Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Заглавие: Re: Darksiders
Публикувано на: 22 Сеп 2010 19:27

Играта определено си струва ! И за конзоли излизат "мега" игри,които за ПС не излизат или ако излязат ще бъде с огромно закъснение.Което за съжаление прави пс-то ограничено от доста култови заглавия,като :ninja gaiden,god of war,metal gear solid...и все още неизлезлите:demon souls,red death redemtion...Стратегий пък не могат да се играят на конзола-всеки с предпочитанията си.Щеше да бъде доста по-яко да се правят мултиплатформени игри,НО...

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Сеп 2010 19:32

Аз си чакам оригинала от Ozone в петък! :wink:
Мисля че такива игри (особено излезли за РС...) заслужават подкрепа.
:)

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Сеп 2010 19:36

Drusalin написа:
vasito, Nathan Drake , iddqd много знаете да говорите във всяка тема, абсолютно и се правите на компетентни по всякакви въпроси, а нищо съществено не казвате в действителност. Личи си че се кефите повече на тъпата конзола,която е ограничена от към заглавия и то найстина доста култови СЪЩО. Но защо пишете там където не трябва... личи си че нямате годините нито елементарното възпитание, за да поствате в такъв форум :) .
Чудесно е че играта излиза за PC макар и от малкото свясни игри това е една доста добра игра, която е излязла за конзола ! И излиза естествено за PC... (поне от отзивити и очакванията ми ) ще може и ние да се накефим на нея. По принцип предпочитам заглавията, който конзолите едва ли някога ще видят. Но ще я пробвам обезателно, дано да си струва и да не е прехвалена.

Ти нещо или си изключително прост или си в голяма грешка. Първо че във форума имам около 100 мнения и второ че не притежавам конзола ами съм върл ПС геймър. Единствения ми пост в темата е че най-накрая някой разработчик си пуска играта и за ПС а път оня дава линк в замунда.
Та как можа да ме обидиш по такъф начин бе? А? Писал съм в сяка тема и съм се кефил на конзолата. Ай бегай не доразбрал сбъркан....

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Сеп 2010 19:45

Bahahahaha

Профил

Аватар
В момента играе: Red alert 3
Публикувано на: 27 Сеп 2010 19:41

Някой има ли същия проблем с релийза на Скидроу:Да му се трият сейфовите,или различни предмети-на няколко пъти ми се изтри Косата,или различни умения.Понякога ми се случва да ме хвърли Чаптър назаде:стигам до БлекХамър и изключвам играта и като я включа,последният ми сейф е на битката с Тиамат...?

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 28 Сеп 2010 10:01

Аз все още се чудя дали да я играя тази Darksiders. Чета, че била бъгава, пък не знам :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 10:03

doggymien4o написа:
Аз все още се чудя дали да я играя тази Darksiders. Чета, че била бъгава, пък не знам :)

Играй, ако си фен на Зелда.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 10:09

Не съм фен на Зелда, но играта просто много ми прилича на DMC+God of War rip-off... Но може и да я пробвам, ддз :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 10:10

Zelda клонинг е до там, че чак има пъзели дето са едно към едно със Zelda. Не е DMC + GoW.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 10:17

А бе не само от Zelda има елементи - има feature-и от Soul Reaver, Portal, както и някои сравнително оригинални идеи. Като цяло е доста солиден action/adventure с добра история и балансирано количество кютек и пъзели.

Не бих казал, че пъзелите са едно към едно, но иструментие определено са много подобни(например grapling hook, boomerang, коня). И все пак като се има предвид, че Зелдата е отвърдена като една от най-добрите action adventure серии, не мисля, че е лошо, че копират от нея.

BTW, тия типове, които са правили Darksiders сега работят по Warhammer 40k MMORPGто...

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 10:20

Има от Panzer Dragoon чак крадено :lol: :lol:
Крали са бая, ама качествено е станало.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 10:26

Да, определено е качествена играта. Аз лично мога единствено да се оплача от това, че текстурите ми се виждат пикселизирани :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 10:37

Технически е слабичка, ама арта компенсира.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 10:43

Което ще да рече, че играта не би била загуба на време ? :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 10:44

Бе на мен лично арта ми бие на зле нарисуван 90тарски комикс, но това е просто защото не харесвам как изглежда главния герой и от там се проектира към всичко.

