Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Автостоп
Публикувано на: 21 Юни 2010 13:07

Моля, обясни ми какво значи селси идиот и защо аз съм такъв.

Питам съвсем сериозно.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 21 Юни 2010 13:20

Валдесе те и тия тука от темата къде са зарибени на автостоп са същите прошляци като тия дето си качил :D На стоп се спира само на аварирал колега,което не е автостоп а помощ в ситуация в която всеки на пътя може да попадне,и никога не се качват някви утайки дето си мислят че ще пътуват безплатно.

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 21 Юни 2010 13:47

WidowmakeR написа:

Питам съвсем сериозно.

'щото си от Етрополе, и си доста тъп. Примерно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 14:09

Рийде как ти беше страницата в тубата,там къде на времето беше дал да гласуваме и аз ти рекох че си като Маркус Феникс :Д

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 14:13

http://www.youtube.com/user/readonly999

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 14:23

Аха,мерси ;) Fyeld - Suffer My Justice кавъра много добър :tuop:

Профил

Публикувано на: 21 Юни 2010 15:07

readonly написа:
WidowmakeR написа:

Питам съвсем сериозно.

'щото си от Етрополе, и си доста тъп. Примерно.

'щото попитах съвсем сериозно, а ти ми даваш няк'ъв тъп отговор. Това прави човек селски идиот, а не градът в който живее.

@Макс
На хора, като теб и Ерик им се вика скъперници. :)

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 21 Юни 2010 16:06

WidowmakeR написа:
@Макс

А на хора като теб им се вика селски идиоти. :wink:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 21 Юни 2010 16:13

Със сигурност не всички дето пътуват на стоп са кофти случая, на който Ерик е попаднал, но повечето са такива.Един мой приятел примерно ( за Рийд - Марто :D ) като отивал към вилата ми на Банкя объркал рейса, и фанал тоя, дет минава по другия път - и питал един пич как да стигне, той пък взел, че го метнал.Та, моя приятел си е съвсем нормално, възпитано момче, което в конкретния случай е изглеждало странно, защото носеше домашарка и кисели краставички, ама... :D Шанс.Та, до случай е - но пък, no offence - Open Air фестовете в БГ не са ли предимно за тежка електронна музика, където е логично да е претъпкано с наркомани?Аз като чуя Open Air си мисля за HMSU, и от моите познати няма един, дето да не взима/да е взимал нещо и да не слуша такова...Въпреки, че Рийд и Ерик на HMSU - едва ли.

Widow, съжалявам, че ще ти го обясня така, но градът, в който живееш има огромно значение за умственото ти развитие.Колкото по-малък е града, толкова по-беден е той, толкова по-органичена е средата, в която се живее, толкова по-малки са възможностите.Дългото живеене на такова място ограничава мисленето на обикновения човек и го прави кон с капаци.Подчертавам, че говоря за ситуацията големите градове в БГ и малките такива.И преди да кажеш, че си от изключенията - видяхме, че не си в темата за облеклото, драги ми тровецо.

Между другото "скъпеник" е синоним на "стиснат". Аз не виждам по какъв начин човек, който е отказал превоз на друг е стиснат, защото по същата логика някой може да дойде и да ме помоли в магазина да купя и на него блуза и ако не - да съм стиснат.Всеки получава, каквото си е изработил, който не си е изработил пари за транспорт духа супата.А да не говорим, че Ерик е проявил доброта и е качил двамата наркита.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 21 Юни 2010 16:20

Тия дето си мисля, че автостопа е "голямото приключение", се лъжат. Ако толкова нямате пари, пътувайте с влак- намаления има както каза Вермик, най-скъпите билети са около 10тина лева. Еми ако нямате толкова пари, не пътувайте бре :lol: . Освен това влака си е доста по-комфортен, можеш да се поразтъпчеш, има си кенеф, изгледа е много по-хубав. Така че какво толкова обсъждате не знам :lol: .

Абе Скуиз, не съм много съгласен за големината на града-ако човек има стремеж за развитие, ще се развива независимо от населеното място, в което се намира. Примерно имам една приятелка от Ботевград(относително малък град), която си е доста интелигентна.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 16:21

WidowmakeR написа:
@Макс

Като почнеш да пълниш резервоар пак ще си говорим ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 16:27

THE KING OF TIME написа:
Абе Скуиз, не съм много съгласен за големината на града-ако човек има стремеж за развитие, ще се развива независимо от населеното място, в което се намира. Примерно имам една приятелка от Ботевград(относително малък град), която си е доста интелигентна.

