Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: bayonetta vs. God of War lll vs. Dante's Inferno
Публикувано на: 17 Апр 2010 22:25

iddqd написа:
Да мен сигорно неме кефи щото съм се натренирал и това неме впечатлява вече и Бионета ми е доста по интересна, но повечето хора са много кържави и можеби гоу ги впечатлява яко. Мем ме впечатлява яки комбоси и добър арт понеже се занимавам с 3д графика и трябва да попивам хубави неща а японците опредлено са по напред в тази насока. За кържаци като джар джар каквито са повечето геймъри несъмнено Гоу е култ. Късам глави вадим черва в истинските битки такова нещо няма никой няма време да къса глави и да вади черва. Бионета много по реално представа схватките и духът на бушидо кадето има само атака и комбосите импровизират и варират до безкрай. Год оф уар е игра която по скоро прилича на Диабло отколкото на Бионета и можеби са различни жанрове нензам, но опредлено няма кобоси, ако бъде сравнена с Бионета.

Аре спрете да плюете значи! Добре разбрахме че Байонета има по-добра бойна система ( с което съм съгласен), но просто God of War 3 си е God of War 3. Целта на GoW 3 да те кара да се чустваш някък си епично, да отпускаш от тежкия ден като трепеш митични същества и да те кара леко да мислиш (на местата с пъзелите). И двете игри си струват, но по всички параграфи освен Комбо системата GoW 3 бие. Айде стига сте се карали като някви деца. idqqd голям човек си недей да се държиш като 10 годишен хлапак моля те! :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Апр 2010 08:18

Didoo написа:

Аре спрете да плюете значи! Добре разбрахме че Байонета има по-добра бойна система ( с което съм съгласен), но просто God of War 3 си е God of War 3. Целта на GoW 3 да те кара да се чустваш някък си епично, да отпускаш от тежкия ден като трепеш митични същества и да те кара леко да мислиш (на местата с пъзелите). И двете игри си струват, но по всички параграфи освен Комбо системата GoW 3 бие. Айде стига сте се карали като някви деца. idqqd голям човек си недей да се държиш като 10 годишен хлапак моля те! :)

агентите са педали
напускам форума

Профил

Публикувано на: 10 Юли 2010 14:42

Искам и аз да кажа своето мнение, ако искате го зачитайте ,аз не го налагам (макар че немога :D ). И GoW3 и Bayonetta не можете да отречете ,че са прекрасни игри. Но GoW3 смисълът в играта е по- разбираем и някакси има нещо епично. Докато в Bayonetta разработчиците залагат повече на геймплай отколкото на история. Когато за пръв път я играх Bayonetta , имах чувството ,че много неща са събрани на едно място и от това е направена игра ( не че това е нещо лошо), но найстина беше стилно и различно, което ми хареса (бойната система няма да я коментирам ,защото вече разбрахме ,че тя е по-добрата) . Сега ще отбележа няколко неща и за GoW3. За нея най - напред ще кажа ,че ме завладя най-много с сюжет. Не ми харесва ,че Крейтос (незнам дали така се пише) е постоянно намръщен и през 96% от играта той излъчва само ярост и чесно казано се израдвах когато изпозва само веднъж използва сърказъм ( **СПОЙЛЕР** когато говори с Хефест и Хефест му казва " Мислех ,че Зевс трябваше да те убие досега." , а Крейтос му отговаря "Мислех ,че трябваше да си се измъкнал от тази пещера досега" ) . И друго нещо ,което не ми хареса в GoW3 беше някои от второстепенните герой (незнам за вас но ми идваше да замеря Хермес с джойстика и се чувствах много щастлив когато го убих).

Накратко , и двете игри са отлични ,но и много различни. Докато GoW3 те кара да се чувстваш епично защтото току що си ........ фамилията на всеки бог от Олимп , Beyonetta те кара да попаднеш в един различен, "шантав" , свят и 1/3 от всяка серия завършва с брейк танц или да имаш пистолети или базуки на обувките. Но си давам своя глас за Bayonetta, не че имам против GoW3. А Dante's Inferno няма да коментирам, защото си е GoW преоблечен в други дрехи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юли 2010 16:57

Да, това казвах и аз преди Гоу е по-кинематографична и кървава, а Байонета има по-добрия геймплей, като бойна система и т.н. , но иди го обясни на хора, които си знаят тяхното и грам не възприемат .

Профил

Публикувано на: 12 Юли 2010 18:33

Ще върна малко думите си назад... току що излгедах walktrough на епилога ( Requiem). **СПОЛЕРИ** Е са кажете те не е ли по-епично да се качиш на нещо си в космоса с мотор , да спасиш Bayonetta , да се бориш с БОГ ( The Creator-Jubileus ), да създадеш огромно чудовище от косата си , което бие як песник на БОГ и да го пратиш в Слънцето. Да е оживяла Жан ( Jeanne) във вакума на космоса с МОТОРА СИ и да унищожаваш с нея останките на някаква огромна статуя ,докато падате от космоса към Земята. Да паднете на нея и да останете живи. Забравих да спомена ,че това се случва след като Bayonetta без да иска създава времеви парадокс!

ПО ЕПИЧНО МОЖЕ ЛИ ДА СТАНЕ?!?!?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2010 03:01

Байонета има цици със собствена гравитация и крака колкото електрически стълб, познайте кой печели по дифолт.

Иначе GoW си е класика.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com