Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кое е най доброто MMORPG?

Guild Wars    14%  14%  [ 4 ]
 Guild Wars    0%  0%  [ 0 ]
 Guild Wars    7%  7%  [ 2 ]
 Guild Wars    4%  4%  [ 1 ]
 Трудно ми е да избера...    75%  75%  [ 21 ]
Общо гласове : 28
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Blip and Blop:Balls Of Steal ; StarCraft2 ; League of Legends
Заглавие: Re: Кое е най доброто MMORPG?
Публикувано на: 20 Сеп 2010 21:17

Форума на PC Mania.Не се опитваите да го отричате.
(WoW-pussy
WoWTBC-pussy
WoWWotLK-...lame
WoWCata-rullz)

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Сеп 2010 21:30

BoBiTy666 написа:
Абе ддз.Guild wars има хубава графика, но пък Guild wars има по-добър геймплей ама все пак Guild wars няма хакери, но да не забравяме че guild wars е най-трудна!Така чееее любимото ми ммо е.... AION!!

+1

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 21 Сеп 2010 15:31

maieutiquer написа:
BoBiTy666 написа:
Абе ддз.Guild wars има хубава графика, но пък Guild wars има по-добър геймплей ама все пак Guild wars няма хакери, но да не забравяме че guild wars е най-трудна!Така чееее любимото ми ммо е.... AION!!

+1

Ти ни едното от двете не си играл...

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Сеп 2010 22:51

Не остава ред да пробвам Aion въпреки че го подкарах. Братовчед ми вика, че била яка :D

Профил

Аватар
В момента играе: 4chan
Публикувано на: 25 Сеп 2010 11:02

Въртолета написа:
Форума на PC Mania.Не се опитваите да го отричате.
(WoW-Amazing
WoWTBC-Awesome
WoWWotLK-...lame
WoWCata-shit tier)

fix`d

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 25 Сеп 2010 15:40

maieutiquer написа:
Не остава ред да пробвам Aion въпреки че го подкарах. Братовчед ми вика, че била яка :D

Братовчед ти разбира от ммо-та колкото аз - от програмиране...

Профил

Публикувано на: 26 Сеп 2010 02:16

Tetris.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2010 09:02

Sentry работят върху 2 нови франчайза. Нова тм който ще е ММО и нов тм за който нищо не се знае.

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Публикувано на: 26 Сеп 2010 10:16

ciborg написа:
Blizzard щяха отдавна да са загинали, поръди липсата на развитие. Blizzard залагат на това, което вече са постигнали и не развиват игрите си, ако не беше така, те щяха да издават Guild Wars, а не NcSoft...забавно е като се замислиш...

....
пффффф

...
Не, наистина по-голяа глупост не бях чел.. тролиш нали ?
Че фенбойщината от WC доста е помогнала при излизането на WoW съм съгласен, но да кажеш че не търпят развитие е просто.. нелепо, пич ти да не си играл само на пиратка от както е излязла играта ? Тогава до някъде те разбитам... WoW няма нищо общо ама нищо общо с това което беше когато излезе, играта се е променила(малко или много) във абсолютно всеки шибан аспект, че дори в графично отношение. Близард си СКЪСВАТ ЗАДНИЦИТЕ напрекъснато пускат пачове, пред 3 месеца някъде се стараят да пуснат нов content, да не говорим че с всеки експажън играта търпи значителни промени, погледни само катаклизма, все едно WoW 2. Остави WoW ми си направи труда да влезеш в сайта им и погледни колко проекта правят едновременно к'во искаш повече ?

Колко до NcSoft GW. e хубава игра, а 2-ката изглежда много обещаващо.

И мамка му, кога ще се научите че най-добро ММО в момента няма, има да речем 10 ммо-та които са на върха и е въпрос на лично мненение и вкусове кое е най, най-често WoW го определят като най-добро защото е най-масово и т.н. но аз не мисля че това е определящ фактор.

Иначе от всичко казано дотук, напълно подкрепям Sentry - има най-голям опит с ммо-та от целия форум което прави мнението му най-обективно.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 26 Сеп 2010 16:37

Progressor написа:
...

