Дайте няколко съвета за ъпгрейд.
Re: Дайте няколко съвета за ъпгрейд.
Ами изчакай два дена и ще видим тия новите на Nvidia на ква цена ше ги пуснат. Уш треа да са по ефтини от другите ама ше видим.
Иначе GTS250 е доста добър избор. Доста е грубо да си купиш нисък клас карта с DX11. Казвам го от личен опит - в момента съм с 9400 и верно, че подържа DX10 ама знаеш ли колко игри съм играл на DX10? точно 2 и то едната я играх на DX10 защо не поддържаше 9. Ужас е просто, като го включа и игрите почват да ми бозат и е доста неприятно. За да играя нещо на DX10 трябва да намаля всички опции и детайли до край и пак не ми опират 30-те фрейма. Ако искаш да се насладиш на DX11 си купи яка карта, не се циткай за некви слаби карти и такива глупости, за това по-добре си купи яка карта без DX11 за тея пари.
Абе глупости, няма игра която да не върви без физикс. Няма и да има. Физикса просто добавя няколко ефекта които може спокоино и бяз тях. Даже ти сваля и фреймреита.WidowmakeR написа:Ами да, има няколко игри.
CellFactor: Revolution
doh
doh
...Cellfactor Revolution е безплатна 3D шутър игра с впечатляваща графика. Макар и разработена специално за реклама на видеокарти поддържащи PhysX (Nvidia)
Crazy Machines 2 също. Има игри, бе, човек. нали ти казах че има няколко игри.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Няма значение, най-вероятно ще се спра на GTS 250. Не е до няколкото игри, просто м/у 5750 (5770) и GTS-а , в случая по-изгодна ми е втората. Дх11 като хората няма да подкарам с атито. А нямам пари за извънземни карти. Уидоу, Нвидиа като пуснат онази, за която казваш, няма да е под 500 лева, гаранция ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
джумерки
дам, GTS-a е бомба!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Еми никъде не виждам да не тръгва без физикс. Дай ми някво доказателство и ок. Ама недей да лъжеш човека шото няма игри които да не тръгват без физикс. А оная игра първата дето я даде е реклама на физикс, нормално е тя да не може да тръгне без...Се 1 в реклама на кока-кола да пият пепси..WidowmakeR написа:Crazy Machines 2 също. Има игри, бе, човек. нали ти казах че има няколко игри.
Точно Crazy Machines 2 не може да я превъртиш, защото част от нивата в играта изискват PhysX. А и примера с PhysX и кока колата беше тъп. 
Еби го примерна схвана идеята
Видяхте ли на заглавната страница PhysX изискванията за Mafia II
Нищо, Кире, това не бива да те обезкуражава
Нищо, Кире, това не бива да те обезкуражава
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- shub niggurat
- Обратна връзка:
еми ако не друго, то това е поредния плюс за нвидиа карта, щото с ати дори няма да мога да го видя тоя физХ
от друга страна - бих се прежалил и за това - http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=537708
от друга страна - бих се прежалил и за това - http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=537708
джумерки
Не си купувай от Jar, в iskampc.com има доста по-добри оферти, а и самите хора са много по-точни от тези в тъпия Jar. Знам от личен опит.
Иначе мислех да ти я препоръчам преди, но каза, че си ограничен с парите. Иначе ако можеш да хвърлиш 400 лева за видео пак ти казвам да изчакаш новата карта на Nvidia. Другото което ти препоръчвам е да си купиш GTS 250 и една ефтина карта, която да ти поддържа само PhysX-a. Например 9600GSO или 9800. Така е доста по-голяма оферта отколкото да си купиш само GTX 260. 
Абе нали вече има опън цл така че физикса скоро време ще стане безмислен.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Не е точно така. Докато им се плаща да го правят с PhysX ще го правят с PhysX. Те Nvidia нали за тва се набутват много пари, щото плащат на много разработчици да ползват PhysX и така подбиват Ati. Иначе има и по-лесни енджини за програмиране енджини за физика, дето стават и за Ati и за Nvidia, като Havoc например.
Явно неразбираш. Хавок се изчислява от процесора и затова е бавен, докато физикс и опен цл са в видеокартата.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Уидоу, няма да си я купя от джар, споко, просто там гледам за ориентировъчни цени и модели 
джумерки
Ам, аз нямах предвид кое от кое се изчислява.iddqd написа:Явно неразбираш. Хавок се изчислява от процесора и затова е бавен, докато физикс и опен цл са в видеокартата.
Дивелопърите ползват physx енджина, не щото нвидия им плаща, ами щото просто е най-хубавия в момента. Havoc е вече остарял и както идяд ти обясни, се обработва от главния процесор, което натоварва компютъра много.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
свърши се - поръчах днес гтс 250 1 гб , 4 гиги рам , един quad core проц и 22 инчов монитор с некви убави екстри, които не ги разбрах. дано е за добре
Благодаря на всички отзовали се в темата
Благодаря на всички отзовали се в темата
джумерки