Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 20:45
Ами като не съм я играл,откъде да знам за какво е историята?Аз съдя по името на дадена игра,когато е възможно.Например:Ако дадената игра е Halo:Reach няма да очакваш да използваш меч и лък срещу тълпища от чудовища,нали? Все пак се извинявам за коментара,че "КОТОР е игра по филм". @Stylized Corpse Добре бе,питай когото и да е коя игра знаят по-добре и биха преиграли.Не отричам,че и двете игри са с уникална атмосфера,но мен поне ме завладя повече тази на DA:O.За 100 път казвам,че Вещера НЕ Е ЛОША ИГРА!Просто няколкото бъгове и лошата кустомизация не ме карат да преинсталирам Вещера(също повторено за 100-тен път) .
|
|
|
|
|
underspawn
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 20:46
мене пък ме кефи Jade Empire
___________________________________ Always outnumbered, never outgunned
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 20:54
underspawn написа: мене пък ме кефи Jade Empire Определено добра игра, което ме подсеща, че най-доброто RPG, което съм играл, не е споменато до момента
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 20:56
Sentry написа: underspawn написа: мене пък ме кефи Jade Empire Определено добра игра, което ме подсеща, че най-доброто RPG, което съм играл, не е споменато до момента Ъмм Fable? Това е едно от моят топ 3 най-добри РПГ-та.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 20:59
Не, но определено си стурва да се види и да се спомене в тази тема
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:03
Sentry написа: Не, но определено си стурва да се види и да се спомене в тази тема Neverwinter Nights или Diablo?
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:08
lol, определено не. Преди твоето време е и не е толкова известно, но общо взето можеш да правиш много изродски неща там. Не следва и известна roleplay система, няма и продължение. Едва ли някой ще го познае
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:13
Sentry написа: lol, определено не. Преди твоето време е и не е толкова известно, но общо взето можеш да правиш много изродски неща там. Не следва и известна roleplay система, няма и продължение. Едва ли някой ще го познае Ами не е стратегията с засилени РПГ елементи на Молиньо Dungeon Lords,защото тя има продължение,но пак правиш ужасни неща с различните импове и разни герои,които искат да ти ограбят Dungeon-а. P.S Тоест:Предавам се.Какво и е името? P.S 2 За всички плюещи мен и DA:Ако не сте искали да се потопите в атмосферата на DA:O тя няма как да ви хване,как да ви завладее с атмосферата си(дори и dark-fantasy атмосферата да ни е позната до болка).Bioware го направиха по-добре,по-оригинално и по-грабващо от другите претенденти за короната.И за бога:това Е МОЕ МНЕНИЕ!Плюйте ме колкото искате,но за мен Dragon Age:Origins е много по-добра игра от Вещера.End of story.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:14
добре де най-малкото че ДА има свят в който човек може да повярва и да бъде част от него всичките тия кодекси, истори карат те да бъдеш част от света примерно имам мисия за чантрито и те почват да ми говорят за Андрасте и създателя и аз се кефя щото аз знам за тия неща от преди а не както в 90% от игрите почват за нещо да ти говорят и ти се чудиш какво става и тука сигурно е така ако не четеш кодексите и не се интерестуваш от историята сигурно ще стане същото но има начин да го преодолеш това и да се потопиш в света напълно а в Вещера(играх я преди 1-2 години и не я завърших) нещо почва некой те гони после си в някъв замък биете се нещо ебеш няква Цензура абе нищо не разбвах дори света не се сещам как се казваше(ако изобщо си има име) незнам може би нещо не съм разбрал ли или кво може пак да се пробвам да я врътна ся след като излезне последното ДЛС за ДА да не ги размесвам историте но се съмнявам да има някаква разлика п.п. Басня е уникална игра но не е от калибара на тези за които говорим те са по хардкор докато Басня е доста по аркадна
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:21
Аз пък ще ти предложа, лапе недорасло, да прочетеш ПОРЕДИЦАТА Вещерът, които са едни брутално мрачни книги и тогава да говориш. Вещерът най-много ми е харесвал винаги с това, че за него (или в него ако се отнася за играта) няма добро лошо, няма черно-бяло има само сиво. Ти избираш какво е правилно и какво не. Сега прочети книгите, свали си Enhanced edition-а (или още по-добре- направо си го купи) превърти играта и тогава говори. Брех кви сте познавачи всичките.
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:24
TheKillerDog21 написа: P.S Тоест:Предавам се.Какво и е името?
