StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28/07)
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/
следващите 10 години сигурно ще се пръснем от мултито й , за къде да бърза човек 
джумерки
ох нещо ми се ебва играта иска нови видео драйвъри
как съжалявам , че останах с тва ебано експи
как съжалявам , че останах с тва ебано експи
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аз пък имам проблем със инсталацията значи като се опитам да я инсталирам и като ми стигне до 3 процента и ми излиза ерора със сенд и донт сенд?
-
ongamex
- В момента играе: StarCraft II : Wings of Liberty
аз нямах проблеми . Провери конекцията ти към интернет дали е включена спри всички инсталации , Торенти и Уинампи и тнт.Незнам ако си с ХП може да ти даде проблем.
Играта кърти момци , мисиите са много интересни . Един Фр я мина и ми каза че мисиите са 21 ? В играта пише 26 , да не би да има скрити такива ?
Играта кърти момци , мисиите са много интересни . Един Фр я мина и ми каза че мисиите са 21 ? В играта пише 26 , да не би да има скрити такива ?
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Превъртях я, супер много се изкефих, епичност до самия край - който беше такава боза, че нямам думи...
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Отначало бях скептично настроен, но играта е много яка
Превъртях кампанията за 2 дена и половина някъде. Историята много ме изкефи, особено нивата с протоса. Там беше много епично. Естествено завършва със огромни дупки, които ще се запълнят от следващите игри.
TheChosen1 написа:даджайците
Добре свалих от замунда рилийса на Релоадед и маунтвам с даймън тоолс. Отварям диска и цъквам на инсталъра и ми излиза следното: The disk doesn't have enough free space to install StarCraft II. Please free up space.
Някакви идеи? Свободно място имам, тва ми го дава още като стартирам инсталъра.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
освободи място на диска на който е исотоJohnnie Rico написа:Добре свалих от замунда рилийса на Релоадед и маунтвам с даймън тоолс. Отварям диска и цъквам на инсталъра и ми излиза следното: The disk doesn't have enough free space to install StarCraft II. Please free up space.
Бог създаде света!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Бог създаде морето и земята!
Бог създаде и теб,
но явно и той прави грешки!
Стана, благодаря много 
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
12 GB е играта все пак :Д
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Вчера я превъртях и съм доста доволен.Кампанията беше епична и особенно ме изкефиха мисиите с протосите.Последната им мисия ми беше много интересна, защото се кефя на такива Last Stand сценарии доста.Края имаше дупки, но продълженията вероятно ще ги закърпят.
- the_presator
- Обратна връзка:
Възможни спойлери:
- На три места в кампанията можеше да се избира какво да правиш. Това отразява ли се накрая по някакъв начин? При решенията нещата бяха горе-долу така- избираш първия вариант и взимаш zerg research points, избираш втория и взимаш protoss точки. И не знам дали е така, но като направиш "лошият" избор нивото, на което те пуска, е ебаси трудното О.о С онази докторката първо избрах да изтрепя колонистите и не издържах 10 мин, а после като се пуснах срещу протоса много лесно го утрепах този mothership.
- Колко units успяхте да утрепете на последното ниво с протоса? Аз малко над 2200 и накрая ме смазаха. Отначало се учудих, че успявам да задържа толкова дълго първите 3 прохода и още там направих над 1700 убийства, но после като започнаха да идват от 2 места едновременно се вътнах назад към базата. А има ли значение колко време издържаш и колко единици убиваш? Може ли накрая онзи лошковец да дойде лично да те трепи?
Играта много ме зариби и със сигурност като и падне цената ще си я взема
П.С. Баси, не показаха задника на Нова
Даже не дадоха кой знае каква информация за нея :/
- На три места в кампанията можеше да се избира какво да правиш. Това отразява ли се накрая по някакъв начин? При решенията нещата бяха горе-долу така- избираш първия вариант и взимаш zerg research points, избираш втория и взимаш protoss точки. И не знам дали е така, но като направиш "лошият" избор нивото, на което те пуска, е ебаси трудното О.о С онази докторката първо избрах да изтрепя колонистите и не издържах 10 мин, а после като се пуснах срещу протоса много лесно го утрепах този mothership.
- Колко units успяхте да утрепете на последното ниво с протоса? Аз малко над 2200 и накрая ме смазаха. Отначало се учудих, че успявам да задържа толкова дълго първите 3 прохода и още там направих над 1700 убийства, но после като започнаха да идват от 2 места едновременно се вътнах назад към базата. А има ли значение колко време издържаш и колко единици убиваш? Може ли накрая онзи лошковец да дойде лично да те трепи?
Играта много ме зариби и със сигурност като и падне цената ще си я взема
П.С. Баси, не показаха задника на Нова
a някъде из коментарите на замуна бяха написали какво да се направи да се отвори скримиша вие разбрахте ли как ? Също бяха писали , че щяло да има 3 части тая била първата
- the_presator
- Обратна връзка:
Не съм пробвал, но сигурно ще е със някой от малоумните ботове от бетата. Играта е разделена на 3 части, това беше първата. Следващата ще е със зерг и последната със протос.
Докато държах проходите утрепах почти 2000.После обаче почнаха здраво да ме атакуват от всички страни, а ресурсите ми все повече свършваха.С кораба на Артанис повиках всички войски в средата (над архивите) тъй като единия проход беше незащитен,на втория му свършваха войските и само на третия удържах.После разбрах, че това беше грешка, защото изклах едвам 100-150 от тях преди да ме разбият.Броя на зергите които атакуваха базата ми не позволи на няколкото и оцелели защитници даже да се съпротивляват и вселената беше унищожена.Epic level is epic.the_presator написа: - Колко units успяхте да утрепете на последното ниво с протоса? Аз малко над 2200 и накрая ме смазаха. Отначало се учудих, че успявам да задържа толкова дълго първите 3 прохода и още там направих над 1700 убийства, но после като започнаха да идват от 2 места едновременно се вътнах назад към базата. А има ли значение колко време издържаш и колко единици убиваш? Може ли накрая онзи лошковец да дойде лично да те трепи?
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
Re: StarCraft 2- настоящия изолатор от реалността(Updated:28
аз на тва 2070 имах 2 страници с баттъл крузери направо ги (хехехе)рапевах обаче като видях че нема да свършат си разпръснах единиците и те ги изядоха като бяхо по един а края СПОЙЛЕР!!!!
нещо ни ма изкефи че Тикас трябваше да умре тя тая тъпа фуста толкова пъти се опита да ме отрепе ся изведнъж ша предпочета нея пред Таикас не ми хареса края
КРАЙ!!!
п.п. дам вече съм сигурен че тука никой не е про
http://www.youtube.com/watch?v=YbpCLqryN-Q
дори май в цяла България няма прота
нещо ни ма изкефи че Тикас трябваше да умре тя тая тъпа фуста толкова пъти се опита да ме отрепе ся изведнъж ша предпочета нея пред Таикас не ми хареса края
КРАЙ!!!
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Излезе пача за 7.1 звука и за сейфовете въпреки това аз съм нямал такива проблеми :/
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Zealotry.of.AH май не го знаеш, а?{SuPa-1337-Killa} написа:КРАЙ!!!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
съмнявам се да е добър колкото тоя
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Ами всъщност има доста по-висок APM, да не говорим и че си правото си да се съмняваш колкото си щеш.{SuPa-1337-Killa} написа:съмнявам се да е добър колкото тоя
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS