Автор |
Съобщение |
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 18:00
Твърде много шум около тази игра,още в бетата ми втръсна :/ Днес ако още един линк получа за т'ва,ще рейджна
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 18:31
Stragga написа: PCM-i has problem. Svalqm igrata,cykam instalatora i kab00m http://img237.imageshack.us/img237/2306/63284994.png Пробвай да я инсталираш на същия drive кадето си изтеглил инсталацията. Иначе кампанията ми се струва като в Dawn of War II само, че вместо да дигам нива и да сменям екипировка аз ъпгрейдвам. ПС: Каде пише, че иска втори диск Vermic ?
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 18:33
Погледнах на бързо и съм се объркал :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 18:57
Хаха мерси мн вермик, 1вата ми игра ги смазахме и то бяхме 2ма срещу 3ма
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 20:02
Минах няколко мисии. Не искам да спойлвам, но до момента е бая клиширано, по типичен американски начин се развиват нещата Дори има някои неща, които се повтарят от кампанията на първия стар крафт. От една страна - нема лошо, навява спомени, от друга - малко е скучно. Иначе има яки моменти, приятно е за цъкане, а батъл нет-а и на мене ми втръсна от бетата още. Когато ми се прииграе пак, сигурно играта ще е намаляла като цена двойно и ще си я взема.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 20:51
Stylized Corpse написа: Когато ми се прииграе пак, сигурно играта ще е намаляла като цена двойно и ще си я взема. Да не говорим, че по всяка вероятност ще стане точно както и със SC и WC3 - по-голямата част от що-годе адекватните играчи ще се пренасочат към емулираните частни сървъри, предоставящи дори по-добри възможности за сериозна игра, било то и с по-ограничен брой (но пък подбрани) играчи. Също така е добре да се даде време и на модващото комюнити да се поразвие, 'щото аз на развитие до голяма степен се наиграх още в бетата. В заключение, бих си я купил само и единствено ако възникнат някакви непреодолими пречки пред установяването на частните сървъри и то обезатеилно бих си я поръчал от Англия за 60 лв, че поне да знам, че получавам това, за което плащам.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 22:30
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 22:38
V.L.M. написа: то обезатеилно бих си я поръчал от Англия за 60 лв, че поне да знам, че получавам това, за което плащам. Къде в Англия я има за 60 лева ?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 22:51
По принцип, моята свръзка е чрез един авер, като не знам за какво точно става въпрос, но видях, че я има в Amazon за около 33 паунда, а във френския я имаше за малко под 40 евро. В общи линии, в тоя ценови диапазон се движи.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 27 Юли 2010 23:32
Ей, който спойлне ще му счупя главата. Спойлерите ги отделяйте с малък шрифт или друг цвят ор в/е
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
4algaFTW
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Юли 2010 09:24
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Юли 2010 09:45
оо забравих да кажа ЧЕСТИТ ВИ ОТВОРЕН СЕЗОН НА ЯКИТЕ ИГРИ и какъв по добър начин да се отвори освен с СК2
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
|
|
|
|
4algaFTW
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Юли 2010 10:04
{SuPa-1337-Killa} написа: какъв по добър начин да се отвори освен с СК2 Halo 3, Halo ODST, Halo Reach, Alan Wake и Gears of War 2 за РС!
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Юли 2010 10:17
аз гейло не искам ама за Алан Лаке няма да се сърдя гиърс е медикор за тва че ни ми пука ако ще всички конзолни игри да изленан за ПЦ СК2 пак ще е по добра от всички тях взети заедно
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Юли 2010 10:42
сейвовете ще работят ли от retail версията ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Юли 2010 11:08
и аз тва питах в коментарите
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Юли 2010 11:14
Малко обективно мнение за SC2 след 12 години чакане съм на менение че това не оправдава времето... ако взлете във различни форуми ще видите най-различни проблеми със играта най вече със звук при 7.1 които на 90% от машините просто не може да се подкара и те са го знаели от последната БЕТА.... фирмата беше със реноме на игра почти без бъгове.... Графиката въобще не е оптимизирана.. за това което се предлага максималните изисквания трябваше да бъдат съвсем по ниски още нещо което близард правеха преди оптимизация отписваме го и него.... но най кошмарния момент е музиката предвид останалите игри на близзард това е тотално недопустимо в най добрия случай музиката в играта е посредствена която навиява няки нотки на предния саундтрак от първата част не звучи се едно е приспивна мелодия.Предпочитах кът сцените да са CGI в по голямата част а не ингаме енждина но и такава става.Явно през тези 7 години които близзард се занимаваха само с WOW са позабравили как се прават перфектните игри жалко много жалко и се пак мисла че тези 107лв които дадох ще компенсират предишните им уникални заглавия които съм играл и ще преглътна че играта не е на нивото на предните продукти..
___________________________________ it's never easy....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- бъдещия изолатор от реалността :) Публикувано на: 28 Юли 2010 11:41
Доста странни неща си написал Цитат: фирмата беше със реноме на игра почти без бъгове.. Това просто не е вярно - на Диабло 2 се наложи да изкарат 2 спешни пача защото във версия 1.0 не можеше да се появи Диабло . Цитат: Графиката въобще не е оптимизирана.. Това също не е вярно - играя на средни настройки без лаг с компютър на 5 години с едноядрен процесор и 1 гигабайт рам. Цитат: кошмарния момент е музиката предвид останалите игри на близзард това е тотално недопустимо в най добрия случай музиката в играта е посредствена Музиката не само не се смята за посредствена а я хвалят за една от най-добрите музики от игри хора които се занимават с музика. Цитат: Предпочитах кът сцените да са CGI в по голямата част а не ингаме енждина но и такава става Искаш да кажеш че са ти грозни така ли? Или че другите стратегии ти предлагат по-качествени? Цитат: а позабравили как се прават перфектните игри жалко много жалко и се пак мисла че тези 107лв които дадох ще компенсират предишните им уникални заглавия които съм играл и ще преглътна че играта не е на нивото на предните продукти..
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2- настощия изолатор от реалността(Updated:28/ Публикувано на: 28 Юли 2010 13:12
dx 4 изговорил си куп глупости, чудя се на колегата горе, как му се е занимавало да отговаря на откровени тъпотии, които нямат нищо общо с истината.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|