Аз просто се намирам на раздумка, че нещо не ми се играе и не ми се работи Играта е Lionheart. {SuPa-1337-Killa}, The Witcher е обвързан с много история преди самата игра. Има книги, има сериал - виж поне едната медия, която ти допада повече. В сериалът има разни недомислици, които не се вписват в историята на книгите и противоречат малко на света, но пак ще ти стане по-ясно, отколкото като започваш отначало с амнезия. Ако поиграеш играта малко повече също ще ти се обяснят много неща.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:28
pcultimate написа: Аз пък ще ти предложа, лапе недорасло, да прочетеш ПОРЕДИЦАТА Вещерът, които са едни брутално мрачни книги и тогава да говориш. Вещерът най-много ми е харесвал винаги с това, че за него (или в него ако се отнася за играта) няма добро лошо, няма черно-бяло има само сиво. Ти избираш какво е правилно и какво не. Сега прочети книгите, свали си Enhanced edition-а (или още по-добре- направо си го купи) превърти играта и тогава говори. Брех кви сте познавачи всичките. добре чичка ако искаш да ти дам номера на картата ми да ми пратиш парички да си купя вички книги и играта тъпо копеле си ти прочете ли книгите за ДА нали си голям познавач и разбирач п.п. Снетри серяла и книгите има ли ги в Замунда ако нещо да ги сваля да ги видя и пак да пробвам играта
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:36
Сериалът го има в арена. В замунда има един филм, който е... общо взето сериалът, но много накратко и с много неясноти. Не ти го препоръчвам. Книгите ги има преведени на български и се продават на не лоша цена.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:43
ех тоз полски книгите утре-други ден ще мина през един познат да го питам дали може да ми ги намери мс за инфото задължително ще ги погледна дано ми стане интересно сега
|
|
|
|
|
pcultimate
|
|
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:44
{SuPa-1337-Killa} написа: pcultimate написа: Аз пък ще ти предложа, лапе недорасло, да прочетеш ПОРЕДИЦАТА Вещерът, които са едни брутално мрачни книги и тогава да говориш. Вещерът най-много ми е харесвал винаги с това, че за него (или в него ако се отнася за играта) няма добро лошо, няма черно-бяло има само сиво. Ти избираш какво е правилно и какво не. Сега прочети книгите, свали си Enhanced edition-а (или още по-добре- направо си го купи) превърти играта и тогава говори. Брех кви сте познавачи всичките. добре чичка ако искаш да ти дам номера на картата ми да ми пратиш парички да си купя вички книги и играта тъпо копеле си ти прочете ли книгите за ДА нали си голям познавач и разбирач п.п. Снетри серяла и книгите има ли ги в Замунда ако нещо да ги сваля да ги видя и пак да пробвам играта Ти как мислиш? Мислиш ли че щях да защитавам играта ако не бях фен на поредицата? И мислиш ли че щях да бъда фен на поредицата ако не бях чел книгите и гледал сериялът? Само филмът не съм гледал, но скоро смятам и тази дупка да запълня. Отново повтарям- по-добре книгите, както каза сентри сериялът има прилично количество разминавания, които могат да те объркат когато след това (неминуемо) потърсиш книгите. И да вече ги има почти всичките книги на БГ, даже тази година пуснаха две- опета и шеста- съответно огнено кръщене и кулата на лястовицата. И за последен път повтарям намери си книгите и ги прочети, гарантирам, че няма да съжеляваш . Едит: Браво на теб. Дано да те грабне поредицата.
___________________________________ Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:48
Sentry написа: Сериалът го има в арена. В замунда има един филм, който е... общо взето сериалът, но много накратко и с много неясноти. Не ти го препоръчвам. Книгите ги има преведени на български и се продават на не лоша цена. http://www.gamespot.com/pc/rpg/lionhear ... =thumb%3B2За тази ли говориш?Трябва да я пробвам ако е тя.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:51
Дам, за нея става дума, но играта не е за всеки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 21:55
Sentry написа: Дам, за нея става дума, но играта не е за всеки От моето време е,но наистина:Заради ниската и популярност съм я пропуснал заради игри като Fable.Деба,просто не мога да дочакам Fable 3.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 22:15
Честно казано аз си мислех, че играта е по-стара, защото има характерната грозна графика и наказваща трудност на игрите от малко по-ранен период.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо... Публикувано на: 26 Авг 2010 22:37
Sentry написа: Честно казано аз си мислех, че играта е по-стара, защото има характерната грозна графика и наказваща трудност на игрите от малко по-ранен период. Учила се е от Диабло Но все пак играта е от 2003:Гейм индустрията тъкмо започва да напредва в графично отношение....или май беше 2005
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|