Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: "Атмосфера" и още нещо...
Публикувано на: 26 Авг 2010 14:17

milan написа:
Вещера е за BioWare това, което Hello Kitty Online е за WoW. :lol: Трябваше да се спомене.
BioWare>>>>>>Bethesda>>>>>>>>>Obsidian>>>CD Projekt.

не мога да определя дали тролиш или си изклчително тъп. Може би и двете, не знам :lol:
The Witcher е по-добър от всичко на Байоуеър след Baldur's Gate, за която не мога да твърдя нищо, защото не съм я играл. Да не говорим за недоразуменията на Bethesda, които са повече open world отколкото RPG (визирам най-вече Oblivion и отчасти Fallout 3, Morrowind не съм играл).

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 14:23

wiedzmin написа:
milan написа:
Вещера е за BioWare това, което Hello Kitty Online е за WoW. :lol: Трябваше да се спомене.

не мога да определя дали тролиш или си изклчително тъп. Може би и двете, не знам :lol:
The Witcher е по-добър от всичко на Байоуер след Baldur's Gate, за която не мога да твърдя нищо, защото не съм я играл. Да не говорим за недоразуменията на Bethesda, които са повече open world отколкото RPG (визирам най-вече Oblivion и отчасти Fallout 3, Morrowind не съм играл).

Nope.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 14:23

кажи си годинките, ама честно

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 14:26

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/22-The-Witcher :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 14:35

аха, значи трябва да се водя по мнението на човек, който е минал смао първия акт щото му била сложна :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 14:40

Ако говорим за атмосфера...Напрежение и тн. според мен Bioshock 1,2 ; Dead Space определено са игрите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 14:42

wiedzmin написа:
аха, значи трябва да се водя по мнението на човек, който е минал смао първия акт щото му била сложна :lol: :lol: :lol:

Yup.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 15:14

Yahtzee е комик, не reviewer. Дори понякога да казва вярни неща за дадена игра, неговата цел е основно да провокира и разсмее, а не да информира публиката си. Не знам защо го давате за пример

CD Projekt още не могат да се мерят с BioWare, но с известни уговорки могат да се сложат над Bethesda (ако sandbox gameplay не ви е по вкуса, напр.) и със сигурност могат да се сложат над Obsidian.

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 26 Авг 2010 15:35

И да го сложат на Обсидиан могат :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 16:02

The Witcher лесно може да се постави над МЕ, в много отношение и над ДА:О, чиито основен плюс е сетинга, ама издиша откъм последици на изборите, които практически липсват (и въпреки това я превътях 4 пъти :lol: )

The Witcher трудно може да се сравнява с игрите на Bethesda защото са коренно различни.
Ама предлагам да спрем спора до тук :)

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 26 Авг 2010 16:21

wiedzmin написа:
The Witcher е по-добър от всичко на Байоуеър след Baldur's Gate, за която не мога да твърдя нищо, защото не съм я играл. Да не говорим за недоразуменията на Bethesda, които са повече open world отколкото RPG (визирам най-вече Oblivion и отчасти Fallout 3, Morrowind не съм играл).

най-доброто РПГ някога излизало е ДА:О а то е на Биолуеар Вещера не може да го докосне :wink:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 17:03

{SuPa-1337-Killa} написа:
най-доброто РПГ някога излизало е ДА:О а то е на Биолуеар Вещера не може да го докосне :wink:
Въпрос на вкус..

Профил ICQ Skype

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 26 Авг 2010 19:16

wiedzmin написа:

Лапе тъпо :disbelf:

Иначе играта с най-яка атмосфера, която съм играл е първия Биошок и House of the Dead 2 за Sega Dreamcast - еми да, когато си на 9 и цъкаш пред телевизора по цял ден, зомбитата ритаха задници :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 19:24

DA:O е KOTOR във фентъзи свят с по-предсказуема история и по-глупава система на развитие на героя. Лично мнение. Това не я прави лоша, защото KOTOR си е много готина игра, която определено заслужава да се нарече една от най-добрите в жанра, но просто през цялата Dragon Age имаш чувството, че вече си го играл същото това, но с лазерен меч.