Определено не е загуба на време. Един много солиден екшън-адвенчър си е и е добре направена. Естествено загуба на време е доколкото всяка една игра е загуба на време :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2010 11:13

Респект! :) Еми добре, ще врътна Dead Rising 2, ако успея преди началото на годината де :D, иии ще я пробвам тази Darksiders :) :rockon:

Профил

Публикувано на: 28 Сеп 2010 23:21

vasito аз или ти си си написал тъпия пост идиотски ? Леке смотано, доста често се постват такива теми.... ако във всяка те дразни земи си прережи вените тъпак. Стига си псувал безсмислено, това показва колко си ограничен. Много добре си прави човека че дава линк към играта ... след като искаш да си я купуваш отивай. Това си е избор на всеки и ти трябва да се съобразяваш във форума ! Аз не бих дал пари за някъв шит с прекалено много реклами. Бих предпочел да пробвам играта и след това да я купя.
А и тя не ме хвана особенно много, чесно доста повече ме зариби Sid Meiers Civilization V.

blackmaster в доста голяма грешка си, както казах конзолите просто ограничават като пускат ЕДНО ТИПНИ ИГРИ (демек със сходен жарн, капиш ? )....на конзола единствено бих играл RPG или fighter друго не! Най - добрите Стратегий си излизат за PC и нормално се играят доста по добре . Особенно от към MMO-та са доста зле конзолите така че не ми ги хвали ! Това е все пак цял жарн, категория и прочие ! Колко Quest-a има в конзолен вариант ? И т.н. сам продължи ... Какво ми изброяваш " ninja gaiden,god of war,metal gear solid " ? Това ли успя да измислиш ? НЕ всички харесват 1 определен жарн .... чудсно ги знаем всички тези игри за времето си, но преобладават боклуци! Една игра и след нея 10 подобни, това е различно от думата разнообразие. Диабло 3 ако излезе за xbox значи найстина конзолата е доста добра от към RPG стила, и само това. Единствено само за 4-5 заглавия си заслужава да имаш конзола . Сам си каза че стратегий немога да се играят .... ми за какво говориш ти ????? Аз ти казвам че е ограничена от към жарнове , а ти от към хитове заглавия ? Чудесно знаем че повечето хитове заглавия са в PC вариант и доста повече са излязли в годините.

Това че от конзолите се печели повече в близките години , само защото има МНОГО по-добри защити. Незначи нито че има по качествени заглавия , нито че се играе доста по конфортно на тях. Разбира се хубаво е да имаш и конзола аз лично си имам PS2-ка , за да се накефиш на хитовите заглавия .Но както казах едното ограничава и това не е въобще PC-то
Но това е съвсем друга тема ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2010 03:11

offtopic

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 29 Сеп 2010 03:20

пич, говориш та са късаш ама нищичко не знаеш за тея работи дето бращолевиш

като за начало RPG игра си се играе най добре на PC не на конзола както ти най-безразлично каза; да повечето стратегии за конзоли не са кой знае какво, но виж примерно RUSE се възползва от PS Move и се е полуяило много добре; това дали 1 игра ще е за няколко платформи, ексклузив или временен ексклузив зависи от толкова много фактори, че ще ти се замая глупавата главичка ако някой тръгне ти ги изрежда; преди да започнеш да заплюваш игри на дадена платформа, франчайзове или жанрове като цяло земи образовай тая твойта глупава кратуна и пробвай нещо от изброените по горе

това че от конзолите се печели повече няма абсолютно нищо общо със защити, всяка една платформа е засегната малко или много от пиратството, което дори и ти така блаженно практикуваш всеки ден; отново, качествените заглавия са си качествени заглавия независимо от платформата, например това че за Wii-to има много глупави игри не значи, че няма игри, които си струват всяка стотинка от цената; всеки индивид си препочита отделна платформа, не може на някой който е играл само на конзола да връчиш мишка и клавиатура и да му кажеш "виж ся с мишка и клавиатура колко по добре ши играиш FPS“

та това е, земи се образовай преди да бълваш огън и жупел на главите на хората

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2010 03:45

А бе Darksiders си е доста разнообразна игра, единственото, което е конзолна простотия в играта е помпането като ненормален на LMB на последния бос. Чака се втора част :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com