Автор |
Съобщение |
Tedycheck
|
|
В момента играе: Guild Wars
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 24 Юни 2010 23:58
И аз не съм чувал, че е била кракната. Бих си я купил, но нямам особени очаквания към играта, особено след ревюто на PC Mania. Глупаво е да разваляш неща, направили поредицата шедьовър и да вкараваш умения, които не се връзват в трилогията.
|
|
|
|
|
Children of Bodom
|
|
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 26 Юни 2010 19:36
http://www.zamunda.net/details.php?id=225921&hit=1 Крака си е в Торента ПС. Още не съм я пробвал, тъй като бавно се сваля, но дано да е читав торента.
___________________________________ Children of Bodom angry are rising Running amok, slaying with a sense of desire From the twilight of the past, among the victims who died
|
|
|
|
|
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 26 Юни 2010 20:00
Вече я пробвах. Няма смисъл да сваляш. Крака е бъгнат. Казвам веднага какви са бъговете. Първо, стигаш до едно място където просто няма как да се мине, тъй като вратата не се отваря. И второ след като излезеш от играта и после пак влезеш и дадеш Continue, за да продължиш те пуска на място, където само падаш около някакви скали и умираш, след което пак там те ражда и пак омираш и така до края на света После пак трябва да почнеш наново играта, пак ще стигнеш до вратата и пак старата история на нов глас
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 27 Юни 2010 07:23
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 27 Юни 2010 22:38
Изтеглих я, поразцъках я, не е лоша, но въобще не може да се мери с Война от Видин и Двата Троня. Иначе е прилична джитка за лежерно разпускане.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 09:03
Който си е мислил, че принца от 2008 е смотана нека да помисли пак! Доста съм разочарован от сегашната игра. Пълна е със всякакви бъгове и гличове, камерата и управлението са направо ужасни, играя с хбох геймпад и мисля, че е недопустимо толкова огромна компания като юби да прави игри с такива камери и то в сегашно време... Бойната система въобще и н искам да я споменава, а магиите дето ги прави са дори по лиши и от нея. Енджина също може да изкара повече имайки предвид мащаба и визията на двата асасина и принца от 2008. Историята също е много зле, ама много. Чел съм разкази на малки деца дето са по добри от цялостната история на играта. Друго много дразнещо са непрекъснатите кът сцени, просто е невъзможно да изиграеш 10 минути без да има кът сцена и тя на всичкото отгоре не показва нищо смислено. Другото, което е, че всичките от старите принцове имаха супер много екстри за отключване, като картинки, филмчета с мейкинги и всякакви такива а тука имаме само един скин на Ецио, който няма нищо общо с каквото и да било, че даже не е и кефи скина му... Като цяло играта е пълния фейл! Ако искате нив и готин принц играйте флаш играта на официалния сайт, тя по-добра.
|
|
|
|
|
tomblover™
|
|
В момента играе: Prince of Persia The Forgotten Sands™ Tomb Raider - Underworld Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Silent Hill 2 Silent Hill 3 Silent Hill 4: The Room Silent Hill HomeComing
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 11:35
WidowmakeR написа: Който си е мислил, че принца от 2008 е смотана нека да помисли пак! Доста съм разочарован от сегашната игра. Пълна е със всякакви бъгове и гличове, камерата и управлението са направо ужасни, играя с хбох геймпад и мисля, че е недопустимо толкова огромна компания като юби да прави игри с такива камери и то в сегашно време... Бойната система въобще и н искам да я споменава, а магиите дето ги прави са дори по лиши и от нея. Енджина също може да изкара повече имайки предвид мащаба и визията на двата асасина и принца от 2008. Историята също е много зле, ама много. Чел съм разкази на малки деца дето са по добри от цялостната история на играта. Друго много дразнещо са непрекъснатите кът сцени, просто е невъзможно да изиграеш 10 минути без да има кът сцена и тя на всичкото отгоре не показва нищо смислено. Другото, което е, че всичките от старите принцове имаха супер много екстри за отключване, като картинки, филмчета с мейкинги и всякакви такива а тука имаме само един скин на Ецио, който няма нищо общо с каквото и да било, че даже не е и кефи скина му... Като цяло играта е пълния фейл! Ако искате нив и готин принц играйте флаш играта на официалния сайт, тя по-добра. брат бъговете са от крака (поне така мисля) а за всичко друго си прав
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 11:47
е, ама за кежуъли като мен, дет вика Ерик може и да става за по 1-2 часа дневно
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 14:09
denik написа: е, ама за кежуъли като мен, дет вика Ерик може и да става за по 1-2 часа дневно Точно. Аз я поразцъквам за по час, след което ми доскучава, и после като ми се дотича по стените пак я пускам. Нищо особено не е играта, но "става".
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 14:38
Тъпичка е за са, ама камерата е идеална не знам уидоумейкър кво не те кефи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 15:28
Rammswein написа: Нищо особено не е играта, но "става". Което, за игра с титлата "Принцът на Персия" в заглавието си, говори много. Едно време поредицата печелеше награди и признания, нямахме търпение да изчакваме новият "епизод", а сега кривим раменете и мърморим под нос "Абе, можеше и по-добре, ама и така се ядва". Аз лично тоя боклук ми се искаше да го закопая веднага щом му видях първия тийзър. Това, което си помислих, бе "Няма да продължават с новата трилогия, а се връщат към старата? Ясно, искат да изстискат някой и друг въшлив долар само защото играта ще се отнася "за стария Принц". И малките лапета, получили първия си оргазъм и обилно подмокряне при тази "новина", ще са и първите, наредили се пред щанда, когато новите бройки ship-нат." И Юбисофт оправдаха мрачните ми мисли. Евалата!
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 18:54
Хех, аз я изтрих почти веднага.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
HunteR
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 20:04
Играта си струва само ако се играе в 3Д режим и то на онова ниво, където си във въздуха и около теб летят парчета от сгради. Много е яко. Пробвайте, доволни ше останете..
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 21:09
Какво толкова плюете игрицата не мога да разбера? Мене пък си ме кефи, и мисля, че Юбисофт са свършили доста добра работа
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 22:33
Hicks написа: Какво толкова плюете игрицата не мога да разбера? Мене пък си ме кефи, и мисля, че Юбисофт са свършили доста добра работа То има и хора дето за миналия Принц говореха същото...
|
|
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 22:35
мен също си ме кефи. разтоварваща е и мога да си поцъкам с кеф 1-2 часа. След това ми писва, но после пак ми се доиграва. няма да е игра на годината, но пък трябва да се изиграе.
___________________________________ Бог създаде света! Бог създаде морето и земята! Бог създаде и теб, но явно и той прави грешки!
|
|
|
|
|
tomblover™
|
|
В момента играе: Prince of Persia The Forgotten Sands™ Tomb Raider - Underworld Tom Clancy's Splinter Cell Conviction Silent Hill 2 Silent Hill 3 Silent Hill 4: The Room Silent Hill HomeComing
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 22:41
A.C.A.B написа: мен също си ме кефи. разтоварваща е и мога да си поцъкам с кеф 1-2 часа. След това ми писва, но после пак ми се доиграва. няма да е игра на годината, но пък трябва да се изиграе. Много си прав.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 28 Юни 2010 23:44
Нищо особено, но става за разцъкване. Което естествено не е добре за една PoP игра. Краят на играта като че ли загатва за следваща игра. Дали най-накрая Дахака ще се завърне? СПОЙЛЕР!!!: След като брат му умира и след като свършат кредитите принца казва, че се завърне в Вавилон за да разкаже на баща си какво е станало. Мисля, че точно сега е перфектният момент Дахака да се появи и поиграем малко през времето когато принца непрестанно е бягал, докато не решава да отиде на The Islan of Time СПОЙЛЕР!!!
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 29 Юни 2010 01:03
Rammswein написа: Hicks написа: Какво толкова плюете игрицата не мога да разбера? Мене пък си ме кефи, и мисля, че Юбисофт са свършили доста добра работа То има и хора дето за миналия Принц говореха същото... Бе то 4тия Принц беше... айде да не задълбавам Иначе аз съм върл фен на поредицата още от времето га беше 2Д. И мисля, че тази част е добра. Е, не може да стъпи на малкия пръст на WW, ама все пак навремето достигнаха върха с нея и е малко трудно да направят нещо върховно ново, щото с нея част едва ли не достигнаха макс-а. Ама тука като гледам коментари: "в кошчето", "веднага я изтрих" и т.н. се сещам за лафа "на кривата ракета космоса и е крив"
|
|
|
A.C.A.B
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia: The forgotten sands Публикувано на: 29 Юни 2010 06:04
Ей тази игра е най-добрата игра за принца правена някога/ http://www.dosgamesarchive.com/download ... persia-4d/
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|