Защо да си купувам конзола?
Защо да си купувам конзола?
Защо да си купувам скапана конзола, след като РС-то ми е супер добро (взех го преди 4 месеца за 3000лв.)
Конзолите не стават за нищо.
Това е.
Това е.
Re: Откъде да си купя Playstation 3
Има добра обява за продажба на пс3 в този форум обади се на човека да видиш дали още важи.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- pcultimate
- В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Принципно Ozone
Но и офертата от форума хич не е за испускане. Съмнявам се, обаче, че още важи, ако наистина е легитимна.
Но и офертата от форума хич не е за испускане. Съмнявам се, обаче, че още важи, ако наистина е легитимна.
Military Law: There's no such thing as an atheist in a foxhole
От магазина за playstation 3
-
Gamedzilla
- В момента играе: Uncharted 2
Fallout 3
От много места.
Най-вече Пулсар.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
За кво му се връзвате, не го ли виждате, че троли....
WeAreGettingClose
Re: Защо да си купувам конзола?
Щото се опитваш да тролиш форум за игри, вместо да ги играеш, което навежда до мисълта, че и PC за 6000 лева да си земеш пак не променя факта, че явно не ти е забавно да играеш на него и вместо да записваш геймплей на Crysis седиш във въпросния и се молиш някой да ти се върже.4algaFTW написа:Защо да си купувам скапана конзола, след като РС-то ми е супер добро (взех го преди 4 месеца за 3000лв.)
Това е.
4algaFTW написа:Защо да си купувам скапана конзола, след като РС-то ми е супер добро (взех го преди 4 месеца за 3000лв.)
Това е.
Нещо се фукаме, а?
-
Радостин Стефанов
темата отдавна е тролясала но сега гледах един трейлър и се убедих за пореден път че не съм сгрешил с бокса
http://www.youtube.com/watch?v=MKWSxMvD ... r_embedded#!
http://www.youtube.com/watch?v=MKWSxMvD ... r_embedded#!
Лудница ще е. Шинджи Миками е огромен.
Нали sean беше гей бре?То май се оказа обратнотоsean e gei написа:Мустака на аватара ти обаче е ПО-ОГРОМЕН!seanisback написа:Шинджи Миками е огромен.
Абе ей, само да кажеш нещо срещу мустака на Хънтъра и те почвам. Вчера те болеше глава и те оставих, ама неска няма да минат тия.sean e gei написа: Това че sean e гей какво общо има с мустака на хънтара?
Oh noes,its a flame war 
Абе играта ще е лудница ама чак ме дразнят колко са променили тоя Коул, деба. Да му бяха сложили шлема на Master Chief още малко.

Дано пак ги има изборите от първата, щото това бяха най-яките моменти.

Чеки,чеки какъв е тоя лед около Cole 2?Да не са го превърнали в някакъв женствен вариант на Аватар?seanisback написа:Абе играта ще е лудница ама чак ме дразнят колко са променили тоя Коул, деба. Да му бяха сложили шлема на Master Chief още малко.
Има нови умения в арсенала, изглеждат супер.
То за новите умения добре,ама да не цапат bad-ass имиджа на Cole.Най-добре е да започнат отначало с модела.За предпочитане е нещо от близката 2009.seanisback написа:Има нови умения в арсенала, изглеждат супер.
Мдам, графиката бива, ама не е за изявления като това http://www.destructoid.com/infamous-2-c ... 8235.phtml
Козата ме кефиseanisback написа:Мдам, графиката бива, ама не е за изявления като това http://www.destructoid.com/infamous-2-c ... 8235.phtml