loony написа:
...
Въпрос е на пари, да. Сайтове като IGN и GameSpot получават пари от много повече източници, поради това, че са интернационални. Все пак няма никакъв смисъл от сравнение м/у разпространението на българския и английския език. Ако обърнеш внимание на сайта, ще видиш, че PC Mania (лично не съм фен на games.bg, затова не мисля да ги коментирам) има много малко рекламодатели, ама наистина много малко. Списанието винаги е било на високо ниво (поне според мен), но след спирането му качеството западна. И все пак, ВСЕ ПАК, въпреки всички тези пречки, виждаме, че, когато искат и се стараят, PC Mania могат да ни дават наистина качествени материали, много новини за световния гейминг, и дори да провокират тъпи платформени войни с цел повече посещаване на сайта. Няма го ентусиазмът, няма го желанието за повишаване на качеството. PC Mania са доволни да бъдат (може би) най-добрият гейминг сайт на български и не смятат, че е нужно да се целят по-високо, да ни покажат качеството на най-добрите сайтове за игри, но на родния ни език, въпреки че това е, което искаме.