Заглавие: Re: bayonetta vs. God of War lll vs. Dante's Inferno
Искам и аз да кажа своето мнение, ако искате го зачитайте ,аз не го налагам (макар че немога
). И GoW3 и Bayonetta не можете да отречете ,че са прекрасни игри. Но GoW3 смисълът в играта е по- разбираем и някакси има нещо епично. Докато в Bayonetta разработчиците залагат повече на геймплай отколкото на история. Когато за пръв път я играх Bayonetta , имах чувството ,че много неща са събрани на едно място и от това е направена игра ( не че това е нещо лошо), но найстина беше стилно и различно, което ми хареса (бойната система няма да я коментирам ,защото вече разбрахме ,че тя е по-добрата) . Сега ще отбележа няколко неща и за GoW3. За нея най - напред ще кажа ,че ме завладя най-много с сюжет. Не ми харесва ,че Крейтос (незнам дали така се пише) е постоянно намръщен и през 96% от играта той излъчва само ярост и чесно казано се израдвах когато изпозва само веднъж използва сърказъм ( **СПОЙЛЕР** когато говори с Хефест и Хефест му казва " Мислех ,че Зевс трябваше да те убие досега." , а Крейтос му отговаря "Мислех ,че трябваше да си се измъкнал от тази пещера досега" ) . И друго нещо ,което не ми хареса в GoW3 беше някои от второстепенните герой (незнам за вас но ми идваше да замеря Хермес с джойстика и се чувствах много щастлив когато го убих).
Накратко , и двете игри са отлични ,но и много различни. Докато GoW3 те кара да се чувстваш епично защтото току що си ........ фамилията на всеки бог от Олимп , Beyonetta те кара да попаднеш в един различен, "шантав" , свят и 1/3 от всяка серия завършва с брейк танц или да имаш пистолети или базуки на обувките. Но си давам своя глас за Bayonetta, не че имам против GoW3. А Dante's Inferno няма да коментирам, защото си е GoW преоблечен в други дрехи.