Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: PS3 на старите телевизори???
Публикувано на: 09 Сеп 2010 23:42

е
би му майката

сички му казвате на пича, че е мазохизъм да играеш на нормален телевизор
то че е тъпо тъпо е, ама представи си ся че пича събрал пари си зима конзола, ай ся като си дал 600 лв, дай още 1000, за да не ти е мазохизъм

той си знае пича, кво му обяснявате непрекъснато

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2010 00:21

Е да бе по-добре е на висока резолюция, не отричам. Ама човака като няма модерен телевизор е тъпо да се казва че няма смисъл да си взема конзолата. По добре на ниска резолюция, отколкото без въобще да играе. А пък и като си пусне конзолата в стария телевизор въобще няма да му се стори толкова ужасно, стига телевизора да е запазен и да не му е промит мозъка с мисълта че само най-новото става и всичко останало е боклук и не се връзва на акъла на такива промити мозъци които пишат в разните форуми какво става и какво не, без да си имат някаква представа за какво става дума. Явно не се изказвам ясно. Искам да кажа че добро CRT-прилично и по-добре от нищо, HD телевизор - най добре. Аре лека нощ :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2010 09:56

vanmx,Till Lindemann значи е начин да мислене никога не бих играл нещо ако не е на нормална резолюция
навремето ако дадена игра не можех да я подкарам поне на медиум детайли изчаквах да си направа ъпгрейд и тогава играех не съм се задовлявал да играя на калпава резолюция и ниски детайли дадена игра на пс-то само заради спорта... колкото и да е била интересна играта пример първия сплинтер селл уникална графика за времето но я подкарвах с шибана видео карта и вървеше на лоу изиграх 2 нива и видях че тотално се губи атмосферта и я изтрих и след 2 месеца като си взех нова видео карта тогава я изиграх такa както трябваше.Всеки решава сам за себе си какво му харесва но пак казвам жалко е да се играят така игри като Metal gear solid 4, GOW3 ,Uncharted,Final Fantasy 13 и Heavy Rain.
Taka че съветвам човека поне да избягва тия заглавия ако смята че до някакво разумно време може да се сдобие с по голям монитор или ТВ

Профил WWW

Публикувано на: 10 Сеп 2010 10:38

Говоря само от личен опит.
Твърдя че много от игрите са абсолютно неиграеми на стар телевизор защото не може да им разчете текста.
Останалите са играеми но нямат никаква визия - а визията каквото и да си говорим е много важна поне да е нормална .

Профил

Публикувано на: 10 Сеп 2010 13:35

Е добре де ,прегледах и други форуми и там казват че да играеш на PS3 от CRT телевизор не било толкова ужасно,в смисъл повечето хора казват че графиката била като на PS2,и че се играело сравнително добре.Някой може ли да ми покаже как горе долу изглежда графиката от PS3 на CRT телевизор,за да видя дали въобще може да се играе????плс :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2010 13:38

Спри да четеш чужди мнения, слагай грила, сам виж как е на CRT телевизор и реши какво ще правиш. Едно от решенията е да продадеш монитора, да добавиш някой друг лев и да си вземеш такъв със DVI вход.

Профил

Публикувано на: 10 Сеп 2010 14:10

Изгглежда ей така
http://www.youtube.com/watch?v=fX9kzQqW2F8
тук се вижда още по-добре - в началото е на стандартен TV, врътни към края да видиш разликата.

http://www.youtube.com/watch?v=wCIOgN8O ... re=related

Uncharted стар TV
http://www.youtube.com/watch?v=nkkxlOig ... re=related
същата игра HD
http://www.youtube.com/watch?v=aWUO_AvXHxQ

Ако те кефи значи е ОК

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2010 14:17

тия вертикилни линии се улавят само от камерата. иначе не се виждат. да не говорим че филмчето е супер лошо качество и вероятно снимано с телефон. по зле от PS2 не може да изглежда графиката.

Профил

Публикувано на: 10 Сеп 2010 14:22

Вярвай ми - ако махнеш линиите на опресняването точно така изглежда. На игри като Street Fighter 4 ловя бас че дори няма да разчетеш менютата с комботата и магиите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2010 14:36

АВЕ МОМЧЕТА

не съм казал, че на голяма 52инча плазма няма да изглежда по-добре, отколкото на 21 инчовия сандък в спалнята на ваще...

ама идеята ми е, че пича си го знае това и накрая ще си събере кеш и за плазма, не го отказвайте просто :)

Профил

Публикувано на: 10 Сеп 2010 14:58

Първото клипче като гледам най-вероятно е снимано с много лоша камера,а пък ако трябва да съм честен за останалите.HD-то наистина е малко по добре но според мен разликата между HD и SD не е чак толкова голяма(поне според мен) а пък и надписите се четат много добре(не е като да не се разчитат),така като гледам на мен ми харесва.Затоеа ще карам на CRT-то поне на първо време .Много благодаря на всички за помощта и ви желая приятна игра. :D

Профил

Публикувано на: 10 Сеп 2010 15:05

Радвам се че ти бях полезен. Приятна игра (в крайна сметка и без това имаш телевизор и няма какво да загубиш така или иначе).

Профил

Аватар
В момента играе: с майка ти!
Публикувано на: 11 Сеп 2010 02:41

А аз с мойто ПС2...значи мога на 24' CRT телевизор или на 21' LCD монитор...знам ,че е много тъп въпроса ама много ли ще е голяма разликата?

Цитат:
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета

Профил Skype

Публикувано на: 11 Сеп 2010 16:34

При това положение по добре на CRT-то.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2010 20:05

а защо..може ли да ми обесниш та да зная и аз нещо

Цитат:
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета

Профил Skype

Публикувано на: 12 Сеп 2010 10:16

Защото всеки LCD екран има нативна резолюция в зависимист от големината си и ако пуснеш различна от тази нативна резолюция изображението става толкова по-замазано и по -гадно колко се увеличава разликата.
PS2 има малка резолюция.

Второ и по-важно - как ще пуснеш PS2 на монитор ? Там кабели за монитори няма - трябва ти тунер. А мониторите нямат тунер .

Има действително хубави качествени LCD телевизори които тези проблеми ги свеждат до минимум но мониторите със сигурност нямат такава опция.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2010 14:10

ок мерси за инфото :P

Цитат:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com