Всъщност оригиналният Нощен Myst се появи по ММ и гейм рубриките се водеше от Иво (Ивелин Г. Иванов) т.е. водещия на Game Guide. Пича до ден днешен списва конзолните статии тук в PCMania.
Между другото аз точно от Myst-а се зарибих по PCMania.
За мен нямаше по велик тим от Роро и Иво...после нещо се разделиха и според мен изгубихме много от това.
По-късно парите на ММ намаляха и дропнаха шоуто.
BBT-го възобновиха, но накрая му удариха такава малоумна брадва (в стил FOX - Firefly), че не е за приказка.
Самата идея на шоуто е страхотна - групово разиграване на "атмосфери" куест игри. Съмнявам се, че някой друг освен Роро би могъл да я реализира. Майсторията му да предразполага хората и да създаде у тях настоение за мислене, приключение и купон е 90% от уникалността на шоуто. Като се замисля Myst май е най-доброто българско ефирно предаване на което съм попадал. Най-малкото няма друго , което да е създавало по-силни и по-положителни емоции у мен.
За меk Роро е креативен гений и гийк гуру от рода на Joss Whedon (и от тук и сравнението Myst - Firefly).
Апропо, не знам конкретно, но точно в перода на BBT епизодите бяха достъпни за онлайн гледане....теоритично може да е оцелял някой от тях...