Германките: Прекрасни сме!

Нещата от живота
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Германките: Прекрасни сме!

Мнение от THE KING OF TIME »

http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2 ... me.94235,2

И са си много прави жените.....
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Re: Германките: Прекрасни сме!

Мнение от wannabe »

:doh:
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

Еднакви са навсякъде .
:icq22:
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Ред написа:Еднакви са навсякъде .
Не. :?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Spiridon

Мнение от Spiridon »

И в Африка и Азия.

Едид: Постна секунди преди мен >.<
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Е като ще ходиш в Германия трябва да се самоубеждаваш колко яки жени има там ли, к'во бе.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

WidowmakeR написа:
И в Африка и Азия.

Едид: Постна секунди преди мен >.<
и там ги има и хубавите и грозните
:icq22:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Реална случка от преди 3 години в Мюнхен:
Седиме си в колата пред един МОЛ аз и един приятел и чакаме нищо. В един момент се подхваща разговорът "видяли ли сме поне една хубава мацка за двудневния престой". След като стигнахме до заключението "май не", решихме да спрем на аварийки точно до главния вход и да наблюдаваме жените. 30 минути не видяхме жена, която да прилича на нещо(разбирайте да не е дебела и да не е натрапчиво грозна). Тогава видяхме една много яка негърка. После чакахме още 30 минути и се наложи да тръгваме. Та за 1 час не видяхме нито една приличаща на нещо жена на това доста оживено място, като изключим негърката.
Бяхме в Мюнхен още 2 дни през които видяхме 1-2 наистина хубави жени, всичко останало беше за зоогическата градина. И това, при положение, че сме си го поставяли за цел да гледаме навсякъде. Никъде другаде не съм виждал толкова малко хубави жени, честно.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

:oops:
Нема таа, нема онаа.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Да де, ама то това далеч не ми е първото и последното посещение в Германия :?. Но може и да си прав, да не съм имал късмет, знам ли.
За сравнение примерно в Чехия пращи от страхотни жени, навсякъде. В Полша съм видял по-малко, но те пък компенсират с това, че са много големи мръсници :lol:. Те ми направиха лошо впечатление, защото гледаш ги как вървят с мъжете си някъде, а въртят очи нон-стоп :lol:. Примерно пък в Италия е точно обратното, 99% от жените, които са с мъже - буквално все едно не индикират друг минаващ мъж наоколо. В Италия също първия ден не видяхме хубави жени, но пък след това видяхме доста. За Австрия нямам абсолютно никакво впечатление, тъй като там след 18:00 е абсолютно мъртвило по улиците (да, дори във Виена).

Но това, от което най-много ме боли е тук, в България. Ежедневно виждам жени със страхотни лица, които са минали нормата преди 10-20 килограма... :?

ЕДИТ: е, защо едитна :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Грозни и красиви жени има навсякъде. Обаче при германките има нещо, което накланя везните в тяхна полза-поведението им! Много от тях наистина знаят как да се държат с мъжете-възпитани са, имат маниери и доста по-рядко ще ти изневерят. В момента какви жени се котират най-добре? Еми изкуствени-ако може силиконов бюст, удължена коса, искуствен тен, ноктопластика, тонове грим и др. Еми при германките това няма да го видите- те просто държат на естествения си външен вид. В България много по-рядко се срещат стойностни жени, повечето се държат откровено като курви и само гледат да се лепнат на някои с повечко пари и да го командват с една такава селска меркантилност. Не казвам, че германките не ги касае материалното, но те някакси имат повече финес, а това също се цени.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Човек, аз също държа на това една жена да е ествествена, да не се държи като нещо повече, защото пешо я е возил два пъти на X6цата и после я е чукал на капака.
Ама си говорим и за хубави жени, такива, каквито аз за няколко ходения в Германия почти не съм видял (процентът е смазващо малък, в сравнение с други държави, където съм бил). В Англия също има потресаващо малко хубави жени на фона на жУвотните, даже за мен там е много по-зле положението и от Германия.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

Ама пък с англичанка ми е бил най-хубавия секс досега. :P
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
странник

Мнение от странник »

Telba написа:Ама пък с англичанка ми е бил най-хубавия секс досега. :P
снимки или пипай меча
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Публикувай отговор