Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Проблем с интернета? Публикувано на: 19 Юли 2010 10:44
Имам следния проблем. В нас сме с два компютъра които са в мрежа, като интернета идва в единия, а другия го взима през мрежата. В момента единия (този който е пряко свързан с нета) има интернет и всичко при него е ОК, а другия също има нет (скайпа работи), обаче не може да отваря интернет страници (нито през ИЕ, нито през Мозила). Звънях на доставчика и казаха че проблема не е от тях. Рестартирах компютъра, рутера, проверих IP-тата и всичко изглежда наред. Някой може ли да помогне?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Проблем с интернета? Публикувано на: 19 Юли 2010 10:51
И моите са свързани точно като при тебе и от време на време ми се случва този проблем, но след рестарт на рутера или втория комп, всичко се оправя... :/
С какви ОС са пц-тата?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Anon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем с интернета? Публикувано на: 19 Юли 2010 11:20
Слагаш нета към рутера, а не към PC-то, и от рутера го насочваш към компютрите си. Просто.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Проблем с интернета? Публикувано на: 19 Юли 2010 12:30
Оправих се вече, помогнаха ми в датата. Казаха да сложа на втория комп DNS адрес 8.8.8.8 и се оправи така. Иначе са с XP и двата компа.
@RTM, не е толкова просто, защото просто няма откъде да мине кабела. Но като цяло трябва да го измислим някак, защото наистина най-добре от рутера да идва нета към всички компове.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|