MultiPlayer игри
- atisas2
- В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
MultiPlayer игри
Здравейте. Предложете ми мултиплеър игри, ама да не иска стийм такива работи за купуване или пък с гарена ами нещо от сорта на GRID (смисъл не рейс игра ами да е мултито лесно и безплатно като на грид), от сорта на цс 1.6 безплатно също. Абе нещо такова да е безплатно и да не иска като л4д 2 15 патча да слагам, че после с гарена и т. н. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Re: MultiPlayer игри
Научи се да пишеш смислено.Иначе Unreal Tournament,но по-добре си я купи-много по-яко е, и всички сървари си бачкат,а е само 20 лв.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Combat Arms
Point Blank
Point Blank
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Modern Warfare 2:
http://alteriw.net/
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- atisas2
- В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Ти можеш ли да четеш казах че искам нещо лесно и безплатно. Не там програми и какво ли не. Играл съм я с гарена освен товаTelba написа:Modern Warfare 2:
- atisas2
На тая игра графиката и е максимално тъпа и анимационна...Max. написа:Borderlands е MP Free
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
atisas2 написа:На тая игра графиката и е максимално тъпа и анимационна...Max. написа:Borderlands е MP Free

Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Няма програма,бе,кретен.Дърпаш играта от сайта,всичко е готово,пускаш си играта и намира сървър лист все едно е стийм-логната играта.Никакви програми.atisas2 написа:Ти можеш ли да четеш казах че искам нещо лесно и безплатно. Не там програми и какво ли не. Играл съм я с гарена освен товаTelba написа:Modern Warfare 2:
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- ciborg
- В момента играе: джобен тенис
Максимално тъпа... ПХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ!!! Честно... Де да имаше повече игри като Borderlands, пък било то и с друга графика. За мен това е един от най-великите шутъри, особено за Co-Op. Много ме кефят хората, които искед да оплюят игра, която не са играли, и се хващат за графиката (която на всичкото отгоре е супер)... Самото изискване да е "нещо просто и безплатно" доказва, че хем не плащаш за игри, хем искаш всичко да ти е лесно и дори не искаш да ползваш Garena. Ама тя Garena колко е сложна за използване само, цели 3-4 клика докато влезеш в някоя стая и си пуснеш играта, бахти мъката е, да знаеш...atisas2 написа:На тая игра графиката и е максимално тъпа и анимационна...Max. написа:Borderlands е MP Free
- blackmaster
- В момента играе: Red alert 3
Тъпо лапе !atisas2 написа:На тая игра графиката и е максимално тъпа и анимационна...Max. написа:Borderlands е MP Free
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Alliance of Valiant Arms
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- StubbsZombie
Team Fortress 2
- shneevais
- В момента играе: Lady Popular :D
- Обратна връзка:
atisas2 написа:На тая игра графиката и е максимално тъпа и анимационна...Max. написа:Borderlands е MP Free
както и ти си максимално тъп и анимационен
Borderlands е една от най-великите мултиплейър игри (bow). Кат не те кефи графиката твой проблем