Направих тази тема за най-лудите и най-посветени фенове на Assassin`s Creed поредицата
преди време я бях вратнал двойката , но още не ми излиза от главата !!! Всеки , който я е играл знае за какво говоря
Аз лично сам си губил времето с доста игри , но за повечето не ми остават някакви спомени 2-3 дена след като ги вратна
e AC 2 Я играх около 1 месец !!! Наистина най-добрата игра , с която сам си убивал времето досега
Наскоро обявиха Аssassins Creed Brotherhood , директно продалжение на АС2 както вече знаете , която ще се развива в РИМ и ще има Мулти . Игричката изглежда готина на прав поглед но това което мен лично ме интересува повече е евентуално следващото пълно продалжение Assassins Creed 3 и най-вече това къде ще се развива действието ?
Гледайки края на АС2 много хора явно са си наумили , че следващата игра ще бъде изцяло в наши дни и ще се варти около Дезмънд . На мен ми се иска да не е така , защото играта ще стане тварде обикновена и няма да го има тоя елемент . който направи предишните 2 игри толкова печеливши . А и вече има достатъчно "GTA"
Има десетки места епохи , в които би било яко да си Асасин
Мой личен фаворит е Европейския Югоизток през 13-14 В.
, защото като стане дума за Средновековие , всеки недоумляк е сеща за Франция , Англия и все някви държави , които са откраднали цялата ни история ! Може да звучи малко наивно от моя страна да очаквам асасин , който се разкарва из България , но поне някой друг град да включат
а и не само от България...Сърбия , Византия , по онова време балканските държави са имали много прилики помежду си . Да нe говорим че за историята по нашите земи могат да се напишат повече романи отколкото за Америка и западна европа взети заедно !! Ко една игра ли няма да могат да направят ?!?
При това Византия и Балканските и саседи ще са не по малко интересна сцена от Близкия изток при крастоносците или Италия във времето на ренесанса
Така поне мисля аз
Ако има някой с по добри идеи нека да ги сподели