А иначе песента и клипът са умишлено такива "комплексарски".
П.П.
И гърчав не съм!
Ти въобще чете ли какво написах или.... ? Просто аз лично ще ги запомня с добро и че бяха интересни и по-нестандартни навремето, не че едва ли не са най-великите на всички времена. Всеки знае, че не е вярно, няма и да стане никога.Nocturno написа:в интерес на истината лп от край до край са миризливо лайно и това, че не знаете че преди тях е имало хора, които са комбинирали електронни инструменти с рок/китара (ел. инструменти с рап - нема да говоря въобще за тва) показва колко наизуст си приказвате(, Киндзадза). а пък че имали хубави песнички - да бе, добре, всеки когато не е имал никакъв вкус е слушал тъпотии, които просто остават като сантиментални спомени. "комбинацията" им на линкин парк от електроники, китари и рап си е чиста перверзия и който мисли обратното нищо не разбира
рап с китари си има и то много як - cypress hill, beastie boys и още доста имена или пък faith no more - epic, ама само частично. и електроника с китари има - пинк флойд, примерно. ви еба и насрания линкин парк
Просто защото Менсън изкъртва.Albtraum написа:виж сега менсън от шести клас слушам ми остана по на сърцето
не така, енгри ню метъл <3Моридин написа:Трудно е да избереш по-голямото лайно измежду енгри ню метъл и некви епични електронни глупости с глобални послания
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Бахти тъпото. Ей заради такива лайна нас метълите ни мислят за демони.brutaldeath написа:http://www.youtube.com/watch?v=Rw3XUse9Bj8&feature=related
this is real life