ИМА ОТГОВОР НА КОКОШКАТА ИЛИ ЯЙЦЕТО!!!11!

Нещата от живота
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

ИМА ОТГОВОР НА КОКОШКАТА ИЛИ ЯЙЦЕТО!!!11!

Мнение от Daath »

Учени от университета в Уоруик и университета в Шефилд дадоха отговор на една от най-старите загадки в света: кое е било първо - кокошката или яйцето.

Изследователите считат, че първо се е появила кокошката. Те се позовават на откритието си, че в черупката на яйцата се съдържа специален протеин, който може да се открие само и единствено в яйчниците на кокошките.

Протеинът, наречен овокледидин-17 подпомага и ускорява развитието на черупката, като това се случва буквално за една нощ.

Учените считат, че яйцето може да се образува само и единствено под влиянието на този протеин. Ето защо те смятат, че кокошката се е появила преди яйцето.

Source -> http://www.teenproblem.net/news/s/20763.html
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Re: ИМА ОТГОВОР НА КОКОШКАТА ИЛИ ЯЙЦЕТО!!!11!

Мнение от Vermic »

ХЙХАХАХАХАХАХА кой посещава тийнпроблема ааа ? :lol:
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
Ic3S
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Обратна връзка:

Мнение от Ic3S »

Егати откритието, нямам думи.
Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.
StringTheorist
В момента играе: Нямам време за игри напоследък. Любимите ми са Fallout series (без Failout, aka Fallout 3). Добър съм и на DotA, и WoW.
Обратна връзка:

Мнение от StringTheorist »

Знаех си, че е това!
I often live in fractal dimensions divisable by 6.
{SuPa-1337-Killa}
Псевдо рейцър
В момента играе: Всичко без аниме игри

Мнение от {SuPa-1337-Killa} »

мога само да кажа че тиинпроблем е супер култов саит аз там се разипвам на въпроси като "Всичките ми приятелки са правили секс само аз не съм и ме е срам кажете ми как да се отворя.
п.п. в 6 клас съм и мисля че съм достатъчно голяма защото вече пия и пуша"
или "Мога ли да се отворя с кренвирш" :lol:
за тва редовно си го посещавам да се хиля
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
StringTheorist
В момента играе: Нямам време за игри напоследък. Любимите ми са Fallout series (без Failout, aka Fallout 3). Добър съм и на DotA, и WoW.
Обратна връзка:

Мнение от StringTheorist »

Дам, аз имам между 100 и 200 поста там, като само един от тях е сериозен. Даже веднъж се тровихме с един рапър с рими :Д

Аз: И биеш всички в квартала... На Ю-Ги-О! [това беше малка част от "творбата" ми]

Не знам защо го взе като обида, ние докато играехме Yu-Gi-Oh никой не беше по-добър от мен!
I often live in fractal dimensions divisable by 6.
Далек

Мнение от Далек »

Естествено, че е първо яйцето. Следвайки теорията на еволюцията с всяко следващо поколение настават дребни промени, които с времето се наслагват. Кокошката такава каквато я познаваме днес е продукт на много поколения с малки промени, а всяко поколение започва от яйце. Не може да се вярва на новини от пуберпроблем.
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Въпросът за "яйцето и кокошката" е логически нонсенс...отговорът зависи от условията в който е зададен...ако си в птицеферва примерно, можеш да попиташ "за кое яйце и коят коя кокошка точно питаш?"...или да отговориш "в израза първо е написано "яйцето""...

Все едно да питаш "Колко е 1+1?", а някой математик да ти оговори "ама при какви условия и валидни теореми? В поле, в пръстен, що ли?"

Примерно от еволюционна гледна точка яйцето е преди кокошката, защото е имало яйца още преди да ги има животните, които сега наричаме "кокошки"... :lol: :lol: :lol:
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

безполезен факт номер 8129739187
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

безполезен факт номер 8129739187
това, че този факт е безполезен е безполезен факт номер 8129739188 !
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
Blur
В момента играе: с майка ти!
Обратна връзка:

Мнение от Blur »

първо е яйцето..щото кокошката отсякъде може да дойде
Погледнал с отегчение,и небрежно разровил жарта с кура си.
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Напротив, може само и единствено от яйце да дойде :D
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

Според мен, единствения начин да се отговори на този въпросT е да се погледне от каде найстина произлизат кокошката и яйцето, тоест да се върнем назад в еЛОЛюцията...
Та откаде произлиза кокошката/яйцето... връщаме времето назад.. учили са ни че птиците произлизат от динозаварете.. ок пак остава въпроса, динозавърката :lol: или яйцето й.. динозаврите са влечуги и при тях важи същия казус.. връщаме назад.. замноводни ? и при тях така... земноводните нз от каде се произлезли, предполагам риби/некви морски обитателе ?.. пак имаме риба/хайвер.. рибите нз от каде са произлезли ама ако караме така назад стигаме микроорганизми а именно... КЛЕТЪЧНО ДЕЛЕНЕ, ха сегаде, яйцето да го духа... някаде по пътя на еволюцията след деленето се е появило яйцето като средство участващо в размножаванто.

Извод: КОКОШКАТА ФЪК ИЕА, все пак яйцето не е организъм а просто обвивка, така че.. яйце TITS OR GTFO !
Аватар
Bagerist0
В момента играе: Със самолетчета :)

Мнение от Bagerist0 »

Далек написа:Естествено, че е първо яйцето. Следвайки теорията на еволюцията с всяко следващо поколение настават дребни промени, които с времето се наслагват. Кокошката такава каквато я познаваме днес е продукт на много поколения с малки промени, а всяко поколение започва от яйце. Не може да се вярва на новини от пуберпроблем.
Млъкни бе ДАЛАК... Ти го набие слон!
I'm far too busy... being delicious.

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста
Anon

Мнение от Anon »

защо пилето пресякло пътя?
защото кокошката е преди яйцето...
Vertigo

Мнение от Vertigo »

Животът ми вече има смисъл, сешсе.
Публикувай отговор