive :P. Нивата за съжаление не е толкова бърза, че да я изпуснеш и да се озовеш в канавката :D.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2010 09:11

Gipo написа:
Ам под кола със задвижване на 4те кола имах предвид някое quattro, 4matic или x-drive :P. Нивата за съжаление не е толкова бърза, че да я изпуснеш и да се озовеш в канавката :D.

Да бе ясно, бъзиках се. Иначе аз с Нивата повече от 100 на 4000 оборота не мога да дигна. Тя е 2121 демек баш първя модел,с 4 степенна ии да :lol: Ама ддз аз предпочитам кола със задно от колкот 4х4. These days the fun is not in the straight line,its sideways както казват :lol: (или нещо подобно беше)

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2010 09:38

Задното предаване е забавно, особено зимата :lol:.
Преди имах рено лагуна 2(т.е. с предно). На един площад с много сняг се опитвах да я извия качествено с включени блокировки и тн. Никакъв шанс, все едно някой хващаше волана и вкарваше колата в права линия. Промяната е пълна с изключени системи. На същия площад съм го правил същото упражнение с една Е-класа(само задно). Колата беше трагична дори и с включени системи. Най-скучно беше с Audi A8 Quattro, което е 460 коня(тунинг от ABT). С включени и изключени системи колата беше толкова скучно стабилна, че те е яд за многото коне :lol:.
Бих си купил кола със задно предаване, ако се преместя да живея на място, на което не вали сняг :). Идеята да дадеш толкова пари за кола, която не става за нищо 3 месеца от годината, никак не ми допада. Независимо от гумите, системите и т.н.
На платения паркинг при нас само 6 коли имат проблем с обилния снеговалеж. 2 БМВта и 4 мерцедеса :lol:. Просто не могат да излязат... сол, пясък, копане на сняг... и чак тогава излиза колата - около 30 минути, след като човека вече е закъснял за работа :lol:. Има една БМВ 3ка, която няма проблеми, ама защото е с x-drive е :).
ахахахах един път помагаме на една S-класа да излезе, при което идва една жена и се качва на паркираното старо клио, точно до мерцедеса. Та качва се жената и без едно превъртане на гумите излиза. Собственика на мерцедеса толкова се възмути, че си псуваше "варела" през оставащите 15 минути, в които се мъчехме да избутаме колата :lol:.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 05 Окт 2010 10:04

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2010 10:33

Gipo, като цяло си прав, ама не съм съгласен с тея 3 месеца :) Последните години я има сняг 1 месец, я не.А в най-големия сняг на Нова Година 2008-2009 карах един Мерцедес С220 дизел '95.Без НИКАКВИ системи за стабилност.Много трудно успявах да взема завой без да ми се наложи да контрирам волана, но беше изключително забавно, и научих това-онова за контролирането на такава кола в завой :D Хубавото е, че не успях да затъна.А пък миналата зима карах една Мазда 323 и като беше баш големия сняг - е, НЯМАШЕ завой, в който да не дръпна ръчна.Просто нямам търпение за снега тази зима :D Аз лично бих си взел кола със задно.Пък ако стане толкова трачино - вадя кабриолета и с него юруш :D

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2010 10:37

Да, разбирам какво те блазни :).
Аз обаче имам малко по-различни предпоставки - навън вали, натрупал е повечко сняг, аз решавам да изляза с колата, мятам и една метла отгоре и просто потеглям :D. Нещата не стоят така със задното предаване, в повечето случаи :).
Защото през повечето време колата е за стигане от точка А до точка Б :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com