ПРОБЛЕМ С LINEAGE 2

Игри за PC
shadow9999
В момента играе: FIFA 08

ПРОБЛЕМ С LINEAGE 2

Мнение от shadow9999 »

ПЛС помогнетеее !!!
Значи регистрирах се тук http://www.raidfight.eu/ свалих пача сложих го в директорията стартирах апликацията и ми дава следната грешка при положение че съм си изключил антивирусната:
This is can be caused by antivirus software , you must add your lineage 2 folder unfo antivirus exceptions or turn off antivirus software before running Lieage 2
If you will see this message again ,please reinstall game client and pach ,do a full check with updater
ПРОБВАХ КАТО Я ЪПДЕЙТНА НЕ СТАВА НАНОВО ИНСТАЛИРАХ БЕЗ ДА ЪПДЕЙТВАМ ПА НЕ СТАВА.Е ЩО ТЪЙ ?!?!? ПЛИИЙС ПОМОГНЕТЕ !!! :IMNOOB:
Dr.Falus
В момента играе: На чичо доктор.

Re: ПРОБЛЕМ С LINEAGE 2

Мнение от Dr.Falus »

shadow9999 написа:ПЛС помогнетеее !!!
Значи регистрирах се тук http://www.raidfight.eu/ свалих пача сложих го в директорията стартирах апликацията и ми дава следната грешка при положение че съм си изключил антивирусната:
This is can be caused by antivirus software , you must add your lineage 2 folder unfo antivirus exceptions or turn off antivirus software before running Lieage 2
If you will see this message again ,please reinstall game client and pach ,do a full check with updater
ПРОБВАХ КАТО Я ЪПДЕЙТНА НЕ СТАВА НАНОВО ИНСТАЛИРАХ БЕЗ ДА ЪПДЕЙТВАМ ПА НЕ СТАВА.Е ЩО ТЪЙ ?!?!? ПЛИИЙС ПОМОГНЕТЕ !!! :IMNOOB:
Боже,боже и се чудиш що не можеш да си нагласиш Лайниджа :roll:
Пробва ли да си спреш антивирусната или да свалиш Л2 отново с друга програма и да преинсталираш?
shadow9999

Мнение от shadow9999 »

Пробвах разбира се нали съм писах по-горе ама не става пак,а защо да я свалям с друга програма ?Аз преинсталирах и наново пробвах два три пъти неще.Само като я ъпдейтна тръгва.Но пробвам ли да я стартирам неъпдейтвана през лаунчера на пача не тръгва
Dr.Falus

Мнение от Dr.Falus »

shadow9999 написа:Пробвах разбира се нали съм писах по-горе ама не става пак,а защо да я свалям с друга програма ?Аз преинсталирах и наново пробвах два три пъти неще.Само като я ъпдейтна тръгва.Но пробвам ли да я стартирам неъпдейтвана през лаунчера на пача не тръгва
Чакай,че нещо не те разбрах.Ъпдейтваш я ръчно и се пуска ли? :?

А това за другата програма-Може да си загубил някои данни при даунлоада.Но не вярвам.А и на сайта им пише,че след няколко часа ще сложат новият клиент за даунлоад.Така че изчакай малко.
shadow9999

Мнение от shadow9999 »

Не бе човек виж ся.Нали като я сваля и я инсталирам за да дам на СТАРТ ми иска автоматичен ъпдейт и трябва да чакаш доста време 5-6 часа,обаче аз пробвах и двата начина:
1.Ъпдейтвам и след това слагам пача в директорията на играта,не тръгва като я стартирам от лаунчера на пача.
2.Без да ъпдейтвам същата операция(със пача),но пак не тръгва.
Е некви идеи ?Много ми се цъка :cry:
shadow9999

Мнение от shadow9999 »

Аре ве хора много ми се играе помогнете малко.Знам че има хора които разбират !!!ПЛС ПЛС ПЛС :IMNOOB: :IMNOOB: :IMNOOB:
Dr.Falus

Мнение от Dr.Falus »

Информирай се малко.Чети им сайта.
shadow9999

Мнение от shadow9999 »

Офффф, от такива съвети до гуша ми е дошло !Или давайте конкретно по-темата или не пишете изобщо ! :SPAM: Информирай се каза... аз мислиш ли че не съм ,просто ми крашва от друго но нз какво.
genatawa
В момента играе: Всичко възможно!

Мнение от genatawa »

shadow9999 написа:Офффф, от такива съвети до гуша ми е дошло !Или давайте конкретно по-темата или не пишете изобщо ! :SPAM: Информирай се каза... аз мислиш ли че не съм ,просто ми крашва от друго но нз какво.
Сложи ли я в exceptions на Windows firewall? :roll:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Какво е Lineage 2? :roll: :?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

Ново поколение вибратори за мъже
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Това ме разби :D:D:D:D Иначе Lineage II sucks donkey balls :)
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Аватар
John-117

Мнение от John-117 »

doggymien4o написа:Това ме разби :D:D:D:D Иначе Lineage II sucks donkey balls :)
Not as much as you, obviously.
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Ha-ha, funny as always :stooped:
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Публикувай отговор