Проблем с web камера..
- atisas2
- В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Проблем с web камера..
Значи до скоро си работеше нормално, но вчера търсих как да отрежа част от видео и четох там да инсталирам видео codes и ги инсталирах и сега камерата като я включа показва само черен екран. Как да реша проблема?
- atisas2
- В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Re: Проблем с web камера..
Не е от нея, в това съм сигурен! Плийс хелпDexter написа:Изхвърли камерата.
- atisas2
Добре ще го хвърля, ама ела да го земешDexter написа:Ми тогава изхвърляй компютъра, какво толкова се чудиш
Случайно да си пробвал да деинсталираш програмата на камерата и таз другата и после да си инсталираш пак таз на камерата?
Аве к*р такъв, почваш да ме ядосваш, това е раздел за Компютърни игри (Отгоре ти е написано с големи букви), и твоите теми за Камери и Субтитри нямат място тука.

Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
- atisas2
На теб не ти преча само колкото да се заяждаш и да се направиш на голямата работа с думата "к*р"! Темата да се заключваAeonfluxs написа:Аве к*р такъв, почваш да ме ядосваш, това е раздел за Компютърни игри (Отгоре ти е написано с големи букви), и твоите теми за Камери и Субтитри нямат място тука.![]()
![]()
Преинсталирай Джама щом реинсталирането на драйвърите не помага.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Да ти го нахуля в Джама, разбирачо...Mockingbird написа:Преинсталирай Джама щом реинсталирането на драйвърите не помага.
WeAreGettingClose
Декстъра е безполезен трол (за форума говоря, да не се обидиш
). Несъгласни?
- ciborg
- В момента играе: джобен тенис
Аз съм несъгласен, приятна занимавка е.Mockingbird написа:Декстъра е безполезен трол (за форума говоря, да не се обидиш). Несъгласни?