Автор |
Съобщение |
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 01 Авг 2010 21:58
Само като се закупи може да се оцени труда на близз.С песен нищо не се оценява сеш се.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Jambo
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 01 Авг 2010 22:15
Естествено че е така. Имах в предвид, че нестига и дето играят пиратско кампанийте, ами после ги плюят... и се пускат коментари от типа на "еми тя играта не е кой знае колко добра" Никой не каза.... "Нямам пари да си я купя, и не искам да си я купя. Изиграх кампанийте и найстина са адски добри. Близ са си свършили работата"... само хейт и хейт... тц тц
|
|
|
|
|
4algaFTW
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 09:12
Jambo написа: Играта е велика, всеки уважаващ себе си геймър би трябвало или поне да мине кампанията и да оцени труда на близ или да си я закупи и да се разбива в батълнета.
Еми аз кампанията ще си я мина и толкова. Казах ти, че стратегията не е любимия ми жанр, така че колкото и да е добра, не би ме накарала да си я купя.
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 09:37
Jambo написа: Естествено че е така. Имах в предвид, че нестига и дето играят пиратско кампанийте, ами после ги плюят... и се пускат коментари от типа на "еми тя играта не е кой знае колко добра" Никой не каза.... "Нямам пари да си я купя, и не искам да си я купя. Изиграх кампанийте и найстина са адски добри. Близ са си свършили работата"... само хейт и хейт... тц тц аз досега никакъв "истински" хейт не съм видял всички си казват че играта е просто божествена
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 09:53
Играйте си старкрафта, като си го купите все едно казвате сбогом на личния си живот за 5 години напред Аре прочетете темата а Андрей за жените и ги махнете тия игри Иначе най-големите хейтъри са тъпите фенбойчета, които като видят негативен коментар почват да ревът. Те и без него ревът, ама айде. Писна ми от близз фенбойчета, честно. Много сте тъпи всичките. Аз си решавам за какво да си дам парите, и последното нещо, за което бих си платил е игра, която не харесвам.
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 09:54
{SuPa-1337-Killa} написа: аз досега никакъв "истински" хейт не съм видял всички си казват че играта е просто божествена И аз,само на едно място видях че не била по лоша от DOW40k 2 и това е.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 10:24
wiedzmin написа: Много сте тъпи всичките. Аз си решавам за какво да си дам парите, и последното нещо, за което бих си платил е игра, която не харесвам. Ахах ти невменяем ли си бе, някои да те е карал да си я купуваш?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 11:39
wiedzmin написа: Играйте си старкрафта, като си го купите все едно казвате сбогом на личния си живот за 5 години напред Аре прочетете темата а Андрей за жените и ги махнете тия игри Иначе най-големите хейтъри са тъпите фенбойчета, които като видят негативен коментар почват да ревът. Те и без него ревът, ама айде. Писна ми от близз фенбойчета, честно. Много сте тъпи всичките. Аз си решавам за какво да си дам парите, и последното нещо, за което бих си платил е игра, която не харесвам. Знам че си стерилен няма смисъл да го споменаваш :/
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 11:50
Уонаби, това някаква проекция ли беше? Щото си много прост и неадекватен по принцип
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 12:16
Проекция хха сори бате не схванах лафчето, тва е щото съм много прост и неадекватен попринцип :/
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 12:57
Wannabe написа: Проекция хха сори бате не схванах лафчето, тва е щото съм много прост и неадекватен попринцип :/ това е лаф от психологията, моето момче
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 16:59
!!!Спойлер!!!
Яд ме е че Финлей трябваше да гризне дръвцето :/ В историята толкова пъти спасява задника на Джим че е недопустимо!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 17:30
Vermic написа: !!!Спойлер!!!
------------------------------------ Магическото спасяване на Кериган от Вълшебния Камък (тм) ми се стори в пъти по-глупаво
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
papabear
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 17:41
Яд ме е че Финлей трябваше да гризне дръвцето :/ В историята толкова пъти спасява задника на Джим че е недопустимо! Fuck първо прочетох отдолу преди да видя голямия червен надпис
___________________________________ Have no fear, papabear is here
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 17:44
Заеби аз прочетох и двата..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 17:49
Kuttner dies?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 18:32
КАЛЪФИ , научете се да отделяте спойлерите кадърно !
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 19:53
Яд ме е че Финлей трябваше да гризне дръвцето :/ В историята толкова пъти спасява задника на Джим че е недопустимо! Така и не разбрах защо просто не го прати при инжинера да му махнат костюма...
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 20:01
Jedi Knight написа: [ Така и не разбрах защо просто не го прати при инжинера да му махнат костюма... ВТФ?!? Е как става тоя номер аз се чудих приказвах там ама явно нещо съм сбъркал :О
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 02 Авг 2010 22:44
Открихте ли таурен-маринеца?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|