Постоянно ми излиза BSoD, най-вероятно заради тях. Идеи какво да правя, освен да изхвърля PC-то през терасата и да пращам хейтмейли?
Да си завреш писито там дето слънцето не изгрява
Не помогна. Сега изпитвам единствено някакви болки...
Националист
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Заглавие: Re: Тъпите NVidia с тъпите си драйвери
Публикувано на: 19 Юли 2010 16:15
Цитат:
Не помогна. Сега изпитвам единствено някакви болки...
Ако можеш, стартирай PC-то чрез Safe Mode и търси нови драйвери. Ако не стане - налагай компа с бухалка/тояга, докато се превърне в хиперкуб.
___________________________________ Времето е в нас и ние сме във времето
Spiridon
Публикувано на: 19 Юли 2010 19:29
Може да кажеш с ква видеокарта си, от колко години я имаш, правила ли е проблеми преди, дали си сваляш драйверите от нета или ползваш тези от диска. И все такива важни неща можеше да кажеш.
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 19 Юли 2010 22:44
Що си решил, че е точно от видео драйверите ? Може да е от секви драйвери, че и от други неща. System restore и ако не помогне бих си преинсталирал уиндоуса и да си сваля драйверите само от легитимни сайтове
Anon
Публикувано на: 30 Юли 2010 13:05
NVidia 9500 ми е картата, отпреди почти 2 години. Досега не е правила проблеми.
Преинсталирах Джам 7 хъ64 и сложих драйвърите от диска, който дойде с компа. Те бяха за Джам Глиста, обаче пак станаха. Без да правя друго, пуснах WoW и пак ми направи този проблем. С другите игри е същото. Сложих най-новите драйвъри от сайта на енвидиа за Джам 7 - пак тъй. Да не е от прах по рам паметта? С 3ГБ рам съм и двуядрен Phenom.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения