Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Къде ще се развива ASSASSINS CREED 3 ???
Публикувано на: 27 Юни 2010 22:37

Направих тази тема за най-лудите и най-посветени фенове на Assassin`s Creed поредицата ;) преди време я бях вратнал двойката , но още не ми излиза от главата !!! Всеки , който я е играл знае за какво говоря ;) Аз лично сам си губил времето с доста игри , но за повечето не ми остават някакви спомени 2-3 дена след като ги вратна ;) e AC 2 Я играх около 1 месец !!! Наистина най-добрата игра , с която сам си убивал времето досега 8)
Наскоро обявиха Аssassins Creed Brotherhood , директно продалжение на АС2 както вече знаете , която ще се развива в РИМ и ще има Мулти . Игричката изглежда готина на прав поглед но това което мен лично ме интересува повече е евентуално следващото пълно продалжение Assassins Creed 3 и най-вече това къде ще се развива действието ?
Гледайки края на АС2 много хора явно са си наумили , че следващата игра ще бъде изцяло в наши дни и ще се варти около Дезмънд . На мен ми се иска да не е така , защото играта ще стане тварде обикновена и няма да го има тоя елемент . който направи предишните 2 игри толкова печеливши . А и вече има достатъчно "GTA" ;) Има десетки места епохи , в които би било яко да си Асасин 8)
Мой личен фаворит е Европейския Югоизток през 13-14 В.
, защото като стане дума за Средновековие , всеки недоумляк е сеща за Франция , Англия и все някви държави , които са откраднали цялата ни история ! Може да звучи малко наивно от моя страна да очаквам асасин , който се разкарва из България , но поне някой друг град да включат :) а и не само от България...Сърбия , Византия , по онова време балканските държави са имали много прилики помежду си . Да нe говорим че за историята по нашите земи могат да се напишат повече романи отколкото за Америка и западна европа взети заедно !! Ко една игра ли няма да могат да направят ?!?
При това Византия и Балканските и саседи ще са не по малко интересна сцена от Близкия изток при крастоносците или Италия във времето на ренесанса ;)
Така поне мисля аз :) Ако има някой с по добри идеи нека да ги сподели ;)

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Заглавие: Re: Къде ще се развива ASSASSINS CREED 3 ???
Публикувано на: 28 Юни 2010 12:26

Ползвай търсачката.
viewtopic.php?f=11&t=61833&start=0
П.С. Едва ли ще се върнат назад. Със всеки следващ персонаж/ епоха се научава все повече за тамплиерите, а едно връщане назад няма да е от никаква полза.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 29 Юни 2010 12:38

Според мен ще е най-добре в България през 1900 някъде. България още не се е съвзела от турско робство и нашия асасин трябва да уби е корупираните лидери на държавата, за да може (поне малко) да се издигнем пред света(но всички знаем кога ще се случи това нали :D )

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юни 2010 14:31

http://www.games.bg/articles-news/index/id=802

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 01 Юли 2010 12:57

zip0 написа:

Аххх би било супер яко,
мн ми се цъка нещо в стил Hitman и действието да се развива в Германия през WWII.. жалко че няма такава игра..

Профил Skype

Публикувано на: 01 Юли 2010 13:47

Progressor написа:
zip0 написа:

Аххх би било супер яко,
мн ми се цъка нещо в стил Hitman и действието да се развива в Германия през WWII.. жалко че няма такава игра..

Velvet Assassin, пич. Даже атмосферата й помня, че беше доста запленяваща.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2010 13:52

Уидоумейкъре, да ти помогна - http://en.wikipedia.org/wiki/Sarcasm

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Юли 2010 13:58

WidowmakeR написа:
Velvet Assassin, пич. Даже атмосферата й помня, че беше доста запленяваща.

Velvet Assassin е добра, но Dead To Spies (и двете части) повече прилича на Hitman. Там действието се развива през WWII и обикновено целта е да екзекутираш даден човек точно като в Hitman, можеш да си преобличаш дрехите, за да не те забележат също точно както Agent 47, да избираш дали да трепеш наред (което е доста трудно дори на лесните трудности) или да действаш по-шпионски, можеш да им сипваш отрови в яденето... абе много прилича на Hitman.

Профил Skype

Публикувано на: 01 Юли 2010 22:30

Благодаря, ще ги пробвам и двете :D

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com