SURVIVAL HORROR
- PoPa78
- В момента играе: ALAN WAKE
SURVIVAL HORROR
Някой знае ли абсолютно всички игри, които са излизали за XBOX и XBOX 360 от жанра SURVIVAL HORROR или просто HORROR жанра. Ще бъда много благодарен, ако някой може да ми помогне с информация относно тези заглавия. Благодаря Ви предварително.
PLAY TO WIN
Re: SURVIVAL HORROR
попе, имам чувството, че си трол. Прав ли съм?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
@PoPa78 Да си чувал за Left 4 Dead 1,2? Residend Evil 5? Alone in the Dark, Alan Wake, F.E.A.R., Dead Space?... Адски много са и всички са добри, само трябва малко да потърсиш. Толкова ли е трудно?
TheChosen1 написа:даджайците
- PoPa78
А ве ПУБЕРТЕТ съобразявай се как ми говориш щото ПОПА е на 33 години и знае много повече игри от Жанра отколкото The Pressator е споменал. Питам просто да обменим информация. Може да изкочи някое заглавие например, което не съм го чувал и да искам и него да го врътна!wiedzmin написа:попе, имам чувството, че си трол. Прав ли съм?
PLAY TO WIN
- PoPa78
Lich King написа:Condemned 1,2 ?
Lich King Condemned 1,2 ги знам само, обаче да не се окаже подобна на SAW и в нея да има такива сложни пъзели за решаване, защото това просто изобщо не може да се играе!
PLAY TO WIN
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Ми не знам, на мен SAW ми беше елементарна и откровенно скучна игра. А на Condemned 2 направо психясах.
a.k.a Frosty
- PoPa78
Добре де незнам как си решил сложните пъзели в SAW особено с трите ел. тъбла, за да освободиш твоя човек и то само за 4 мин., обаче искам да знам в Condemned има ли такива пъзели за решаване като в SAW?Lich King написа:Ми не знам, на мен SAW ми беше елементарна и откровенно скучна игра. А на Condemned 2 направо психясах.
PLAY TO WIN
- PoPa78
Значе да разбирам, че със стигането до края на играта няма да има проблем. Обаче мисля, че версията на SAW за XBOX 360 нещо не е наред в смисъл не е направена както трябва. Тези пъзели за PC и PS3 се решават май много по лесно и то по обясними причини. Поради наличието на съответните подсказващи линии, черти, ивици или цветове, които директно ти подсказват на къде да продължиш, а не да седиш и да тъпееш като умно гледаш в екрана и мислиш какво да правиш при положение, че имаш вече много по - малко минути от зададените 4! Освен това играта изобщо не присъства в списъка със заглавията и в сайта и в XBOX LIVE.Lich King написа:Има ама не са баш такива.
PLAY TO WIN
- PoPa78
Тоя логически пъзел в sAW под формата на три електрически тъбла успях да го реша и да освободя моя човек, макар, че той след това почти веднага умира и да продължа играта по нататък. Така, че засега тази игра няма да я разкарам, обаче да видим какво ще стане по нататък и изобщо дали ще мога да стигна до края на играта!
PLAY TO WIN
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
От чист научен интерес ти следя писанията и все си мисля, че 90% от проблемите, които имаш с игрите са от теб 
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- PoPa78
Колега ти какво работиш с какво се занимаваш!Omega-x написа:От чист научен интерес ти следя писанията и все си мисля, че 90% от проблемите, които имаш с игрите са от теб
PLAY TO WIN
- PoPa78
Колега да ти кажа, че не е точно така. Примерно тези от MONOLITH направо имат проблеми с първия CONDEMNED Criminal Origin! На важни места вместо визуално да те подканя самия геймплей в играта или с активране пак визуално излизайки като графика на съответното място до където си стигнал с кой бутон на Джойпада да продължиш просто нищо такова не става! И започва да се луташ и мотаеш като муха без глава. После се разбира, че в менюто на играта ти го пише като инфо като натистеш бутона за пауза под формата на OBJECTIVE където пише какво трябва да направиш, за да продължиш! Добре, обаче и да пише какво от това! Това за мен не е геймърско да се мутаеш и от безпомощност да спреш на пауза и да отидеш и да четеш и превеждаш някакъв си там OBJECTIVE, за да продължиш. Това трябва да става автоматично да те подканя по най различен начин самия гейм плей в играта по време на игра, а не по този начин. Почти във всички останали игри е така! Не искам да давам конкретни примери и да навлизам в повече подробности, но тези от MONOLITH, ако и по втория Condemned 2 Bloodshot пак така са работили понеже него не съм го играл още направо не знам какво да кажа. Дано за третия Condemned 3 да се оправят, че и той като излезе понеже предстои може би догодина просто нямам думи ако и той е същия като геймплей и той така се играе.Omega-x написа:От чист научен интерес ти следя писанията и все си мисля, че 90% от проблемите, които имаш с игрите са от теб
PLAY TO WIN