Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 12:28
Имам същия проблем като Jonie Rico,освободих място(повече от 12 гб),но пак ми казва ,че няма свободно място .Някаква идея как да се оправи?
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 12:52
Да - трябва ти повече място в С:
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 14:19
{SuPa-1337-Killa} написа: нещо ни ма изкефи че Тикас трябваше да умре тя тая тъпа фуста толкова пъти се опита да ме отрепе ся изведнъж ша предпочета нея пред Таикас не ми хареса края inb4 пророчеството за края на Вселената.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
FrostWind
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 16:25
Не знам дали е споменавано досега - Секретната бонус мисия се отключва на нивото Media Blitz след като унищожите цивилната сграда в долния десен ъгъл след като преминете моста. А относно края - не знам защо го хулите толкова, на мен много ми хареса. Разкрива супер много интересни възможности за Heart of the Swarm.
___________________________________ Remember,remember the fifth of November...
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 16:34
Аре дайте си никовете да се аднем. Хамелионееееееееее дай.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
4algaFTW
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 17:58
Starcraft_II_Wings_Of_Liberty_Proper-Razor1911 Ахахахах, знаех си!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 18:01
vasito написа: Аре дайте си никовете да се аднем. Хамелионееееееееее дай. Бахти, не знаеш ли как се пише Хамелеон?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 19:00
знам знам
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cecube
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 19:53
4algaFTW написа: Starcraft_II_Wings_Of_Liberty_Proper-Razor1911 Ахахахах, знаех си! Не съм съдия та да те съдя ама толкова ли нямаш пари поне за тази игра.Такива игри 1 на 10 години излизат.За тия години толко ли не събра никакви пари.Абе за цигари и бургери винаги пари има ама за нещо,над което е работено толкова много не.Това е кражба!Да така е,не ми излизайте с номера,че сме бедна страна.Игрите се теглят защото МОЖЕТЕ.Защо не отидете да ОТКРАДНЕТЕ някой телевизор или кола,защото неможете.Затова купувайте а не крадете.Мамка им на тия Razor ли са кви са,а после да не се оплаквате,че игрите по конзолите отиват.Никой не е умрял от това,че не е играл.Игрите не са жизнено важна стока.Като нямате пари няма да играете-тоест няма да крадете нечий труд.Айде със здраве и поне за тази игра отделете пари.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 19:54
^ отначало мислех да изхейтя, но всъщност идеята е добра. EDIT : оф, тоя пък кога изписа пост... имах предвид за Фейсбук поста.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 20:24
цецюбе, събираш ли от сега парички за Диабло 5, а ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
cecube
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 20:26
Не играя Diablo и да отделям си пари за бъдещи заглавия.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 20:36
Еми кво да се прави верно че едно напиване в биад = 1 игра и се пак предпочитам напиването в биад :/ Но все пак за сц2 правя изключение де
|
|
|
|
|
cecube
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 31 Юли 2010 20:50
Wannabe не е там въпроса.Въпроса е в това,че хората в наща татковина не само крадът този род продукти,но и хленчат,оплакват се колко били недовършени или нескопосани.То си е направо смешно.Замисли се Wannabe след като си се разбил в Биад не отиваш да крадеш в техномаркет телевизори защото ти се гледа телевизия,не крадеш още алкохол от близкия магазин и забога не пипаш на мутрата ферарито защото ти се ще да се изфукаш пред мацките.Проблема с игрите е,че те са достъпни за крадене.Няма кой да те набие или вкара в затвора.Виж не е дразнещ толкова факта,че се тегли безнаказано,дразнещо е като видиш,че хората го приемат за даденост и като чуеш коментари от рода на "аз съм българин и пари за игри не давам".Мнението за това,че който копува е балък е върхът на сладоледа.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 01 Авг 2010 04:57
Wannabe (и не сам ти сички които имат бнет акаунт) http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 5294351051zapishe se vav grupata s bg igra4i, da pukame evropeici, и наистина как може да играят сингъл плеар като златото е точно в батъл нета със сичките му глезотийики хахах нека си теглят смешната пиратка, не знаят кво испускат!!!!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 01 Авг 2010 10:15
Mute1005 написа: Wannabe (и не сам ти сички които имат бнет акаунт) http://www.facebook.com/photo.php?pid=1 ... 5294351051zapishe se vav grupata s bg igra4i, da pukame evropeici, и наистина как може да играят сингъл плеар като златото е точно в батъл нета със сичките му глезотийики хахах нека си теглят смешната пиратка, не знаят кво испускат!!!! бая тъп си , аз като играя кампанията да не да съм отписал мултито бе, калъф ? и като си толко фен, поне отдели време да разбереш историята покрай играта сингъла е супер як, има допълнителни юнити - от първия стар крафт, има наемници, интересни ъпгрейди и рисърчвания, нови сгради, готини тактики из мисиите. А стандартното мулти ( говорим си без намесата на модинг комюнитито ) в един момент писва, а на мен ми писна още в бетата. Като ми се доиграе пак - има време.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 01 Авг 2010 16:00
Ей сега я превъртях http://us.media.blizzard.com/starcraft2 ... f-life.jpgA да и минах тайната мисия! Аз съм викинг копелета!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
4algaFTW
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 01 Авг 2010 16:39
cecube написа: Не съм съдия та да те съдя ама толкова ли нямаш пари поне за тази игра.Такива игри 1 на 10 години излизат.За тия години толко ли не събра никакви пари.Абе за цигари и бургери винаги пари има ама за нещо,над което е работено толкова много не.Това е кражба!Да така е,не ми излизайте с номера,че сме бедна страна.Игрите се теглят защото МОЖЕТЕ.Защо не отидете да ОТКРАДНЕТЕ някой телевизор или кола,защото неможете.Затова купувайте а не крадете.Мамка им на тия Razor ли са кви са,а после да не се оплаквате,че игрите по конзолите отиват.Никой не е умрял от това,че не е играл.Игрите не са жизнено важна стока.Като нямате пари няма да играете-тоест няма да крадете нечий труд.Айде със здраве и поне за тази игра отделете пари. Имам доста оригинални игри и купувам тези, които наистина си заслужават. Но не съм голям фен на Старкрафт и на стратегиите като цяло, и затова просто ще си изиграя сингълплеяр кампанията и толкова. А и не виждам с какво играта е толкова велика. Един Dawn of War II например е не по-лош... Но пак казвам, че стратегиите не са ми от любимите жанрове.
|
|
|
|
|
Jambo
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28 Публикувано на: 01 Авг 2010 21:50
@4algaFTW Не се кефил на стратегий, а тръгнал да ми пише и да тропа в тема за най-чаканата стратегия на всички времена... и най-добрата за много хора. Тц тц...
Играта е велика, всеки уважаващ себе си геймър би трябвало или поне да мине кампанията и да оцени труда на близ или да си я закупи и да се разбива в батълнета.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|