И все пак...кой с какво е обут
Re: И все пак...кой с какво е обут
Напоследък това

моите са като тези горе само , че черно
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
- Gοסgle [Bot]
Кажи го на немските бюргери над средна възраст.Vermic написа:Най-смешното е чехли с чорапи или сандали с чорапиДаже в модата го анатемосват като изключително селско.
Даже носят някакви специални чорапи почти до коляното.
- shneevais
- В момента играе: Lady Popular :D
- Обратна връзка:

Нали треа сме фешън...
V.L.M. написа:
Зарибявка.. не се ли мацат множко ?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
За щастие не знам.DR написа:V.L.M. написа:
Зарибявка.. не се ли мацат множко ?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
В момента ходя с едни бели кожени обувки със сребрист кант отгоре и италианското знаме отстрани, адски са удобни, ама поддръжката им е тегава, понеже по софийските улици не е много чисто, ама си ме кефят(Нямам нищо общо с Италия, да не си помислите нещо, просто модела е такъв). Отделно имам едни черни с дискретни лачени елементи отстрани, които също са ми адски удобни(много хубава кожа). Имам и едни официални, пак съвсем леко лъскави, като на брокерите на Уолстрийт, ако сте ги гледали по филмите
. Иначе имам още 2-3 чифта, ама ги нося по-рядко.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Аз пък ходя с матово черни (свинска кожа
) кубинки - дебелина на подметката 13 санта, отличителните харакеристики включват лек и съвсем дискретен, но немалко ефективен метален обков в предната част, шевове и няколко шипчета във формата на стоманен среден пръст в основата на петата. По повърхността присъстват и няколко избродирани с метални нишки свастики (не че нещо де - не харесвам нацистите, просто такъв си е моделът). Иначе са много удобни за употреба, обичам като ги събуя вкъщи да се радвам на тъмните петна по тях.
Мръсотията по отвратителните софийски улици, които просто не заслужават краката ми да стъпват по тях, ама от мен да мине, прикриват с дебел слой прах повърхността на малка, поръчково изработена, метална пластинка, на която с дебели букви пише:
МРАЗЯ ПРЕФЪРЦУНЕНИ ЛЕКЕТА
Мръсотията по отвратителните софийски улици, които просто не заслужават краката ми да стъпват по тях, ама от мен да мине, прикриват с дебел слой прах повърхността на малка, поръчково изработена, метална пластинка, на която с дебели букви пише:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Да еба трябва да си купя кубинки за тази зима 
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Не че нещо, ама ако станеш адвокат, ще се наложи да си избиеш този начин на изразяване от речникаМоридин написа:Аз пък ходя с матово черни (свинска кожа) кубинки - дебелина на подметката 13 санта, отличителните харакеристики включват лек и съвсем дискретен, но немалко ефективен метален обков в предната част, шевове и няколко шипчета във формата на стоманен среден пръст в основата на петата. По повърхността присъстват и няколко избродирани с метални нишки свастики (не че нещо де - не харесвам нацистите, просто такъв си е моделът). Иначе са много удобни за употреба, обичам като ги събуя вкъщи да се радвам на тъмните петна по тях.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Остави го, той трябва да ходи като badass 
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Скуизе, а тебе колко пъти съм те виждал по центъра, нямаш си идея
. Най-често на метростанция "Сердика". Веднъж те засякох и край ЦУМ, беше с няколко човека още
.
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Е като ме засичаш, кажи здрасти, бе 
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Не че нещо, ама само като си го помисля ми става смешно.
"Здрасти, Скуизе, аз съм Кинг ъф Тайм от форума на Пц мания" ахахахахахах

"Здрасти, Скуизе, аз съм Кинг ъф Тайм от форума на Пц мания" ахахахахахах
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ма хич и не ми се обяснявай бе, ало, аз си джапам летоска с джапанките и обувките, които може пък и да са по-скъпи и хубави от твоите, де знаеш, но няма да тръгна да ги описвам по тоя педерастки начин, не ти ли минава през ума?
Изобщо, яко си тъп, ако не схвана какво ти казах в предния пост, ама наистина.
Изобщо, яко си тъп, ако не схвана какво ти казах в предния пост, ама наистина.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
асансьоре, ти не замина ли някъде на скъпо и класно, където не ползвате интернет за некласни форуми като този, защото сте на класни коктейли и партита и въобще пращите от класа?
Ако не, моля те, направи го, че си в категорията "доста тъпи сте всичките" без много-много да си даваш зор![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ако не, моля те, направи го, че си в категорията "доста тъпи сте всичките" без много-много да си даваш зор
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Не знам колко е педерастки начина ми на описване, ама на първа линия имам свободата да го напиша. Освен това да се заяждаш по този начин за нещо не толкова съществено определено не те поставя на висока позиция, сещаш се, нали
.
Сириусе, бе напоследък съм ограничил класните неща, пестя си бюджета за Германия живот и здраве.....
Сириусе, бе напоследък съм ограничил класните неща, пестя си бюджета за Германия живот и здраве.....
Ти верно ли не се усети?THE KING OF TIME написа:Не че нещо, ама ако станеш адвокат, ще се наложи да си избиеш този начин на изразяване от речникаМоридин написа:Аз пък ходя с матово черни (свинска кожа) кубинки - дебелина на подметката 13 санта, отличителните харакеристики включват лек и съвсем дискретен, но немалко ефективен метален обков в предната част, шевове и няколко шипчета във формата на стоманен среден пръст в основата на петата. По повърхността присъстват и няколко избродирани с метални нишки свастики (не че нещо де - не харесвам нацистите, просто такъв си е моделът). Иначе са много удобни за употреба, обичам като ги събуя вкъщи да се радвам на тъмните петна по тях.
МРАЗЯ ПРЕФЪРЦУНЕНИ ЛЕКЕТА. Аа да, и да забравиш за кубинките

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
"Аз съм GP,сещаш се нали?" rofl !THE KING OF TIME написа: сещаш се, нали.
a.k.a Frosty