Безсмислените филми

Какво да гледаме
underspawn

Re: Безсмислените филми

Мнение от underspawn »

Pineapple Express и Grandma's boy.Първия е филма на който най-много съм се смял, втория също е много забавен ако харесваш този вид хумор.
Always outnumbered, never outgunned
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Филмите за Първата и Втората световна. В тях всеки път се разказва как американците/руснаците спасяват Света от "those baby-eating huns" т.е. германците.
През Първата световна Съглашението прави повече зверства от Централните сили (в които е била и Татковината, който е чел "Крадецът на праскови" ще знае)
През Втората световна американците просто са разстрелвали онези от Волксщурма (14-16 годишни момчета и ветерани от Първата световна), а руснаците просто са убивали всеки мъж, жена и дете на запад от Прусия (т.е. от там започват етническите германци).
Германската армия никога не е претърпявала повече загуби от противника, въпреки че Discovery; History; National Geographic и безброй многото"Nazi shooter"-и ни кара да мислим обратното, камо ли есесовците.
П.П. и това е безсмислен филм Изображение
П.П.П Не знам как се прави изображението по- малко.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Изображение
Националист
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката

Мнение от Националист »

Extreme Movie - тъпня голяма, гигантска и тотална. Това е една гавра с киното и човечеството. Този, който е създал филма, заслужава да бъде завързан на кол и изгорен жив.
Времето е в нас и ние сме във времето
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

High_voltage написа:Billy Madison ми е любим :D

http://www.youtube.com/watch?v=fEkWH8DB7b0&NR=1

Жалко, че не можах да намеря пълната сцена, дето е и с отговора на Били. :twisted:

Двата филма Mortal Kombat също рулират. Колко жесток трябва да си, за да плюеш по тия филми? Необременяващ кеф с маса екшън, смешни моменти и готина музика. Знам ги наизуст. :lol:

The Earth was created in six days! And in so shall it be destroyed. And on the seventh day mankind will rest... IN PEACE!

Изображение
Тоя играе в Терминатор, в ролята на единия от тримата пънкари в началото.
Публикувай отговор