Автор |
Съобщение |
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: ММО Публикувано на: 13 Сеп 2010 20:18
Тъй като има доста повече ММО-та от УоУ и Айон, ще направя 1 гласуване..
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 13 Сеп 2010 20:45
Maplestory.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 13 Сеп 2010 21:48
Aion от гореизброените, иначе имам много яки спомени от игри като Rose Online, Requiem и Last Chaos...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 13 Сеп 2010 22:41
COH:O мнооого епик направо се размазвам
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 13 Сеп 2010 23:11
Wowfag 4 life.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 14 Сеп 2010 00:17
Final Fantasy XIV
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 14 Сеп 2010 08:31
Не мога да обобщя предпочитанията си с едно ММО - Масовото ПвП, комюнитито и политиката(драмата ) на L2 - Ганкването и комбат системата на AoC - Възможността да качваш бързо изцяло посредством PvP на WAR - Съпорта на WoW - Комбинацията от въздушни и наземни битки в AION - Желанието на производителите на EVE да направят едва ли не вечна игра... - Кустомизацията при създаването на героя в CoH/CoV - LOTRO - благодарение на него разбрах какво се нарича муден геймплей и всяка друга игра ми се струва мега вълнуваща ахахахаха
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 14 Сеп 2010 11:49
WARHAMMER 40K!!!!!!!!!!!
FOR THE EMPEROR BROTHERS!!!!
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
Sauvage
|
|
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 14 Сеп 2010 11:50
Earthrise
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 14 Сеп 2010 11:58
Евала, надявайте се на неизлезли ММОта, а после се чудете защо има Hype
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 14 Сеп 2010 13:10
Serious Sam 3 FtW
|
|
|
|
|
Националист
|
|
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 14 Сеп 2010 13:10
Mu Online FTW
___________________________________ Времето е в нас и ние сме във времето
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 14 Сеп 2010 16:40
Gipo написа: Не мога да обобщя предпочитанията си с едно ММО - Масовото ПвП, комюнитито и политиката(драмата ) на L2 - Ганкването и комбат системата на AoC - Възможността да качваш бързо изцяло посредством PvP на WAR - Съпорта на WoW - Комбинацията от въздушни и наземни битки в AION - Желанието на производителите на EVE да направят едва ли не вечна игра... - Кустомизацията при създаването на героя в CoH/CoV - LOTRO - благодарение на него разбрах какво се нарича муден геймплей и всяка друга игра ми се струва мега вълнуваща ахахахаха ПвП баланса в ГВ1 >> all
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: ММО Публикувано на: 14 Сеп 2010 21:37
Както Гипо даде пример, ще е хубаво да има някаква малка аргументация защо някой предпочита дадена игра и т.н. Просто ще държи темата жива малко повече време и може да се завърже някой по-интересен спор(все пак темата е във войните )
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|