Това, че Sentry има най-много опит с MMRPG-тата не го отричам, но мога да кажа, че имам достатъчно опит, за да могат доста малко игри да ме изненадат (приятно). Не казвам, че WoW не търпи развитие, казах, че Blizzard обичат да се придържат към развитието на старите си проекти, вместо да рискуват с нови (не може 20-години да развиваш само 3 вселени, на хората им омръзва). А иначе всичко след TBC е пълен боклук (лично мнение).

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2010 17:54

Добре, ако им харесва на хората, тогава защо не? А и Blizzard очевидно работят върху нов franchise, дори два, ако може да е вярва на Vasito и слуховете, които е чул, само дето вадят игрите си с темповете на сакат охлюв, което значи, че този нов франчайз може да се разработва от 2003та насам. 20 години са си двадесет години, но има много по-изтъркани франчайзи, в които все още понякога се промъкват нови идеи и игрите са общо взето добри(Legend of Zelda, Metroid, Mario, Tomb Raider, Final Fantasy, дори проклетите Call of Duty и Medal of Honor franchise-и, които се променят изцяло по два-три пъти без да сменят името на поредицата.)

А и Blizzard, колкото и големи да са, са едно студио. И то трябва да си продължи поредиците, защото... просо защото феновете ще откачат ако заебат някоя поредица. Ти представяш ли си какво ще стане ако Blizzard кажат "Ние няма да направим Warcraft 4 никога, защото сме решили да правим GTA rip-off"? Ще има бунтове по улиците за такава изцепка. А не могат и да се освободят от franchise като го продадат на друг поради същата причина. Виждам стадион пълен само с бесилки ако направят нещо такова.

Иначе колкото до опита ми с MMORPGта - според мен опита на Gipo е по-голям. Почти съм сигурен, че съм играл повече игри в жанра от него, но съм задълбавал в много малко от тях, което ме прави некомпетентен, когато става дума за обсъждане на end-game-а и балансът на повечето игри. Въпреки това винаги мога да препоръчам игра, с която да си изгубиш два дена :D

Профил

Публикувано на: 26 Сеп 2010 19:41

Cyborg, за franchise-те съм по-съгласен, ще им видим новото ммо в каква вселена ще се развива, но не вярвам да го искарат преди WoW да е мъртъв, осен ако не е нещо коренно различно така че да не се делят потреибителите с тези от WoW.

Sentry, незнам за Гипо, поне ти си най-активен в ммо темите и за това съм останал с такова впечатление.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2010 22:52

Аз просто обичам да говоря :)

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 26 Сеп 2010 22:56

Не смятам, че Blizzard трябва да си заебават франчайзите, обаче те наистина толкова бързо работят, че, представи си да не работеха по 4-5 игри, ами по 10.
И все пак (според Уикипедия) Близз имат 4,600 служители, а BioWare (данни от 2008-а) - едва 500. Вярно е, че Blizzard имат доста проекти преди 1-ия Warcraft, но те не са нищо чак толкова значимо. И все пак, от '94 насам те издават само Warcraft, StarCraft, Diablo и WoW, докато BioWare издават и развиват доста не по-малко значими и известни поредици като Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Dragon Age, Mass Effect и игри като Jade Empire, Star Wars: KotOR и в момента работят върху 3 игри. Не казвам, че игрите на Blizzard не са качествени, но според мен могат доста повече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2010 23:28

Bioware са със сигурност над 500 човека, повярвай ми, от 2008ма до сега сигурно студиото се е удвоило като състяв. Все пак през 2008ма студиото има една оригинална поредица, върху която то главно работи - Mass Effect. Мисля, че точно след това започва едно голямо разрастване като подготовка за Mass Effect серията, Dragon Age серията и The Old Republic. Също така Bioware outsource-ват доста неща, докато Blizzard не го правят.

Профил

Публикувано на: 16 Окт 2012 14:31

Пробвайте Atlantica online. Играта е много яка и зарибяваща. Има бг гилдия в сървър Argos,
guild- Bulgaria

Профил

Публикувано на: 20 Фев 2013 16:31

Не е ММОRPG a MMOFPS но все пак, Planetside 2

Профил

Аватар
В момента играе: -
Публикувано на: 19 Юни 2013 14:28

Тъкмо и аз си търся ДОБРО MMORPG, затова ако някой се реши да ми предложи, по възможност с по-малко хейт :lol: ще бъда на осмото небе от кеф <3

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com