Captain Hero написа:Не се излагайте. Нивата е рядък боклук.
lol.
Нивата е топ-енд ловджийска кола / хайде-на-лозето-мобил. За това е правена, това е. Рядко добър иструмент на труда е.
Цена, издръжливост, чар.
Captain Hero написа:Не се излагайте. Нивата е рядък боклук.
Всъщност е доста low-end ловджийска кола, не знам дали си запознат за какво говориш въобще. И е правена за low-end хайде-на-лозето-мобил, заради което по начало сравнението й с SUV-ta kato Q7, X5 и кво още каза са нелепи. А да се каже, че Нивата даже е по-добра е просто абсурдно.indigo написа:Captain Hero написа:Не се излагайте. Нивата е рядък боклук.
lol.
Нивата е топ-енд ловджийска кола / хайде-на-лозето-мобил. За това е правена, това е. Рядко добър иструмент на труда е.
Цена, издръжливост, чар.
Хахаха, добре. Друго няма да коментирам, не е учтиво да говоря за баща ти.Captain Hero написа:Нисан Терано е по-добър оф роуд от нова Нива.
ОК.indigo написа:Хахаха, добре. Друго няма да коментирам, не е учтиво да говоря за баща ти.Captain Hero написа:Нисан Терано е по-добър оф роуд от нова Нива.
Имам доста опит с Лади, не пиша "каквото ми е казал дядото комунист" или каквото там беше. Точно пък издръжливостта не виждам защо башваш, един тип нагоре по улицата я беше оставил 4 години навън, полвин метър затънала в кал беше и за точно 2 часа я измъкна, запали и ходихме на риба с нея.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
E30-ka 2.5is направена,турбинирана,с нови бутала,генерация,всичко ребилднато един вид,ще наказва и е36ци и е39Squiz написа:Max , не се обиждай, ама мирогледа ти е яко тесен и явно изобщо не схващаш за какво става въпрос.Това, че Е30 е един от най-добрите модели на BMW не променя факта, че това е кола на ДВАДЕСЕТ години, която независимо дали е на газ, на бензин или на дизел - не може да бъде дълго време в добро състояние, освен ако не й бутнеш някоя запазен двигател от Е36/39... А бръщолевините, че Нива > all , моля те, кажи ги в Off-road форума.Там поне знаят, че УАЗ е класи над Нива като проходимост.Бе като цяло знаем, че твойто си е най-хубаво, ама...Аджеба можеше да имаш акъл.
Както и да е, за да не се преебе двигателя от газта съм писал какви са нужните мерки за сигурност, ама трябва някой да чете...
Нивата ще мине през реката, щото е направена да минава през реката, докато Q7 не е. Ти дори представяш ли си Q7 с тая дълга база да катери някъде? Или пък си виждал Q7 с поне A/T гуми и шнорхел? На баща ми Ладата отече отдавна, та ключове за бобината няма за какво да вади. И неговата Лада не се е трошила, проблеми създаваше най-често в електрониките и финната механика, но в сервиза беше през 2 седмици, никога нищо сериозно, влиза и излиза в един, макс 2 дена, до след още 2 седмици.Max. написа:Една Нива ще ти мине през реката докато един Q7 като му се намокрят гумите и ще замине.А кажи на баща си да си изкара таен ключ от бобината и така,щото всяка Лада не специално Нива,се отваря за 5 минути.Ама си праиш ключе на бобината и ще запалят утреНе търси возия от Нива,не е направена за това.Направена е да издържа на студа в Сибир и да те прекара от където другите не могат.И го прави
2 Ниви сме имали в рамките на 20 години,никога някакви сериозни повреди.А е минала от къде ли не,бащата е ловец и е видяла доста зор.Проблеми никакви,само консумативи за смяна.Не ви знам каква нива сте взели,купуваш 2121 най първия модел и няма чупене.По принцип Нива да се стигне до ниво да не може да запали дори не знам предния собсвеник какво е правил :Х Японски джип имаме Pajero 2.5 дълга база мога да ти кажа че няма място в коша да си тикнеш ръката,ако се счупи нещо на пътя ще си гледаш двигателя с пръст фостата.И за боклучавите Лади беше смешно.
Даже е препоръчително да си осведомен преди да го притежаваш.Squiz написа:Вермик, не е нужно да притежаваш нещо, за да си осведомен.