Автор |
Съобщение |
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: BlazBle: Calamity Trigger (Още няма тема о.О) Публикувано на: 16 Авг 2010 06:02
DJ Cat написа: Уидоуе каун мръсен, само не ми се дърви на файтъри влечуго такова. Не ми се прави на интересен, като не си играл всичко в жанра. Не разбра ли че нямаш вкус ? Ако искаш да изровя снимката с ризата и кецовете малоумнико. Ще говориш със самочувствие, когато имаш и минимално покритие, а не си последната отрепка. избиваме комплекси а ?
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: BlazBle: Calamity Trigger (Още няма тема о.О) Публикувано на: 16 Авг 2010 08:35
не му обръщаи внимание той си е такъв по природа
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: BlazBle: Calamity Trigger (Още няма тема о.О) Публикувано на: 16 Авг 2010 09:27
Написах по-горе, че бокса ми не е хакнат. Нямам Street Fighter игри(мразя франчайза по принцип). От файтърите в оригинал имам Dead or Alive IV, Tekken 6, Soul Calibur 4 и Virtua Fighter(КРАЛЯ!) 5.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: BlazBle: Calamity Trigger (Още няма тема о.О) Публикувано на: 16 Авг 2010 10:06
Уидоуе не знам какво искам ? Искам Текън, Soul Calibur, новия Mortal Kombat и Tekken x Street Fighter. Сега като разбра какво искам и на какво се кефя, ще спреш ли да пишеш, колкото да не останеш по-назад ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: BlazBle: Calamity Trigger (Още няма тема о.О) Публикувано на: 16 Авг 2010 18:32
DJ Cat написа: Уидоуе не знам какво искам ? Искам Текън, Soul Calibur, новия Mortal Kombat и Tekken x Street Fighter. Сега като разбра какво искам и на какво се кефя, ще спреш ли да пишеш, колкото да не останеш по-назад ? Мега зле си, питах те нещо съвсем различно.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: BlazBle: Calamity Trigger (Още няма тема о.О) Публикувано на: 16 Авг 2010 20:24
" И играта е изключително добра, изглежда ти не знаеш какво искаш." Смени очния лекар отговарям на това, иначе кое е зле в играта съм го казал в предния пост, но кой да го прочете.
|
|
|
|
|
radqtor
|
|
|
|
Заглавие: Re: BlazBle: Calamity Trigger (Още няма тема о.О) Публикувано на: 16 Авг 2010 21:29
milan написа: ето вище как винаги конзолните фенчета започват споровете
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: BlazBle: Calamity Trigger (Още няма тема о.О) Публикувано на: 16 Авг 2010 21:49
DJ Cat написа: " И играта е изключително добра, изглежда ти не знаеш какво искаш." Смени очния лекар отговарям на това, иначе кое е зле в играта съм го казал в предния пост, но кой да го прочете. Не, мега тъп си просто! Що ли се и опитвам...
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: BlazBle: Calamity Trigger (Още няма тема о.О) Публикувано на: 17 Авг 2010 00:16
Глупако, питаш ме кое не ми харесва в играта, отговарям ти директно, защото явно си доста тъп да се досетиш сам от 2-3 намека в предишния ми пост. Анимационната графика, 2д стила, баланса и самата концепция. Сега асимилира ли го тиквеник такъв. Написах ти го като за бавно развиващ се, защото явно един пост от предната страница не ти стигна, амеба недоразвита . В три поста ти обяснявам едно и също нещо, ако пак не ти е зацепила кухата кратуна спри да правиш опити да обработваш информация, за да не ти се изглади и последната гънка на мозъка.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: BlazBle: Calamity Trigger (Още няма тема о.О) Публикувано на: 17 Авг 2010 00:42
DJ Cat написа: В три поста ти обяснявам едно и също нещо По-скоро в 3 поста показваш колко си зле.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|