Профил

Публикувано на: 26 Авг 2010 19:40

wiedzmin написа:
milan написа:

Много ми е интересно защо всички тролове като по-горният използват предимно изречението "Тъп си.".Свършиха ти затапките,а? :lol:

Това което исках да кажа е,че Вещера има хубава фентъзи атмосфера,но без пачове е просто бъгаво РПГ.Кустомизация е плачевно,защото и броня от метал да сложиш,едвам-едвам си личи.

@Sentry Аз пък никога не съм играл KOTOR и не смятам да го играя.Игрите по филмите на George Lucas просто не ме влекат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 19:41

BioShock 1-2, Mafia 1-2, GTA Vice City, GTA IV, Mass effect 1-2

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 26 Авг 2010 19:43

Sentry написа:
DA:O е KOTOR във фентъзи свят с по-предсказуема история и по-глупава система на развитие на героя. Лично мнение. Това не я прави лоша, защото KOTOR си е много готина игра, която определено заслужава да се нарече една от най-добрите в жанра, но просто през цялата Dragon Age имаш чувството, че вече си го играл същото това, но с лазерен меч.

ооо да забравих и КОТОР това също беше едно невероятно изживяване но там става въпрос повече за тебе докато в ДА е за целия свят
а Декстар нали знаеш какво може да ми бараш

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 19:55

TheKillerDog21 написа:
@Sentry Аз пък никога не съм играл KOTOR и не смятам да го играя.Игрите по филмите на George Lucas просто не ме влекат.

KOTOR има толкова общо с филмите на Лукас, колкото Разиел има нещо общо със смърфовете.

ооо да забравих и КОТОР това също беше едно невероятно изживяване но там става въпрос повече за тебе докато в ДА е за целия свят

И там е проблемът. За какво RPG става дума, ако историята не се върти около героя? В KOTOR също се занимаваш с проблемите на света, но собствения ти герой не е толкова безличен, колкото в DA:O. Добре, че се усетиха за това и във втората част ще има герой, който да не е просто кукла, с която ходиш и биеш орки, докато около теб се случват разни неща.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 20:05

TheKillerDog21 написа:
wiedzmin написа:
[
Много ми е интересно защо всички тролове като по-горният използват предимно изречението "Тъп си.".Свършиха ти затапките,а? :lol:

И това от човек, който нарича КОТОР игра по филм :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2010 20:37

TheKillerDog21 написа:
........

Няма кво да се обесняваш бе, дебил - The Witcher е зряла и многопластова игра, очевидно не за малоумници и пишлегари като тебе. DA:O и ME се опитват по някакъв начин да догонят Уичъра, но това не ги прави лоши игри тях. Ще цитирам едно мнение на Злио Саше, защото го бях прочел преди в темата за DA:O и то казва точно това, което мисля и аз :

Раскольников написа:
До сега играх съответната...Не желая да бъда разбиран погрешно, безкрайно уважавам Bioware за опита да се върнат към корентите си, или поне за това твърдение, но нещо не е наред.
Усещането ми е за някакъв проект, започнат като класическото high-fantasy epic Bioware RPG(които както знаем те правят изключително добре), което обаче в един момент много му се приисква да е като големия си мрачен батко Вещерът.
Точно в това , лично и за мен се корени пробема с изживяването на Dragon Age за мен - Bioware са се опитали да създадът(или да преправят, няма значение) един морално-сив "истински, брутален и кръваво жесток" фентъзи свят близък до нашия(точно като във...Witcher) , да създадът персонажи с позиция и история , която да ги предразполага към зряло,хладнокръвно и дори настървено поведение ( точно както във...Witcher) и след това ги поставят в ситуация на избори и събития, която се отличава със своята класическа наивна фантастичност разказваща за някакви там елфи,пръстени и съмнително шизофренични човекоподбни с влечение към злато(за разлика от....Witcher)
Извинявам се , но така не става - това е гейминг еквивалента на това да захвърлиш клоун сред гробище и да му кажеш да се опита да се слее с атмосферата.

Супа-1337 ,
Цитат:
най-доброто РПГ някога излизало е ДА:О

Пък тва е също голям смях. Пак не казвам, че DA:O е лоша, просто е далеч от най-доброто РПГ и това дето го казваш, може да го каже само човек, играл само РПГ-тата, излизали през последните 3-4 години. :wink:

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com