http://zamunda.net/details.php?id=226034
Това е официалната преведена версия за западния свят и (да се надяваме) с изчистени бъгове!
Сега вече ще я дръпна да я видя!!!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Искрено се надявам да...Sentry написа:Тоест тая с map editor, hot seat, skirmishes и т.н.?
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Играе се без мишка и без клавиатура. Може само на touch screen. Също така изисква последна версия на MS DOS.{SuPa-1337-Killa} написа:за кво става въпрос в тая игра и къв е геимплея![]()
Или DOS BOXGipo написа:Играе се без мишка и без клавиатура. Може само на touch screen. Също така изисква последна версия на MS DOS.{SuPa-1337-Killa} написа:за кво става въпрос в тая игра и къв е геимплея![]()
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Що за глупости? Мисля, че сте изключително заблудени като твърдите, че Дисайпълс прилича "доволно" на Хироуса. Втората част си беше 2Д, тази е 3Д ( не може някой да е очаквал различно?! ); атмосферата... не съм сигурен защо ви се струва по-малко мрачна? Просто е по-жива и красива. За дизайна на единиците съм съгласен, но може да се преглътне; Гейм механиката си е все така различна от тази на Хироус. А за битките, не може наистина да си очаквал, че пак ще стоят като статуи и ще удрят във въздуха?! Героите се развиват по напълно различен начин от тези в Хироус, дори армиите са напълно различни - абе пълна глупост е да се каже Дисайпълс е като Хироус. Тази трета част е по-добра във всяко отношение от 2-ката. По-добра графика ( невероятно сменяне на времето ); много добра музика; битките имат тактика и са много по-интересни; картите са наистина перфектно моделирани; аз като фен на поредицата от 1-вата й част, смея да твърдя, че съм особено доволен и ще съм все по-доволен в бъдеще ( с експанжъните ).Azathot написа:Значи, Disciples 2 беше абсолютен култ по простата причина, че даваше някаква алтернатива на Heroes-a. Просто самата атмосфера, дизайна на единиците и , ако щеш, самата гейм-механика бяха съсвсем различни от тези на Heroes. Сега битките са малко повече Heroes-like и като цяло играта си прилича доволно много на 5-тата "Героична" игра.