Sentry написа:Ей, гениален си! Не мислиш ли, че щеше да е по-добре ако предметите се autoloot-ваха? И то не да го кликнеш накрая на битката, ами трябва пак да цъкаш на битки и после върху предмета, че после и върху вземи. Също така за какво искаш mail ако не пращаш акаунт детайли на него? Френд листа ли ще си правиш? За какво ми е да получавам злато? Какво прави "ловкост"? Знаеш ли какво значи "жизненост"? Кой левел ми трябва за да сложа върху героя талисман левел 1? Има ли въобще къде да се сложи талисман? Има ли въобще някаква връзка между нивото на предмета и характеристиките, които дава? Трябва ли да мога да dual wield-вам на lvl 1? Възможно ли е да загубя? Замислял ли си се за autoswap на предметите, които се equip-ват? Колко злато се получава като продадеш предмет в магазина? Не мислиш ли, че е най-добре да сложиш бутон след извършване на някакво действие да се върнеш на предишната страница? Къде са класациите? Какъв е смисълът на издържливостта ако винаги имаш повече за да отидеш до следващия левел, отколкото ти трябва?
Първо, благодаря за мнението, но още в първия си пост казах, че играта е Alpha версия.
Повечето неща не работят, ще направя и информацията да се праща по E-mail.
Също, почти всички от теб изброени проблеми ги знам. И работя върху тях.
Ще направя предметите да може да се взимат и след битката.
Чрез твоята ловкост, и ловкостта на противника се определя дали ще можеш да го удариш или той теб.
Относно талисмана -> Това е предмет подобен на Charm-овете в Diablo. Както знаете, те трябва да са само във вас за да действат. Същото е и с талисманите в играта ми.
Да, знам не съм го написал черно-набяло, но за всичко си има време.
Това с бутона за връщане на предишната страница ми хареса като идея, най-вероятно ще го сложа.
И да, в момента нивото на предмета не се определя от характеристиките, които дава.
За в бъдеще обаче ще се.
Относно магазина - в момента като цъкнеш продай предмета в магазина това е еквивалентно на хвърли го на земята. Просто все още се работи върху функционалността му.
В момента чудовищата не са направени от най-силните. Сложих им някакви статистики просто колкото да ги има.
По принцип когато те победят в битка губиш пари, но за да има смисъл да се стараеш да не умираш, съм измислил да сложа още 1 лента с EXP, на която все още мисля какво да развива.

Ако умреш EXP на тая лента ти пада.
И пак повтарям Alpha версия е. Издръжливостта съм я сложил в повечко, за да може да видите повечето от функциите и предметите.