Автор |
Съобщение |
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 26 Авг 2010 21:00
Мракчна атмосфера? Явно неси играл игрите защото това е най цветния шутер които съм играл. Супер красив цветни джунгли, планети, пустини и какво ли не. Няма нищо мрачно в тази игра дори базите са изпълнени с цветове. Освен че рачита на атмосфера, мулти, реклама, саунд и какво ли още не то тази игра може да се похвали с брутален геимплей. Геимплея е каде каде по бърз и раздвижен от този на гърс оф уар примерно кадето се разчита имено на брутална мрачна атмосфера. Просто хало е класа отгоре. А и това е перфекната скай фай игра дизайна на юнити сгради нива е супер футуристичен и красив. Точно това трябва да представлява перфектниа скай фай шутер.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 28 Авг 2010 10:37
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 28 Авг 2010 21:28
Добре че е сингъла изглежда на ниво, че аз съм се простил с мултито.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 03 Сеп 2010 08:45
Вчера играх 1 час на играта енджина е добър както каза иддяд не е толкоз шарен(да в 3 шаренето ми харесваше и на мен) но определено е добър лошото във случеа е че от време на време има леки забавяне като стане голямо меле но най дразнещото е забавянето при чекпоинт когато прави сейф... като изключим тези неща за този 1 час играта ми хареса доста добри ефекти добър левел дизайн отново нови оръжия нови гадове.
___________________________________ it's never easy....
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 03 Сеп 2010 12:53
А нямам дискове мн тъпо. Каде има магазин в които да продават качествени дл дискове?
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 03 Сеп 2010 16:05
Ако ще купуваш на едро отиди до плесио и си вземе или 10 вербатим или 20 диска интенсо и 2 те марки съм ги ги тествал работат идеално.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 03 Сеп 2010 19:57
Аз си взимах мр дата понеже са евтини, ама спряха да ги зареждат в кварталното магазинче. Значи плесио викаш каде е това? А какъв е смисала да взимам 10 вербатим като може 20 интенсо? Става дума аз си инсталирвам играта на харда и после то диска несе върти.
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 07 Сеп 2010 10:43
интесно не са лоши и може би са по добрата оферта но вербатим си остват най надежни поне за мене в момента.Иначе играта е врътнах вече спокойно мога да кажа че е най-добрата Хало игра(да уточна не играя мулти говора само за сингле) единствен минус е че ми стори къса можеха да я направят малко по-дълга предвид че е последна Хало игра която правят бънджи.... та чакаме хало 4 и да се надяваме другата компания която ще прави следващите хало игри ще се справи толкова добре колкото бънджи го правеха до момента... чакаме хало 4....
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 07 Сеп 2010 10:59
Пиратстващи гадове, ние плащащите играчи трябва да чакаме още една седмица. Поне се радвам, че няма да може да играете най-доброто Halo мулти.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 07 Сеп 2010 11:22
Аз се отказах да я взимам че нещо парите ще ми дойдат в повечко.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 07 Сеп 2010 11:29
dx4 написа: но вербатим си остват най надежни поне за мене в момента. Maxell FTW!!!
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 07 Сеп 2010 11:30
Радостин Стефанов написа: Аз се отказах да я взимам че нещо парите ще ми дойдат в повечко. Изчакай да падне цената малко и поръчвай от Zavvi.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 08 Сеп 2010 10:11
точно това мисля да направя. А дотогава ще изиграя досегашните Хейлота че бях играл само единицата на PC а ги имам всичките за бокса . Тъкмо съм стигнал до края на двойката и се зарибих много.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 08 Сеп 2010 10:16
И аз няма да мога да играя day 1 да еба мама му, защо точно сега излиза.. Ще почна ODST co-op на Legendary, да се утеша
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 08 Сеп 2010 21:00
Аз тука цял ден я играя и немога да кажа, че е по яка от хало 3. Енджина е по физичен, но пък е и по безцветен. Атмосферата е по-тегава и по сериозна, но това премахва голяма част от красотата от хало 3. Екшъна е феноменален както винаги и съм сигурен, че за мултиплеър няма да има равна, но сингъла незнам дали ще успе да се пребори с този от троиката. Като я мина ще дам по компететно мнение.
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 11 Сеп 2010 14:31
Първото ревю на играта се появи от Game Informer. Оценката е 95/100. Цитат: Any disappointment series fans felt after ODST should be completely washed away thanks to Reach. Make no mistake about it - this is the true follow-up to Halo 3. It's also a perfect way for Bungie to part with the series it turned into a phenomenon. http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=264120
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 11 Сеп 2010 14:55
Снощи я врътнахме co-op и много ми хареса. EPIC - нямам повече думи.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 11 Сеп 2010 15:14
Зверска е то е ясно, ама аз кооператив играя само фаирфаит на сплит скриин, а иначе кампанията сингъл си я праскам. Малко ме издразниха космическите битки, че неможе да правиш лупинги ама караи.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 11 Сеп 2010 15:21
Ние после и файърфайт цъкахме Ама като играеш кампанията на сплит пуска и повече гадове и е по-забавно.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 11 Сеп 2010 15:49
Абе мен фаирфаита ми е мн забавно на сплит понеже като се напушиш и няма определени маршрути за мианване, а просто си избивате и си е досат забавно. Само дето мисля, че е нарпавено за 4 човека фаирфаита поне на одст така се игареше, ама и с 2 ма си е кеф.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|