Автор |
Съобщение |
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Problem s D: i C: Публикувано на: 02 Юли 2010 17:18
Ebalo si e mamata,puskam dneska kompa i AVAST pi6ti,4e imalo autorun.exe ot D: ne ba4ka.Dadoh No Action,oba4e sega ne me puska v D:.Pi6e
--------------------------- D:\ --------------------------- Windows няма достъп до указаното устройство, път или файл. Може да нямате подходящите права за достъп до елемента. --------------------------- OK ---------------------------
Sy6toto e i s C:.Davaite idei,ve4e mi predlojiha Spybot,sega 6te probvam.Ako e vyzmojno da ne vklu4va preinstalaciq.
Mersi na otzovalite se i se izivnqvam za latinicata.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Problem s D: i C: Публикувано на: 02 Юли 2010 20:59
Да разбирам че аваста ли не ти дава достъп ? Влез под Safe Mode и виш от там дали ти дава достъп до дяловете, ако е нещо от аваста деинсталирай го, ако е вирус опитай се да разбереш името му, к'ви файлове създава и каде.. пускаш Spybot-a да съ върши работата, ако не помогне, търси решение в сайта на Microsoft(ако си разбрал името на вируса) също така дръпни и пусни да сканира Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool, можеш да го свалиш от сайта на M$ като имай напредвид че сканира ужасно бавно (няколко часа), общо взето цялата работа не си заслужава така че ако оспееш да си преместиш важните неща от C:\ на друг дял направо Format и инсталирай на ново, като веднага след инсталацията влизаш в Safe Mode и влез в дяловете ти (като даваш десен клик и Explore, не open, въпреки че не знам дали има смисъл от това докато си в SafeMode), направи си да ти показва скрити файлове и папки и виш дали вируса не си е създал някви .bat и подобни файлове и ги изтрии... имах подобен случай с вирус който си правеше бат файлове и по другите дялове и дори след формат и преинстал пак си се актвираше...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|