THE IT CROWD S04

Какво да гледаме
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

THE IT CROWD S04

Мнение от denik »

ДОЖИВЯХМЕ ГО МОМЧЕТА!!!

Сериалът, който почти бяхме отписали за нов сезон, след 2-годишна пауза отново е тук!

http://zamunda.net/browse.php?search=it ... incldead=1
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: THE IT CROWD S04

Мнение от The Chameleon »

Мда, много ми е кеф. :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Първите три сезона бяха адски добри, надали има човек с различно мнение по въпроса! А новите серии ги гледах още преди десет дни. Хуморът в първите два епизода е малко плосък на базата на миналите сезони, но да счетем, че е нещо времето, а като цяло сериалчето има бъдещ потенциал, защото все още не е засегнало всички IT geek зарибявки. 8)
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

AcTivE написа:Първите три сезона бяха адски добри, надали има човек с различно мнение по въпроса! А новите серии ги гледах още преди десет дни. Хуморът в първите два епизода е малко плосък на базата на миналите сезони, но да счетем, че е нещо времето, а като цяло сериалчето има бъдещ потенциал, защото все още не е засегнало всички IT geek зарибявки. 8)
Актив, в грешка си. Първият сезон беше нерално добър -факт. Обаче вторията може да го наречем с уговорки "търпимо забавен", а третия простичкото - негледаем.

Гледах първият епизод на най-новият сезон и съм крайно покрусен, докъде е стигнало шоуто, търпях до половината после по-бързата.

Пълен крах за едно шоу, което е вече е мъртво.

П.П Някой чу ли нещо за американската версия?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
apaunchev

Мнение от apaunchev »

Съгласен съм с Omega-x. Във втория и третия имаше епизоди, които откровено казано ме дразнеха с плоския си хумор и малоумни сцени. Съмнявам се в четвъртия да се оправят нещата. :(
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Не знам, може би защото ги гледах с приятели и ми бяха адски забавни, не мога да си спомня слаб епизод. Между другото, само мен ли дразнят тези подхилквания, които са сложени адски на често?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

AcTivE написа:Не знам, може би защото ги гледах с приятели и ми бяха адски забавни, не мога да си спомня слаб епизод. Между другото, само мен ли дразнят тези подхилквания, които са сложени адски на често?

БТВ май само аз изобщо не ги забелязвам тея подхилквания! О.О :lol: :lol: :lol: Иначе, аз също нямам спомен за тъпи епизоди от 2/3 сезон, може би щото ги гледах напушен и пиещ бира :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Мен 2 и 3 сезон не ми направиха лошо впечатление, може би защото ги изгледах и трите сезона наведнъж, но първия епизод от този определено беше адски тъп! Днес по-късно ще гледам и втория

edit: втория епизод беше доста готин :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

I'M NOT A WINDOW CLEANER
джумерки
Публикувай отговор