Wannabe написа:Само че тъпата nerd сган от 4chan едва ли е премислила че никои няма да го пусне тоя да изнесе концерт в северна кореа...

Wannabe написа:Само че тъпата nerd сган от 4chan едва ли е премислила че никои няма да го пусне тоя да изнесе концерт в северна кореа...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Е ква е фаидата тогава вобще да бяха гласували като просто ще отиде при тея дето са на 2ро място ? Не разбирам сори, нямам такова нърдско мислене като вас...Progressor написа:Wannabe написа:Само че тъпата nerd сган от 4chan едва ли е премислила че никои няма да го пусне тоя да изнесе концерт в северна кореа...
Точно за това са избрали NK, съмнява ме да са толкова тъпи и да са избрали NK "щото ги кефи".
Wannabe написа:Не разбирам сори, нямам такова нърдско мислене като вас...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
slim_k написа:Някои па още по малко ни боли кура колко пички ебе Джъстин Байбър, колко милиони е преброил и на 16 колко коли има. За мене е тъпо малко педалче и каквито и да е шеги с него ме забавляват. Надявам се Ким Чен Ир да го приеме и да му обръснат главата като влезе в страната. Най-па сте смешни некви такива лимони, дето все броите пари и пички и кой колко има. Еми вземал-имал-дал, тва не го прави по-малко смешен тъпак, слава богу.
Wannabe написа:...той на 16 и поне си нямат истински приятели с които да си мислят лафчета, го правят в някъв форум и се смазват...
Еми очевидно ви боли, щом си правите ташаци с него. Ако не ви ебеше просто нямаше да се занимаватеslim_k написа:Някои па още по малко ни боли кура колко пички ебе Джъстин Байбър, колко милиони е преброил и на 16 колко коли има.
Wannabe написа:Ахах жалки сте. Пича си прави милионите и го боли кура за неква "гавра" на сбирщина нърдове, които за целия си живот няма да ебат толко колкото той на 16 и поне си нямат истински приятели с които да си мислят лафчета, го правят в някъв форум и се смазват...
Алминатора`` написа:Wannabe написа:Ахах жалки сте. Пича си прави милионите и го боли кура за неква "гавра" на сбирщина нърдове, които за целия си живот няма да ебат толко колкото той на 16 и поне си нямат истински приятели с които да си мислят лафчета, го правят в някъв форум и се смазват...
Той на 16 може да има милиони, коли и яко мацки, ама аз на 17 имам 3 неща, които той никога няма да има - брада, мутирал глас и голем хуй!
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи