Желание за видео ревюта!!!!!

Идеи за сайта и списанието
Аватар
Lino
Обратна връзка:

Re: Желание за видео ревюта!!!!!

Мнение от Lino »

top gum написа:Геймъри шоу с кака Пепи :lol: Тези хора показаха какво значи професионализъм :lol: Ама не е като да не ми липсва предаването. Относно темата - винаги ми е любопитно да видя видео с геймплея на нова игра, а ако има и коментар на български ще е още по-добре :)
Ами ако е за въпрос, вече има - http://www.games.bg/. Голяма част от екипа тук е от болука, а пардон, бившето списание Gamer's Workshop. Според мен РС Mania може да направи нещо в пъти по-добро, но, както и да е...
Аватар
Niko216
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD

Мнение от Niko216 »

Lino написа:
top gum написа:Геймъри шоу с кака Пепи :lol: Тези хора показаха какво значи професионализъм :lol: Ама не е като да не ми липсва предаването. Относно темата - винаги ми е любопитно да видя видео с геймплея на нова игра, а ако има и коментар на български ще е още по-добре :)
Ами ако е за въпрос, вече има - http://www.games.bg/. Голяма част от екипа тук е от болука, а пардон, бившето списание Gamer's Workshop. Според мен РС Mania може да направи нещо в пъти по-добро, но, както и да е...
Между другото не са правили видео от два месеца-за това пуснах темата :lol: :lol: :lol: :lol:
Can't just say I'm good - I'm the best.
Гост

Мнение от Гост »

Аз също искам адски много видео-ревюта...не виждам какво пречи да правят ревютата в пъти по-добри дори и от games.bg
JFK
В момента играе: Mafia.

Мнение от JFK »

Да,и на мен не ми е ясно защо все още няма ревюта.
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
¦•••SHERIFA•••¦

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

Вие първо не сте се запитали на по-ВАЖНИЯТ въпрос - защо ИЗОБЩО няма официално становище по този въпрос. ЗАЩО няма официален списък с авторите - телефони, е-мейли, връзка. ЗАЩО правилата си стоят за украса като вечна коледна елха. ЗАЩО...

А вие... защо ( с кофите ) нямаЛО ВСЕ ОЩЕ видео превюта & ревюта...
Boby
Обратна връзка:

Мнение от Boby »

Stealth (Пламен Димитров) е написал на предната страница отговор - в близките няколко седмици или месеци няма да има видео ревюта. По нататък ще има със сигурност, но точно кога - не можем да дадем отговор. Причината е, че трябва да се подготвим както трябва за това и да отговорим да вашите очаквания, т.е. да постигнем някакво прилично качество. Едва ще останете доволни ако пуснем нещо, ей така, колкото да го има.

По въпроса на Шерифа за контактите с всички автори: умишлено сме сложили само тези на редакторите на съответните раздели. Те са в течение с абсолютно всичко което се случва в техния раздел. Авторите си имат други постоянни работни ангажименти и сериозни професии, несвързани с PC Mania, и липсата на време е единствената причина да се включват по-рядко в дискусии извън тези под написаните от тях материали.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

И след неопределения период от време, когато решите че е настъпил моментът с въпросните видео ревюта, задължително пуснете обява за озвучители :lol: :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Boby
Обратна връзка:

Мнение от Boby »

denik написа:И след неопределения период от време, когато решите че е настъпил моментът с въпросните видео ревюта, задължително пуснете обява за озвучители :lol: :lol:
започва авторът да говори зад кадър, а гласът му въобще не е такъв какъвто си си го представял докато си му чел статиите... след малко се появява в ефир и ефекта е пълен - нещо като среща от скайпа, и после всички ще си искат статиите :twisted:
gogoslavov
В момента играе: PES 2010 nba 2k10 max payne 2 saints row 2 rise of the argonauts gta4 gears of war assassins creed prototype

Мнение от gogoslavov »

Аз малко позабравих за PC MANIA заради games.bg и заради техните видео ревюта
Изход

Мнение от Изход »

gogoslavov написа:Аз малко позабравих за PC MANIA заради games.bg и заради техните видео ревюта
Дето ги пускат по едно на месец :lol:
Пичът от геймс.бг в първите си видео ревюта така преиграва и се мъчи да си криви гласа, че направо ти става смешно. В последните вече се е пооправил и говори малко по-естествено, но минава време докато се научи човек.
секс едва ли - just cavalli

агентите са педали
напускам форума
DevilsThoery (ThISandman

Мнение от DevilsThoery (ThISandman »

Видео ревютата ще са много добра добавка към сайта пък имам едно чувство че много хора не четът ревюта защото са много дълги. Също така няма да е лошо да направите така нещо по оригинално примерно задавате въпрос относно гейминг и първите еди колко си човека които са отговорили правилно получават награда или нещо от този сорт. Или пък примерно някакво Топ 10 предаване с клипове взети от читателите на саита или конкурси дори LAN паритата (въпреки че това е малко много). И да попитам няма ли да е добре ако пуснете хартиено издание на PCMania за специални случаи като 3 март 2011 (когато стават 2 години откакто PCMania e сайт)
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

DevilsThoery (ThISandman написа:много хора не четът ..читателите на саита и..LAN паритата
ти май не четеш много, а?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Публикувай отговор