Автор |
Съобщение |
atisas2
|
|
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
|
|
Заглавие: Hamachi - БТК Публикувано на: 14 Сеп 2010 13:29
Отново създавам тъпа тема Понеже аз и моят приятел сме на БТК с динамични ИП-та и искаме да играем обаче май разбрахме, че неможе защото сме имали динамични ИП-та? Наистина ли
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hamachi - БТК Публикувано на: 14 Сеп 2010 13:48
Не може. 2012
|
|
|
|
|
SolidSatan
|
|
В момента играе: квото доди
|
|
Заглавие: Re: Hamachi - БТК Публикувано на: 14 Сеп 2010 14:24
atisas2 написа: Отново създавам тъпа тема Понеже аз и моят приятел сме на БТК с динамични ИП-та и искаме да играем обаче май разбрахме, че неможе защото сме имали динамични ИП-та? Наистина ли Да, БТК ( ) са с динамични ИП-та . Може да пробвате с програмката Game Ranger, която работи удивително със скапани нетове. За хамачи не се сещам дали ставаше, но с GR ще стане 100%. http://www.gameranger.com/
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Hamachi - БТК Публикувано на: 14 Сеп 2010 15:18
Garena също става.
|
|
|
atisas2
|
|
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
|
|
Заглавие: Re: Hamachi - БТК Публикувано на: 14 Сеп 2010 15:36
the_presator написа: Garena също става. Е да ама Garena със Grand Theft Auto IV Lan не става така, че затова говоря за програмки от сорта на хамачи
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hamachi - БТК Публикувано на: 14 Сеп 2010 17:24
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hamachi - БТК Публикувано на: 15 Сеп 2010 08:05
Преди години съм играл много игри през хамачи, а съм с БТК. Бях сложил някаква допълнителна програма, но както казах, беше преди години и изобщо не помня каква беше.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hamachi - БТК Публикувано на: 18 Сеп 2010 13:10
atisas2 написа: Отново създавам тъпа тема Понеже аз и моят приятел сме на БТК с динамични ИП-та и искаме да играем обаче май разбрахме, че неможе защото сме имали динамични ИП-та? Наистина ли Пробвай с wippen програмата има и чат
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hamachi - БТК Публикувано на: 18 Сеп 2010 16:29
Тва "Хамали" така и не се разбира с мойта щайга... Спасението ми беше тази програмка http://www.tunngle.net/ ... само с нея нямам проблеми, но съм WiMax така че немога да кажа дали ще сработи с БТК... На теория прави p2p-VPN връзка и за сега работи безотказно с всичко игри поддържащи LAN които съм пробвал
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|