Dante, Dante....
-
Progressor
- В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
- Обратна връзка:
Re: Dante, Dante....
Първата снимка в FULL OF WIN !
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
данетото на първата снимка е супер зле
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Е ако питаш задника си, той друго ще ти каже...sean e gei написа:И снимки как ме ебат 20 мазни потни циганина да си направя, пак няма да е толкова ЕПИК!
WeAreGettingClose
- ciborg
- В момента играе: джобен тенис
Задникът му според мене най-вече иска да ти сере на устата, пък после не се знае...Dexter написа:Е ако питаш задника си, той друго ще ти каже...sean e gei написа:И снимки как ме ебат 20 мазни потни циганина да си направя, пак няма да е толкова ЕПИК!
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
cyborg, върви си бутни чекията за деня и дано се задавиш със сперма...
WeAreGettingClose
cyborg ли е новото тролче тука 
- ciborg
Даже две - една за кеф и една за твое здраве. Да ти имам и обидите - "дано се задавиш със сперма", "фъктардче". Винаги оригинален и забавен. Кретен си беше, кретен си остана и кретен ще бъдеш. Като измислиш нещо по-интересно, на което да отговоря защото си заслужава (а не просто защото нямам кво да правя), пиши ми ЛС с линкче. Дотогава -Dexter написа:cyborg, върви си бутни чекията за деня и дано се задавиш със сперма...
Ко да кажа , освен +1 ..ciborg написа:Даже две - една за кеф и една за твое здраве. Да ти имам и обидите - "дано се задавиш със сперма", "фъктардче". Винаги оригинален и забавен. Кретен си беше, кретен си остана и кретен ще бъдеш. Като измислиш нещо по-интересно, на което да отговоря защото си заслужава (а не просто защото нямам кво да правя), пиши ми ЛС с линкче. Дотогава -Dexter написа:cyborg, върви си бутни чекията за деня и дано се задавиш със сперма...
- ciborg
Дам, регнах се на 10, чета PCMania откакто бях на 9, а първия ми брой е откакто бях на 6. Сега съм на 15, висок съм 2 метра и тежа (почти) 80 кила, щял си да ме разпорваш викаш?Dexter написа:Абе кой е тоя боклук, бе
Изглежда се е регнал на 10...