Автор |
Съобщение |
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 08 Сеп 2010 23:57
Update-нали играта на 1.04
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 09 Сеп 2010 13:17
Оправих се. Спойлъри Като цяло съм разочарован, нищо не се случи до самия край, където имаше 5 минутен диалог с моригън, в който не се разбра нищо, освен че има и свят отвъд the fade. Във почти всички ДЛЦ-та просто се минава стара локация с нови врагове. Как може да искат 5$-7$ за това? Определено ДАО се изчерпа напълно, трябва вече втора част.
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 09 Сеп 2010 13:29
wiedzmin написа: Спойлъри Като цяло съм разочарован, нищо не се случи до самия край, където имаше 5 минутен диалог с моригън, в който не се разбра нищо, освен че има и свят отвъд the fade. Това ти го казва Justice още в Awakening.
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 09 Сеп 2010 18:37
Ако не се лъжа той беше казал, че не се знае със сигурност, просто предполагаше.
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 10 Сеп 2010 01:41
Казва, че духовете знаят за още един свят отвъд the Fade, обаче нямат никаква информация за него.
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 20 Сеп 2010 22:44
Имам въпрос:значи ако съм си сложил руна за ел. щети или отрова ще се неутрализират ли,ако например оръжието ми е възпламенено или заледено с магия ?
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Сеп 2010 11:06
Не. Всички елементални щети се надграждат една върху друга. Може да сложиш всички отрови в играта, всички магьоснически бъфове и руни, пак ще вкарваш всяка една точка dmg, която имаш инвестирана в оръжието си.
Кул, а?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
blackmaster
|
|
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 21 Сеп 2010 12:01
Определено.
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 28 Сеп 2010 09:57
|
|
|
|
|
jito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 19 Окт 2012 18:34
Наскоро започнах играта и имам въпрос.За кой левъл горе-долу са предназначени куестовете и предметите от длц-тата и експанжъна и има ли смисъл да ги инсталирам като съм още втори левъл
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age:Origins Публикувано на: 19 Окт 2012 18:50
Ми инсталирай ги, това че си ги инсталирал не значи че ще ги играеш веднага.
Stand alone DLC-тата си ги остави след като свършиш играта.
Всичките са доста лесни с изключение на Golems of Amgarrak.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|