Разбира се, че това не важи за всички - нямам право да казвам толкова силни определения като "хората от малките градове са тъпи". Просто констатирам, че среда, която да те мотивира, възможности и тн. по-трудно се намират в малък град, и поради това хората мислят различно.Естествено, има и умни хора, които са нахъсани да направят нещо и да живеят по-добре - те в повечето случаи обаче отиват да учат в по-голям град, после им се предлага хубава работа там, и знаеш нататък историята... :)

Макс, остави го.Той не знае какво значи 2.20лв/литър безоловен 95 и 2.43 100 октанов.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 16:33

WidowmakeR написа:
@Макс

Скъперници не бих казал, че са, но пък определено са ебати сухарите.. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 16:41

Squiz, не че нещо, ама ми звучиш като американец, който гледа по-малките държави и казва "Всички там са тъпи, щото държавата е малка и бедна". И си също толкова интелигентен колкото въпросния американец.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 17:35

Squiz е преди всичко прав. Както всичко друго, и от това си има изключения, затова никога не трябва да се генерализира. И все пак малкия град си е малкия град, и всеки носи в себе си някаква част от обкръжението, в което е израсъл.
Уидо, тъп си преди всичко защото когато тролиш, си досаден, а не забавен. И ти непрекъснато тролиш, и се опитваш да ни внушиш, че ти е ебахти густото когато цял форум се занимава с теб и те храни, което е смешно и жалко. Много скучен и досаден си, ама и се пънеш да излезеш със "стабилен" отговор на всичко, което доказва колко си заблуден и комплексиран. Самооценката, която демонстрираш изобщо не е реалистична. Може би когато започнеш да се движиш сред истински, живи хора, които не са снизходителни към теб, най-после ще започнеш да си даваш сметка как изглеждаш отстрани.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 17:46

Само ми посочи къде съм казал "всички" ? И да, средата ограничава.И да, малките и бедни държави като нашата ограничават наистина интелигентните хора с липса на възможности за развитие - качествени ВУЗ-ове, научни среди, компании на световно ниво, които да предлагат възможност за работа.Помисли малко, и ще осъзнаеш, че за градовете е същото - за това и е пълно с "емигранти" в големите ни градове - защото предлагат повече възможности в сравнение с другите.А пък хората от големите градове заминават в чужбина - прост пример, от 23 души клас в гимназията ми от 8 те души с най-голям успех 4 заминаха за чужбина, от другите 4 двама ще отиват в чужбина, понеже не са доволни от образованието тук и двама ще останат.
Иначе, "глупавите" американци и още по-глупавите канадци имат държавите с най-голям брой емигранти в света.Сигурно защото там не си струва да се живее и няма подхоящи възможности, ба ли го...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 18:49

Никъде не съм казал глупави, казах умни като тебе. :lol:
Нито пък съм отрекъл изводите ти, всъщност съм съгласен с тях и съм напълно наясно какво значи липса на амбиции при много млади хора. Първоначално даже се сългасих с теб, но в главата ми изникна горния пример и не се сдържах :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юни 2010 19:49

Стопаджийството по други места е като хоби и определено не го правят само някви пропадняци. Тук за съжаление са основно някви закъснели хипари, по точно бейсърчета, клош рапери и тем подобни, но тва не значи че ще качиш някой дето е взимал или взима наркотици и той ще те обере, разкости и т.н. Повечето мои познати които пътуват на стоп или знам че са го правили поне веднъж просто са една идея по изтрещели. Някви агресивни наркомани не са, част от тях примерно пушат коз, и им се струва някво весело да не дадат пари за влак, рейс или бензин и да се возят при некви непознати хора и да си правят лафче. Истината е че просто си зависи от човека, мен ми се струва много долно и лично аз винаги ако трябва ще взема пари назаем или нещо такова ако съм изпаднал дотам за да си купя някъв билет. Стопа ще е последното което ще ми мине през главата. Тия хора от друга страна са си такива, може би щото са и малко по долни :D съответно и тези които ги качват са такъв тип по отворени и доверчиви хора с които можеш да си направиш моабет и затова се забавляват. Поне доколкото са ми разправяли и съм чел няма много случаи в които примерно да седиш и никой да не те качи с часове, с квито впечатление може да остане човек от тоя форум.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2010 23:36

томахавка, ти братле уж беше играч, БИАД работи истории, па са си слагаш педали на аватара

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2010 23:53

Хахаха, тоя е един ненормалник от един сериал - How I met your Mother - гледай го, на аватара ми е Барни...ТОЙ е играч :lol:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com