Оф пак със тея тъпи изказвания "тва можйе саму на наш'ту щот ващи машини са буклук"
И пак всички дебили в коментарите (в сайта) се хващат за тва и почват да сравняват игри
Абе тея хора честно ли са толкоз тъпи. Тва освен че е реклама и си е истина, защото видите ли, врътката е в това че на кашон ще е лееекичко изменена (не означава по-лоша) и => те не лъжат. Те не лъжат директно а казват нещо колкото вярно толкова и грешно и всеки си го чете както иска.
Оф спори ми се. btw
random comment from destructoid написа:
You can't render tornadoes on 360.
own'd
Така да подминем факат че това са казва за почти всеки кашон/ПС3 ексклузив последно време и картинката става ясна.
Он-топик:
Аз даже правих теми за новият изглед на Коул в по-известни форуми и общото мнение беше,че видиш ли така бил по-готин
Лично на мен безумно ми липсва мрачният град и съответносъщо толкова мрачният Коул, а те какво:
-ПОДМЛАДИЛИ са го
-носи някви напръстници
-има КОСА
-копи пейстнали са нейтън дрейк като телесна архитектура и лице
-сложили са някви ярки дънки с нещо като имитация на японското "изгряващо слънце"
а да и са му дали ВИЛИЦА
ВТФ
от друга страна поне играта изглежда доста по-забавна
И поне тоя път ще НАПРАВЯТ града, защото не знам дали знаете но 90% от старият град беше random-generated, поне някъв landmark да сложат по-свестен.
Oh and also it has pwetty colorhs aaawawaw
And tornadoes 'n shit
Ей преди да забравя- някой забелязал ли е как вече при стандартният lightning bolt и push ги няма готините вълни електричество...Явно и скиловете са променили визуално...
Oh and btw How Da F*ck will evil cole look like