Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Спад на Фреймрейта
Публикувано на: 30 Юни 2010 01:15

Момчета имам един проблем и се надявам да можете да помогнете.Вчера си включвам лаптопа,инсталирах си Метро 2033 и пускам играта.Още на менюто мнооого насича...викам от конфигурацията е,макар че го взех преди няколко месеца.Разочарован от случката,пускам Драгън ейдж да се утеша и какво да видя-насича като лудо когато си пусна сейва...преди си ми върви перфектно на най-високи...пускам Червеите 4 те вървят добре...нямам си никаква идея от какво е...На Виста съм.Пробвах Дефраг,чистих,вируси търсих,новите драйвери на картата също сложих и все същата.Предложете нещо,защото е адски гадно.Мерси предварително :!:

Профил

Заглавие: Re: Спад на Фреймрейта
Публикувано на: 02 Юли 2010 21:26

:D :D :D

Профил

Аватар
В момента играе: Cs Source, GTA 4, Dirt 2, nfs shift, assassin's creed, prototype, lost planet, True Crime New York City, GRID, avatar, Far Cry 2
Публикувано на: 07 Юли 2010 01:02

Имах този проблем след като изтеглих Turok. Така де целия ми компютър все едно работеше с забавяне няколко секунди... и мега лаг. и проблема беше в монитора, представяш ли си. Спрях монитора, пуснах го и се оправи. Ако при теб нестане инсталирай Nvidia physics

Профил

Аватар
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Публикувано на: 16 Юли 2010 21:49

Понякога може и да о от хардуера. Повечете лаптопи нямат собствени вентилатори и при прекалено напрягане(играене на игри) платките могат да се превърнат в лава. Ако си вземеш охлаждаща подложка, животът на лаптопа ти ще се увеличи драстично.

Дано не е такъв твоят случай.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com